- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen kişilik melesidir, karaktersizliktir.
Yolunda gitmeyen ilişkiler olabilir. Herkes herkesle anlaşacak diye bir durum söz konusu değil. Ama böyle durumlarda boşanırsın ya da ayrılırsın istediğini yapmak yine senin kişiliğine, mantığına bağlı olur. İçinde sevebilme duygusuna sahip kişiler aldatmaz bence.
Aldatanların ise hem bu duygudan yoksun hem de kişisel problemlerinin olduğunu düşünüyorum.
Seviyorsa bırak aldatmayı, kimseye gözünün ucuyla bile bakmaz. Aldatıyorsa sevmiyordur ya da anlık zevklerinin kurbanı olmuştur...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin ilişkilerdeki esas probleminiz, doğru insana yanlış, yanlış insana doğru değeri vermek. Bu döngüden kurtulursanız, hayatınızda genel olarak, eski büyüklerimizin devrinde olduğu gibi gerçek mutluluğu tadarsınız. Eskiden insanlar neden birbirlerini bu denli sahipleniyordu? çünkü, o dönemler flörtüm olsun, çok alternatif olsun da arasından seçerim diyerek duyguları yok eden kimseler yoktu. Senin durumun tabii ki üzücü ama gerçekten sevseydi yapmazdı. Bunlar gibi olanlar yüzünden, adam akıllı sevmeye kendini adayacak olan, iyi bir aile babası/annesi olacak kimseler yok oluyor.
10 Yorumla

bedenen olmasa bile fikren bile konussa görüşse o bile aldatma sayılıyor. aynı anda 20 erkekle konsuur
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
+1 yıl30 yıllık evlilikler bitiyor sırf bu yüzden
Sıkılmak diye de bir kavram var yani 11 yıl az bir süre değil aldatmanın affı olmaz sadece bunu söyleyebilirim anlık bir düşünceyle pişman olarak da yapmış olabilir nasıl öğrendin bunu kendisi mi söyledi?16 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır soğuk davraniyodu. Bende çaktırmadan telefonuna girdim
- +1 yıl
Sinirden ağlıcam çok üzüldüm senin adına gerçekten allah belasını versin onun da böylelerinin de ne güzel gül gibi de kızsındır kaybetmiş seni ayrıl ondan affetme sakın böyleleri yüzünden birsürü insan hayattan soğuyor yapılacak şey değil 11 yıl allah herkese sabır versin üzülme olur mu istediğin zaman yaz bana bir kardeş olarak destek olmaya çalışırım ❤️
Soran+1 yılÇok Tesekkur ederim çok mutlu oldum. Allah razi olsun
- +1 yıl
Her zaman birbirimize destek olmamız lazım tek başına aklını kaçırırsın düşüne düşüne
- +1 yıl
İnsanlık :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılİşte bu yüzden ben sevgililige karşıyım..
Yıllarını harcıyorsun birine, ömründen ömür veriyorsun. Onun için nice kismetleri geri tepiyorsun, Daha sonra bi bakiyon aldatmış seni.. kaybolan boşa geçen yılların... Halbuki hujun yerine arkadaş kalsan , çıkmasan. Öyle konuşup tanısan. Hem o sırada diğer kismetleri geri tepmezsin, hemde iyice tanıyıp evlenebilirsin..
Bundan sonra kendime not: kimseyle çıkma herkesle arkadaşça konuş tanış anlasabildiginle evlen.!60 Yorumla11 yıllık evlilikle sonuçlanmayan ilişki farklı boyutlara çıkıyor
Arkadaşlık evresini 4 yıl sayarsak 7 yıla düşer
Okulu beklemeniz askerliği beklemenz diyelim 3-4 yıla kalsın
Sonuöta birbriniizn geçmişini çocukluğa kadar biliyorsunuz
İş ciddiye binmemişse aldatmasına bişey dşyemezsin okadar zamanda yüzük taksaydınız bari12 Yorumla
Soran+1 yılYüzük vardı zaten taktik. Ama bak is bulamadık işsizdik. Aileler izin vermedi bi ara zaten 2019 de mezun oldum.
Seven aldatmaz evet. Sanırım 11 senenin üzerine sadece alışkanlık kalmış karşı tarafta. Hayatından çıkarmak da istemez seni muhtemelen 11 yıl dilekolay.
80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seven aldatmaz evet. Bu karakter meselesidir. Karakteri bozuk olan herşeyi yapar. Demek ki sen 11 yılda hiç onu tanıyamamışsın. Kör bir aşkın sonucu budur. Bakmak ile görmek arasında büyük bir fark vardır. Bence insanlara bakmaktan çok onları görmeyi deneyin.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Aldatmanın bahanesi olamaz tabiki hiç birsekilde.. ama 11 yıl çok uzun bir süre hani o kadar evli kalamayanlar bile var... sen artık onun hayatının bir parçası olmuşsun.. seni çıkarıp atamaz hayatından ama saçma sapan bir arayış içine girmiş bu sevgiden başka bişey apaçık saçmalamış işte.. tabikide savunmuyorum kimse yanlış anlamasın.. senin adına da üzüldüm ama devam etmek istiyorsanız etraflıca konuşun kabullenebilirseniz önünüze bakın.. aksi taktirde bu size çok zarar verir.
30 Yorumla
+1 yılValla dostlar düşman olur seven vazgeçer bekleyen gider bekleten bekler... Herşey oluyor bu hayatta. Senin konuna gelince demek ki karşı taraf srni bir nevi huzur ve konfor alanı olarak algılamaya başlamış zamanla. Sevgisi olan insan bunu yapmaz. Ama kendisi konfor alanını da terk etmek istememiştir. Senin hiç bir sucum günahın yok. Kendi karaktersizliği bu. Bırak zaman acısını ondan cıkarır.
10 YorumlaMaalesef çok üzüldüm ben de benzer durumu yaşadım. Seneyle alakası yok işte. Kaç yıllık evlilikler de aldatmayla bitiyor. Tamamen karakter meselesi. Sen sadece güvenmişsin sevmişsin gerçek yüzünü şimdi göstermiş. En azından şimdi gördün. Ya evlendiğinizde çoluk çocuğa karıştığınızda yapsaydı? Emin ol daha berbat olurdu. Aldatanların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum. Sevmiyorsan adam gibi çık hayatından ne reziller. Allah kalbine ferahlık versin inşallah. ❤️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeven aldatmaz, Aşk ile seven hiç aldatmaz. Ama görünen o ki adı bir türlü konulamamış sözde sevdalara sadakât bekleniyor. Kimse kimseye mecbur değil. Evli dahi olsak bu böyledir. Aslolan asktır. Aşk var ise, her iki taraf ta bir birini aşk ile seviyor ise bu ilişki kusursuz yürüyor.
10 Yorumla
+1 yılBelli bir süre sonra ilişki monoton hale gelir. Fakat evli insanlar bunu devam ettirmek zorundadır.
Oysa evli olmayanlar İçin başkası ile ilişki yaşamak zor değildir.
Tabi aşkına, ilişkisine sadık kalan insanlar da vardır.
Fakat senin için sanırım ilk madde denk olmuş.10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Gerçekten sevseydi aldatmazdı. Boşver önüne bak.
10 Yorumlaİlk yüzleşmede nasıl davrandı erkek arkadaşın merak ettim
14 Yorumla
Soran+1 yılAçıklama istemeden direk engelledim numaramı değiştim bana ulasamasin diye
Soran+1 yılErkekler kuş beyin yaratıklar sen De bilirsin yani hemen kendini fark ettirir ve emin o ler kadın mutlaka anlar soğuktu kaciyodu. Bende şüpheleniyordum zaten. Bi gün telefonunu karıştırdım öğrendim.
+1 yılSeven sevmeyen herkes aldatma potansiyeline sahip. Özellikle erkeklerde bu durum daha fazla. Çünkü her erkek çapkındır. Kimseye güvenme, inanma, kimseyi ciddiye alma. Özellikle erkekleri asla ciddiye alma bundan sonra.
10 Yorumla
+1 yılBen de 9 yıllık çıktığımın beni aldattığını öğrenmiştim askerdeyken. Allahından bulsun dedim ve buldu.
48 Yorumla- +1 yıl
@JaneeDoe kocası 1 yıl ceza evinde yattı. Kızın sağlık sıkıntıları baş gösterdi. Başında ur falan vardı en son bildiğim.
- +1 yıl
@JaneeDoe çünkü hakkımı yedi. Zengin birisi için beni terk edip gitti
- +1 yıl
Ben vazgeçtim o işlerden 😊
Seven aldatmaz evet. Ama sevmiyorsa eğleniyorsa gayet rahat aldatır.
50 YorumlaNe bekliyon sen harama gir zina yap sonra niye böyle oldu 11 yilda yapacagini yapmişsin zaten 11 yıllik iliski bir de zaten su ana kadar uzun iliskisi olanlar evlenmedi ama benim çevrem de var 7 8 9 yillik iliskisi olznlar evldndi cocugu oldu ama o da 2 3 kisi sadece baska yok aranizda sevgi saygi hersey bitmis sadece alişkanlık kalmış bu da bu cok normal
00 YorumlaBen uzun süreli ilişkilerin sadece alışkanlık olduğunu düşünüyorum yani gerçek bi sevginin uzun süreli ilişkiden sonra sonu evlilikle biter eğer gerçekten sevmiyorsa bi taraf o zaman yıllar boyu mutluyum diye idare eder maalesef ki insanların hepsi nankör kadın erkek farketmez erkeklere de kadınlara da direk suç atmamak lazım
10 Yorumla
+1 yılAldatma sevip sevmeme meselesi değil. Sevmediği halde aldatanda var evet ama sevipte aldatan da var. Eksik olan bir duyguyu tamamlamak olabilir bunun nedeni veyahut sahip olma duygusu.. birden fazla kadın/adama bir kişiye değilde kendisinr ait olmayana sahip olma duygusu..
10 Yorumla
+1 yıl11 yılda ilişki tamamiyle alışkanlığa dönmüş olabilir. Aşk sevgi herşey bitmiştir bilemeyiz. Ya ayrıl ya da bidaha konusunu açma.
20 Yorumla
+1 yılYalan a@mk yım. ayni sene 11 evli karım beni aldattı senin ki sevgilimis, benim ki eşim di.. karekter meselesi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl11 yıl sevgililik olamaz saçma olur sıkıntı olur dedik dedik dinlemediniz hep böyle şeyler oluyor çünkü. Sevende aldatır, açık konuşayım 11 yıldır berabersiniz artık istediği an yatıp kalkmak ister senle bunlar olmuyorsa bari başka türlü doyayım der
10 Yorumla11 yilda heycan meycan kalmaz kim bilir kacinci biynuz bu, sen sadece garantisin kenarda seviyor ama asik degil arkadsi gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki sana seni çok sevio gibi görünmüş veya sen öğle sanmışsın tamamen senin hatan iyi tanıyamamışsın
10 Yorumla
+1 yılDemek ki devmiyormuş takma kafana üzme kendini seni çok iyi anlıyorum ben de o durumdaydım üzme kendiniherşey geçiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor olması aldatmayacagi anlamına gelmez aldatma olayı irade işidir. Ben mantıyı seviyorum diye her gün mantı yemek zorunda değilim 😂
211 Yorumla- +1 yıl
Ben aldatmayı savunmadim irade işi olduğunu söyledim
- +1 yıl
La beni niye linç ediyorsunuz jfjf
- +1 yıl
@Howshouldbeended aldatan adama değil ama olan sana oldu 😂😂😂
- +1 yıl
Ayol bende sizdenim bana sarmayın fjfkf
- +1 yıl
Tamam linç etmeyin yeter 😂
- +1 yıl
@Howshouldbeended ben bi linç edip gidecem. Ha yani sen sev, ama aynı zamanda başka kadına da kalksın. Bu sevmek değil, karakterizlik. Her şey sevdiğinle güzel. Sevdiği içinde herşeyi yapabilmeli insan. İrade kadınlarda da var. Herkes herkesi aldatır o zaman. Karakter meselesi bu
- +1 yıl
Vurun vurun günah keçisiyim
+1 yılBu devirde aldatmayan veya aldatmıycak erkek kaldımı yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizde sevgi kalmamış, alışkanlık olmuş demek ki. Allah rahmet eylesin.
20 Yorumla
+1 yılBen karşıyım ya o kadar yıl sevgili olmaya. Maksimum 2 yıl sevgili olup evlenilmeli bence 11 yıl cok abartı geldi kulagima
22 Yorumla
Soran+1 yıl14 yaşında sevgili olduk ama o dönemde evlenemedik daha sonra aileler istemedi bi de işsizdik is bulamadık tam atandik aldatti
- +1 yıl
işte aşk meşk işlerine erken atılmanın zararları
+1 yılİnsan Var İnsan Görünümlü Olan Var Değer var Değer Bilmeyen var
20 Yorumla
+1 yılSeninkisi karaktersizmiş ablacım sevgiye bok atmayın
20 Yorumla
+1 yılBeğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBu senin problemin degil onun karakterinin problemi ögrenmen iyi olmuş
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyet ayırmaksızın herkes illaki bi gün aldatır bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılAldatılmayan kadın kaldı mı ki? Geçmiş olsun önüne bak derim
10 Yorumla
+1 yılAmaaan erkeklere güven mi olur tabisi aldatırlar suç sende
17 Yorumla- +1 yıl
Her erkek aynı boltur ibaresinden bi kurtulun be sanki her kadın dörtdörtlük "adamlık he erkeğe yakısack br unvan olmadıgı gibi hatunlukta her kadının harcı değildir" bu ladar basıt !!!
- +1 yıl
Her erkek aynı bok yaran varsa gocun bu kadar kisinin arasında saldırdığına göre demek ki var 😀
- +1 yıl
Her erkek düzgün demiyorm ama sonucta erkekliğe laf ediyorsn niye tepki göstermiyeyim ki gösterince bişimi oluyor şükürler olsun bir yaram yok askınr 3.5 senelik ilişkimde terkedilip 15 gün içşnde başkasına gidişine şahit oldum onun içşn bayan ya da erkek larak nitelendirmekten zıyade karakter meselesi diyorm bn direk burda yok bayandı yok erkekti diyerek ergnce laf yarısına girmeninde anlamı yok sadece bu işin karakter meselesi oldugunu başına gelince anlarsın emin ol...🎭
- +1 yıl
Ben kızları da savunmadım burda her neyse aynen bi ergenle uğraşmaya değmez bh
- +1 yıl
Ergenle uğraşmaz diyene bk sanki bnden büyük 🎭
- +1 yıl
Kendim için demiştim senin bayaa bayaa yaran var
- +1 yıl
👍👍
+1 yılKeşke biraz büyüdükten sonra bu işlere girişseydin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İlişkinin durumu ve karşında ki insanın kişiliği ile alakalı bir durum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılCevap basit demekki sevmiyormuş hoşuna gitmesede olan bu
10 Yorumla Yılların ne önemi var? 20 yıllık evliliklere bile ihanet son noktayı koyabiliyor. Seven insan aldatmaz değil, kişilikli insanlar aldatmaz.
20 Yorumla
+1 yılsübyancılık suç, en baştan bu ilişki illegal, ne bekliyodun
21 Yorumla
Soran+1 yılO da 14 yasindaydi zekiye
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yıl11 yıl ne ya, eşin olmadiktan sonra kimseye bu kadar zaman harcanmaz. Tabi ergen yaşta olunca normal. Kimse kimsenin vaktini alamaz bu kadar vakit madem ciddî değil...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Kim dedi seven aldatmaz diye sen çikolatalı pastayı çok seviyorsun diye meyveli pasta ikram edilince geri mi çevirdin aynı mantık aldatılmanın sevgi ile alâkası yok içgüdüsel dürtüler yüzünden
00 YorumlaÖncelikle hem geçmiş olsun hemde basın sağolsun 11 yılın çöpe gitti karakteri bozuk insanmış ama unutma yanına kalmaz senin toparlanman en az 3 yıl üzüldüm şimdi ne diyim allaha havale et bosver
00 Yorumla
+1 yılCinsel mi duygusal mı aldattı? Uzun süreli ilişkilerde birbirinden sıkılma oluyor maalesef ve kişi karaktersizse ayrılmak yerine aldatmayı tercih ediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven aldanır sevmeyen aldatır
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna söylememişler.
Sevgili, nişanlı, eş fark etmez, gözü kapalı hiç kimseye güvenmemek lazım...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ilişki ciddi olsa evliluğe dönüşürdü 11 yıl uzun bi zaman
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erken baslamanin dezavantaji olmus. Asiri guvenmissin. Keske aldatma sinyallerini fark etseydin.
10 Yorumlaaldatmak tamam kötü bişey ama 11 yıldır adını niye koymadınız bu işin
02 Yorumla
Soran+1 yılO ise giremedi ben giremedim atanamadik yani. Tam ben atandim bu olayla karşılaştım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin için çok zor bir durum 11 yıl bir ömür gibi karaktersizlik bu
10 Yorumla11 yıldır aralıksız sevgili miydiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç ayrılmadık
+1 yılO seni cepte görmüş belli. Seven aldatmaz evet ama sana saygısı yok. Saygısı olmayanın sevgisi de olmaz. Bırak bu adamı
20 YorumlaGerçekten kötü olmuş , az bi zaman değil sonuçta.. Ne desem bilemedim 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik eksikse ilişkide onu tamamlamak için aldatmış olabilir. ya da sıkılmış yeni bir şeyler keşfetmek için yapmış olabilir. ama nedeni ne olursa olsun günün birinde pişman olacaktır.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki şer. fsizin tekiymiş bunun sevgiyle değilde karakterle alakası var zaten karaktersiz insan gerçekten sevemez de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi iliskio kadar surmez. Surerse sonu husran olur. Simdi sende enkaz var yerine kimi koysan unutamazsin
00 Yorumla
+1 yılSeven aldatmasaydı ben de yaşamazdım, sevgiden önce sadakat gelir ve gelmeli
10 Yorumlaişler ciddiye binmeden önce, aldatıldığımı öğrenmiştim.
insanlar güvenilmezler.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılSizin ilişkiniz olmuş o kadar uzun olursa biter tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 yılda sıkılmış yaa 14ünde ilişkiye başlanılır mı
00 YorumlaÇok güzel soru bak aslında ben şu görüşteyim bazı kişilere göre yanlış olabilirim ama uzun süren ilişkilerde aldatma olmazsa o ilişki o kadar uzun sürmez bazen insan hayatında extra heyecan arıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat