Aşk İlişkileri 2 ay İlişkilerdeki iletişim problemi sizce çözülür mü? (Sayfa 7) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2345 İlişkilerdeki iletişim problemi sizce çözülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 2 ay Çözülür çünkü insanlar duygularına yön verebilme kapasitesine sahiptir ancak pişmanlık ve gerçekten de olmasını istediği biri ise her şeyi yapar 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Anlamamazlıga vuruyordur belkide dinlıyordur 1 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İletişime kapalı insansa zor 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zor olsada evet belki çözülür 1 0 Yorumla
Nzlsslm Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Çaba olmadan kolay kolay çözülmez 1 0 Yorumla
renkahenk Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Dinlemiyorsa nasıl çözülecek? Uzaklaş. 1 0 Yorumla
Azethéa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Neden bütün sorunu sadece kendinde aradın ki? 0 0 Yorumla
Kızılcakaya Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Saygı çerçevesinde konuşabilmek 0 0 Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Konuşarak daha mantıklı aslında 0 0 Yorumla
Gitmekaldiyemedim4 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% 2 ay Denendi yaşandı bilindi aşılmıyor sonu hep aynı…💔 0 0 Yorumla
MivoraMoon Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Dinlemiyorsa çözülmez maalesef karakter meselesi 0 0 Yorumla
ZAGROSENHORA Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Çözülür tabi ki. Konuşarak her şey halledilir. 0 0 Yorumla
Elvisinpelvis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Çözülür tabikitatli dille cozulmeyecek sey yok 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çözülür ama nasıl olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
minaresicalinan Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. çift terapisine gidilebilir 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu durumu çözmek çok basit. 0 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çözülemez zannetmiyorum çok zor 0 0 Yorumla
akreperkeği35 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Başta neyse sondada aynı çözülmüyor 0 0 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Açık konuşarak hallolur bence bu tarz şeyler. 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İletişim özürlü bir toplumuz o yüzden umutsuz vaka 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çözülür çok zor bir şey değil 0 0 Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Çözülmüyo. Çözülür diye bekleme 0 0 Yorumla
ZMehmet Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Susmayı tercih ettim yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
Vılat Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Demek ki birbirinize göre değilsiniz 0 0 Yorumla
REİS_52 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 2 ay Neden çözülmesin ki ki çözülmeyecek hiçbir şey yok 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. zor ama imkansiz degil 🤭🤭 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır Tamamen kişisel bir tutumdur ! 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bas tekmeyi bacım be nolcak 0 0 Yorumla
Mrnostres Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. İletişim ile olur sorunları çözmek 0 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çözüleceğini sanmıyorum sorunlu ilişki. 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çözülür ama iki tarafında gayret etmesi gerekir 0 0 Yorumla
avenb Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. ben cozemiyorum hep ondan bitti bwnimkiler 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zamanla olabilr amasyada sadece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Direkt ayrıl, Hiçbi zaman seni anlamıycak çünkü anlamaya çalışmıyo. 0 11 Yorumla sagratyaha 2 ay Çok acımasız Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gerçek ama Yorumla sagratyaha 2 ay Son çare ayrılmak olmasın mı? Yorumla 8 yorumu gör Cevap sahibi 2 ay Defalarca kez anlatmayı denemiş ve anlaşılmamış, yani yeterince çabalamış demek ki olmuyor o yüzden artık ayrılması lazım bence Yorumla sagratyaha 2 ay Bilmiyorum haklısınız belki de... Lakin ayrılık çok acımasız geliyor bana Yorumla Cevap sahibi 2 ay Canım anlamayarak kadına haksızlık yapan adam zaten. İnsan bi dönüp ya bu kadın bana ne anlatmak istiyo ben bu kadına ne yapıyorum diye düşünmez mi Yorumla sagratyaha 2 ay Yok sayıyorsa tabii ki acımasız son hakkı gibi Yorumla sagratyaha 2 ay İletişim haddi zatında önemli Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tabiki Yorumla sagratyaha 2 ay Sizce iletişim nedir ilişkilerde? Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kendini açıklayabilmek sakince konuşmak bazen gözlerinle bile iletişim kurabilirsin hatta Yorumla
atiyesorhun Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Konuşulur Anlaşılır Çözülür Tabi 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çok zor bu durum... Sabır istiyor 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence çözülmez. Hayır diyorum 0 0 Yorumla
Vandetta3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay İletişim ve empati yoksa neyi zorluyorsun 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Tabiki çözülür çözülmek istenince miktar 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Olmuş ağa büyü artık az kalmış 0 0 Yorumla
baydoom Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 2 ay İletişim olmayan yerde ilişki olmaz. Biter. 0 0 Yorumla
Altergeist Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Ayrılıp düzgün biriyle olunca düzeliyor 0 0 Yorumla
PokerFace001 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Problem ilişkide değil kişilerdedir ve çözülmez 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çözülür ama kişiler birbirini dinlerse 0 0 Yorumla
Yangınsözlühüddam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay İletişim sorunu da iletişim kurarak çözülür :) 0 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çözülmez bu durum maalesef. 0 0 Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Değer veren daima çözüm arar ve bulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
322Cevap
Çözülür çünkü insanlar duygularına yön verebilme kapasitesine sahiptir ancak pişmanlık ve gerçekten de olmasını istediği biri ise her şeyi yapar
Anlamamazlıga vuruyordur belkide dinlıyordur
İletişime kapalı insansa zor
Zor olsada evet belki çözülür
karşı tarafın isteği yoksa güneşi de indirse işe yaramaz kanka
Çaba olmadan kolay kolay çözülmez
Dinlemiyorsa nasıl çözülecek? Uzaklaş.
Kişilerin iletişimine bağlı
Neden bütün sorunu sadece kendinde aradın ki?
Çözülmez insanlar uslanmaz ayril
Saygı çerçevesinde konuşabilmek
Konuşarak daha mantıklı aslında
Denendi yaşandı bilindi aşılmıyor sonu hep aynı…💔
Kendine odaklan ayrıl o zaman nasıl bülbül gibi konuşurlar
Dinlemiyorsa çözülmez maalesef karakter meselesi
Çözülür tabi ki. Konuşarak her şey halledilir.
Çözülür tabikitatli dille cozulmeyecek sey yok
Çözülür ama nasıl olduğuna bağlı
KArşındaki kişide sevgi saygı bitmişse çözemezsin
çift terapisine gidilebilir
Bu durumu çözmek çok basit.
Çözülemez zannetmiyorum çok zor
Ona yaptıklarının doğru olmadığını söyle zaman zaman düzelecektir
Anlamıyosa bıtır ömür törpüsü
Başta neyse sondada aynı çözülmüyor
Açık konuşarak hallolur bence bu tarz şeyler.
İletişim özürlü bir toplumuz o yüzden umutsuz vaka
Çözülür çok zor bir şey değil
Çözülmüyo. Çözülür diye bekleme
Susmayı tercih ettim yapacak bir şey yok
Demek ki birbirinize göre değilsiniz
Aşmaya değmez uğraşmaya da değmez.
Neden çözülmesin ki ki çözülmeyecek hiçbir şey yok
zor ama imkansiz degil 🤭🤭
Hayır Tamamen kişisel bir tutumdur !
Bas tekmeyi bacım be nolcak
İletişim ile olur sorunları çözmek
Çözüleceğini sanmıyorum sorunlu ilişki.
Bazen her iki tarafa bagli
Çözülür ama iki tarafında gayret etmesi gerekir
ben cozemiyorum hep ondan bitti bwnimkiler
Zamanla olabilr amasyada sadece
Para varsa her şeyi çözülür
Sabırlıysanız eğer çözülür
Konuşmayi bilmiyor bazi kişiler iletişim becerisi sıfır
Direkt ayrıl, Hiçbi zaman seni anlamıycak çünkü anlamaya çalışmıyo.
Çok acımasız
Gerçek ama
Son çare ayrılmak olmasın mı?
Defalarca kez anlatmayı denemiş ve anlaşılmamış, yani yeterince çabalamış demek ki olmuyor o yüzden artık ayrılması lazım bence
Bilmiyorum haklısınız belki de... Lakin ayrılık çok acımasız geliyor bana
Canım anlamayarak kadına haksızlık yapan adam zaten. İnsan bi dönüp ya bu kadın bana ne anlatmak istiyo ben bu kadına ne yapıyorum diye düşünmez mi
Yok sayıyorsa tabii ki acımasız son hakkı gibi
İletişim haddi zatında önemli
Tabiki
Sizce iletişim nedir ilişkilerde?
Kendini açıklayabilmek sakince konuşmak bazen gözlerinle bile iletişim kurabilirsin hatta
Konuşulur Anlaşılır Çözülür Tabi
Çok zor bu durum... Sabır istiyor
Bence çözülmez. Hayır diyorum
onunla kanuşarak.
bence böyle çözülür
İletişim ve empati yoksa neyi zorluyorsun
Tabiki çözülür çözülmek istenince miktar
Olmuş ağa büyü artık az kalmış
İletişim olmayan yerde ilişki olmaz. Biter.
Ayrılıp düzgün biriyle olunca düzeliyor
Problem ilişkide değil kişilerdedir ve çözülmez
Çözülür ama kişiler birbirini dinlerse
İletişim sorunu da iletişim kurarak çözülür :)
Çözülmez bu durum maalesef.
Değer veren daima çözüm arar ve bulur