Sevgilinizin eski sevgilisini stalkladığını görseniz durumlar ne olur?

Sevgilinizin eski sevgilisini stalkladığını görseniz durumlar ne olur?

ne amaçla stalkladığına bağlı. insanların mizacı birbirinden çok farklı olabiliyor. bazısı çok meraklı, her şeye burnunu sokuyor. sadece eski sevgilisini değil eşi, dostu, akrabayı... herkesi stalkluyor olabilir. sağlıklı değil ama böyle bir durumda aldatmak da sayılmaz
Ben biraz kemalim yapmazcıyım muhtemelen bir şey uydurur ben de inanırım 😄
Soru başlığına cevap vermem gerekirse de insanlarda dokunmadan veya ilişki kurmadan yapılan durumlar aldatma sayılmaz tarzı bir düşünce var genel olarak gördüğüm kadarıyla. Bana göre bir insanın zihninden ihaneti geçirmek bile veya başkasını düşünmek bile aldatmadır o yüzden Evet eski sevgili stalklamak da aldatmadır veya aldatma sayılmasa bile çok kötü bir davranıştır kesinlikle ilişkiye zarar verir zaten muhtemelen bitirir
Doğrusu yanlışı tartışılsa da net olan şey bu aldatma değildir çünkü efenim iletişim yoksa aldatma yoktur
Cevap
46Cevap
Sevgilin varsa sayılır
Sayılmaz ama gereksiz. stalk varsa unutamamış demektir
Aldatma çok yanlış anlaşılıyor :D aldatma illa karşı cinsle ilgili sadakatsizlikle ilgili bi şey değildir. arkadan iş çevirmek, onun bilmediği şekilde bi şeyler yapmak her türlü aldatmadır. evet partnerinden gizli yaptığın için aldatma. ama başka bi erkekle cinsel bi şey yaşamadığın sürece erkekler sorun etmeyecektir. bence
edebilirler bence ben buna çok bozulurdum :)
Bozulmak kıskanmak ayrı bir şey. Ha şu da var birine karşı hisleri varsa onunla yatma ihtimali var diye de düşünebilir erkekler
Ovv yeah come on baby 😀
Sevgilisi varsa unuttu demektir. Unuttuysa bakmaması gerekir. Baktıysa aklı onda kalmış demektir. Ve tam olarak aldatma sayılmasa da güven kırıcı bir durum. Kişi kendisine olan sevgiden şüphe duyar.
Yok hayır. Evine gidip yanyana uyuyabilirsiniz de. Eğer aklınız eski sevgilideyse çifte düğün bile yapabilirsiniz. Yeni sevgiliyle ayrı bir evde yaşayıp eski sevgiliyi de aynı mahallede başka bir eve yerlestirebilirsiniz. İkisinin de gönlü olur bu şekilde. Belki ikisinden çocuk bile yapabilirsiniz 🙂
Yaptım öyle bir hata ama sonra pişman oldum neden baktım ne alaka diye. Üstelik 4 yıldır beraberdik ve eskiden ayrilali da 5 sene olmuştu. Neyse ki affetti şu an evliyiz 1 bebisimiz var bir daha da yapmadım yapmam.
Kocanda yapar ödesirsiniz 😂
@champliver işine bak
Aldatmak dışkıysa eskiyi stalklamak ishal :P beter bi sıçış ve aldatılış
Bu nasıl bir benzetme böyle ya sdfds hem de tam tersi olması lazım. hani stalklamak hafif bi sıçış ama aldatmak tam ishal olmaz mı. D
Muhabbetiniz ne guzel maşallah 🤣🤣
Önce tartışma sonra tiksinme en sonda ayrılma süreci gelir.
kedi yollamayanlardan ayrılma süreci başlarr
Halbuki sokağa çıkıldığında bir sürü kedi var 😅
Ohooo bu mantıkla yaşamazsın fazla :D
Yanlış yazdın yaşatmazsın olacaktı 😎
:) kendi kendine sıkarsınnn
Sorun olmaz 😂
Eğer sevgilin varken stalk yapıyorsan doğru olmaz ama sevgilin yokken stalk yapıyorsan uygundur
sağ ol izin verdiğin için bundan sonra öyle yaparım oleey dsfsd
Yoo ben düşüncemi paylaştım herkes özgürdür hkgkgj
Yok sen ne dersen onu yapacağız bundan sonra, senin sözün bizim için emirdir :D
😂😂 Gece gece
Gündüz de kararımız değişmez, sen ne dersen o bundan sonra ayrılmıyorum senin arkandan :D
Yok ben istemiyorum terk iyiyim ben 😂😂
Ama hayat şartları bizi buna mecbur etti maalesef geri dönüşü yok bu yolun :D
Var hemen yanında U dönüşü sana bakıyor ordan 😂😂 benim yanımda da dikkat var
Yok benim gözüm hız sınırı bile görmüyor artık, tamamıyla bas gaza diyor bas gazaa :D
Morga gidersin bak sonra 😂
Ugrascak insanmi kalmadı acaba 😅
Henüz ölmeyi de düşünmüyordum ama niye öyle oldu morga kimi ziyarete gideceğim :D Niye sen uğraşılmayacak bir insan mısın xd
Kendini ziyaret edersin hjgkhjjg
Fazlası iyi değildir 😅
Sen mi öldüreceksin beni? :D Bu bir tehdit mi? Bak Müge Anlı'da bu yazışmalar gelir yarın bir gün ölürsem sdfsd
Yok gaza basacam diyen sizdiniz beyefendi 😂
Ben kendi halim de insanım hiç uğraşamam 😅😂
Eee gaza basınca adam mı ölüyor bu memlekette. Kalbi kırık biri yapmışsın nicki diye ben gibi mutlu bir insanı üzmeye ya da öldürmeye mi teşebbüs edeceksiinnn
Puffffff 🙃
Bu da nee :)
Eti puf var ya hani 😂
Oooo ilk buluşmamızda bana eti puf getireceksin yani :D
Yoo getirmeyecem🙃
Gelmeyecemm hjhjhj
O kadarını da yapmazsın sen bilirim ben, kalbi kırılmış biri kalp kırmaz kırmaz. Kakaolu ve sade olan eti puflardan al :D
Başka bişey emreder miydiniz beyefendi 🧐
Nelerden hoşlandığını söyleyebilirsin ben de gelirken ondan alayım yanıma. Eti puf mu başka bir şey mi istiyorsun xd
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ve iyi geceler dilerim 🥰
Yarın kaçta? :D
Çok uyuyom ben bilemiyorum 😇
Öğleden sonra diyorsun yani ille xd
Tabeeee
nerede? her zaman buluştuğumuz yerde mii :D
Herhangi bir yerde 😂
Dünya'da ama kesin değil mi? :D
Evett 😅
Daha ayrıntı vermelisin ama hangi şehirde :D
Seni de uyutcam şimdi istiyonmu 😂
ninni mi okuyacaksın yoksaa :D
Tabii
Olur hangisini okumak istiyorsun?
Uyusun da büyüsün 😅😂
Uyuyak hadi
benim uykum yok henüz ama sen uyuyabilirsin sabah günaydın yazmak şartıyla yoksa uyku yok sdf
Sohbetimize doyum olmuyor ama ben kaçar iyi geceler tatlı rüyalar 😇
Sohbetinize*
Yarın uyanır uyanmaz günaydın geliyor senden. İyi geceler pikaçuu
Pikaçuyu sevdim 🤭
Şimdi uyuyan pikaçu ol sabah uyanmak şartıyla xd
Eyvallah reisss adamsın 😂
friendzone friendzone olalı böyle şey görmedi dsfds yat memati yat dsf
Bana göre hala unutamamıştır yakalarsam anında ayrılırım
sor bakıyım annene edepli gelin sever miymişşş gb
Yeter be yeter sitede bana bunu yazan 1 milyonuncu insansın😂
off kaçırdım mı yaaa sdf
Benimle birlikteyken hala onu stalklıyorsa hala onu unutamamış demektir. Bu aldatmaya girer. Aldatmak sadece fiziksel temastan ibaret değildir. Ayrıca bu durum beni yarabandı olarak kullandığını da gösterir. Bir dakika daha durmam.
Ben çok kötü hissederim ya muhtemelen eskisi gibi olmam o an itibariyle birdaha
yapmaaa sdf
üzmem seni stalklıcam ben sdf
e yani bir eksikliği giderdiysek ne mutlu :)
Evet sayılır. Kişi eskiyi düşünüyor olabilir. Herkes hayatındaki birisi için en iyisi olduğunu zanneder, ama durum öyle değil bazen :d
:D eskiyi düşünmek olmaz
Eskiyi düşünmemek için hafıza kaybı gerekir. Merak edip bakılabilir? Hatta özleyip mesaj da atabilir? Yeni ilişkiye başlayınca hafıza mı siliniyor? Böyle Sihir ve ya büyü varsa bana da söyleyin ;)
Hayır yeni birini almışsan aklının eskilerden arınması lazım, bir de mesaj atabilir diyorsun bu olmaz ters yani.)
Ben ihtimali söylüyorum, doğru olan unutmaktır tabi. Ama bazıları kendisini vazgeçilmez sanar, bunu vurguladım. Her şey hayatımızda biri olması değildir. Ben bunu öğrendim mesela. Aklımız doğru kişilerde olur umarım 🙏🏻
Evet sırf biri olsun diye biri olmamalı, o kişi aklımızdaki ve kalbimizdeki kişi olmalı zaten. Aklından silemediysen başkasını alma xd
katılıyorum
katılıyorsam videoyu beğenmeyi, kanalıma abone olmayı unutma sdfs
Sene 2056 ben google... kizlarsoruyor sörç eksperi artmış mı diye kontrol edip bir milyarıncı kes burnunu yamulttuğu fotosuna bakarken aahahajsjs
Benim gururuma dokunur acikcasi. Yanında ben varsam eskiyi merak etmesi , hayati bir durumu söz konusu değil ise hoş olmaz. Hani diyelim bi deprem oldu bir sel felaket tabi merak etmek insani de ama onun dışında stalk yapması aldatmaya meyiletmektir. Aklı kalmıştır. Eskiyen bir şeyi merak etmemeli insan. Hele hayatına birini aldı ise ardına bakmamali. Hatirlamasina bir şey demek illa ki aklına gelir yaşanmışlık var sonuçta ama eyleme geçiyorsa sıkıntı büyük.
Kızarım amaç ne diye sorarım herhalde ama aldatmayla ilgisi yok bence stalk olayının. İnsan merak edip bakabilir. Sevmediğimiz insanları bile merak edip stalkliyoruz bazen. Olabilir yani
Sayılır abi zihnen ve gözlerinle aldatmış olursun eski sevgilisine bakanın aklında eskisi vardır hayattında olan o kişiyi de aldatmış kandırmış sayılır.
Kesinlikle aldatmaktır.
İnsanın hayatında yeni birisi varsa eskiyle bir alakası kalmamış olmalıdır, eğer eskiyle ilgili bir şeylere bakıyorsa belli ki o kişiden kopamamış ve ruhen aldatıyor demektir.
Eger benim bir sevgilim olursa ve gorursem eski sevgilisini stalkladigini once konusurum neden yaptigini.. Ama kim olursa olsun tabikide kizar yanii! Benim sevgilim olacak ve o gidecek eski sevgilisini stalklicakk oldu canimmm.. gebertirimm onu beennnnn!!! Tabikidee yapamaz oyle birsey, ozaman onu unutamadi derim onu halen seviyor diye dusunurum hata ayrilirim yani. eger akli baskasindaysa hiiiic baslamam bile
gunumuz yeni nesilinde artik hery aldatma olmus dddd
Ortalık karışır tabiki. Madem stalk yapacak madem unutamadı merak ediyor benimle ne işi var derim. Biterdi tabiki.
Tabikiğ, yeni sevgili yaptıktan sonrasını geç ilişki bittiği an stalklamayı kesmek lazım gereksiz çünkü bittiyse bitmiştir
Üzülürdüm. Demek ki aklı onda diye düşünürdüm. Niye baktığını sorardım ve bu durumdan rahatsız olduğumu derdim. Hala devam ederse ayrılırdım.
Eskiyi merak edip özlediğini düşünürüm açıkçası şüpheye kapılır insan şüphe de insanın en büyük zehridir
Aklına gelip bakmışsa ya da karşısına çıkmışsa bakabilir ama stalk ayrı bir durum, düzenli olarak kontrol ediyor bakıyorsa olmaz..
Kesinlikle sayılır. İnsan unuttuğu kişiyi merak edip bakmaz, Demekki unutamamış
Merak etmiş olabilir? :D
Çok merak ediyorsa ona geri dönsün
Benimleyse benden başkasını merak etmesin bir zahmet
haydaaaa :D
Stalk yapıyosa unutmamıştır şuankini de sevmiyodur
Hayır, aldatma sayılmaz ama ilişkide güven sorunu yaratabilir çünkü eski sevgilisini stalklaması hala onu unutamadığı ve yeni ilişkisine adapte olamadığı anlamına gelir böyle birisi de zaten ilişkisine sadık bir insan değildir doğal olarak bundan sonraki süreçlerde de sevgilisini aldatması olasıdır 🙂
Aldatma sayılmasa bile aldatmaya gider o yol...
Direk kavga sebebi unutmamış olabilir beni kaybeder hatta
Ne yani neyine bakıyorsun
İnsan kendini kötü hissetmek için bu kadar uğraşmamalı
Aldatmış olmaz ama aklının onda olduğunu gösterir ve gayet kırıcı bir hareket olur
geçmişini unutamayan insanlarla asla ciddi ilişki yaşamayın
Sorun değil zaten bakmıyorsa sıkıntı, insan merak edip bakmaz mı ya?
Ne alaka olum o aldatma bu aldatma herkes aldatıyor o zaman
şu an ki sevgiliye yapılmış çok büyük bir yanlışlık
Eskiyi unutmamissin. Ve yeni kişiye de haksızlık. Çünkü onu hic sevmeyeceksin
Sevgilim yok o yüzden bu kızları Stalk yapabilirim 😅😂
Şahsen evet çünkü benim sözlüğümde bunun mantıklı sebebi yok insan oğlu basittir ilgisi olmayan şeyi araştırmaz öğrenmez bilmez bakmaz önüne koysan görmez basit bir matematik gibi
Tam olarak aldatma sayılmasa da güven kırıcı bir durum ve nasıl telafi edeceğine göre değişir.
Aldatma sayılmasa bile stalklaman eski sevgilini unutamadığını belirttiği için yeni sevgiline ihanet etmiş sayılırsın ya yeni sevgilinden ayrıl unutamadıysan ya da sadece şu an yanında olana bak bence
Öyle bir dünya yok kimse kimsenin yara bandı deyildir. Aklı başkasında olan yanında olsa ne olur, yol ver gitsin
Aldatma sayılmaz bazen hiç sevmediğimiz insanları da merak ediyor olabiliriz ama yapılmamalı karşı taraf için güven kırıcı
Olmaması gereken bir durum. Olduysa bunu hoş karşılayıp sakin kalmam biraz zor. Bu konularda çok hassasım.
Hala aklında olduğunu düşünürüm yapılıyorsa ve cidden akılda değilse bile huzur kaçırıcı olur. Çok mühim bir şey varsa ortak çevremiz çok mutlaka ulaşır bilgisi ( ölüm kalım ). Tozlanmış kitapların üstünü üflemeye gerek yok.
aldatma akılda biten bir şeydir aklında başkası varsa ve onu düşünerek merak ederek bakıyorsan aldatmak olur ama denk geldi bakmışsan pek bi şey olmaz.
Asla sayılmaz bence. Merak etmiş olabilir özledi demek değil bu.
Hayatında birisi varsa evet
Tabii aldatma sayilir , halen aklında ve merak ediyor ki stalklıyor..
Stalklama sebebi mazisi var diye ayrı bir kategori olmuyor bu da aldatmak. Düşünmemesi gerekir
Sevgili değilim ama flört ile konuşulacak konularda neler yani bana ikide bir ee beybi yazıyor neler yazmalıyım kızlar
Aklında kalmışsa ben yara bandıyım demektir
sayılmasa da yapılmaması gerekir. Güven kırar
Merak edilir bence bakabilir sıkıntı yok. Merak insani bir duygu
Unutamamıştır tekmeyi basıp kapıyı gösteririm iyi günler
Ben kıskanırım ve tepki gösteririm ama eski sevgilisini stalklamayan yok ben de stalklarim o yüzden dikkatli tepki vermek lazim:D
Niye stalklıyorsun ki?
Kimi gıııı
stalklamıyorum yapılsa diye sordum :)(
Takılmazdım ben olsaydım, eskiyi herkes merak eder
Düzenli olarak girip bakıyorsa sıkıntı var ama ben merak ederim sonuçta o benim hayatima girmis bir insan ne yapiyor ne ediyor diye bi merak ederim yani ama unutamama duygusuyla olmaz tabi
Benimkide stalklıyordu yazmış ama cevap vermiyorum anlamı nedir stalklamanin cepte görüyor demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?