6 yıllık ilişkimin 2. yılında aldatıldığımı dün öğrendim. Yerimde olsanız napardınız?

Dile kolay 6 yıllık emeğim çöp oldu arkadaşlar. Daha önce şüphelendiğim bir zamanda başka biriyle bir şeyler yaşayıp yaşamadığını sormuştum sevgilime. Benimle sevgili olduğu günden beri kimseyle bir şey yaşamadığını söylemiş ve yeminler etmişti. Dün itiraf etti 2. yılda o çocukla buluşmuştum ve öpüşmüştüm dedi üstü kapalı bir şekilde. Çok tövbeler ettiğini ve beni aşırı sevdiğini de söyledi. Dün ayrılık mesajı attım kendisine. Yine de kalbim o kadar kırık ki. Kendini affettirse ve geçmişte olmuştu akıllandım dese bile ömür boyu benim aklımda olacak bana yaptıkları. Onu affedemem affetmek de istemiyorum. Bana bunu nasıl yapabildi, o kadar seviyordu beni halbuki. Kalbimdeki acı geçsin istiyorum sadece. Göğsüm ağrıyor.

Siz olsanız napardınız?
Güncellemeler
2 ay
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Tek tesellim evlendikten sonra öğrenmeyip şimdiden öğrenmek oldu. Kendi aramızda yüzük bile takmıştık evlenme teklifi etmiştim ona, kabul de etmişti geçen sene. Ailemle de tanıştırmıştım. Hayatım berbat oldu ya. En güzel yıllarım öldü resmen. 6 yıldır oyalanıyormuşum meğer.
Güncellemeler
2 ay
Şimdi mesaj atmış bir annenin yavrusunu sevdiği gibi seviyordum seni, keşke gitmesen mutlu sonsuz olsak falan demiş. Görüldü attım. Ailemi arar mı sizce? Ben daha ayrıldığımızı aileme söylemedim. Aileme söylemeli miyim veya onların telefonundan gizlice engellesem mi napsam ki?
6 yıllık ilişkimin 2. yılında aldatıldığımı dün öğrendim. Yerimde olsanız napardınız?