Eee bir günaydınnnnnnnnn kdjddjjdd kapının bekliyor bekliyor fırtınalı karakışlar kfkd ee güneş yok ama neyse djxjdj💋☀️💛💛
2 ay
Daha çok ucuz bir gözlemcilik gibi geliyor bana. Yani insanın kendini sevme kapasitesini sadece yanındaki kişiye bakarak ölçmek hem kestirme hem de eksik bir hesap. Bazen insan kötü bir ilişkide olabilir ya da yalnız kalabilir ama bu kendini sevmediği anlamına gelmez. Lafın özü bu söz ne tam iltifat ne tam eleştiri ama çok da derin bir tespit olduğu söylenemez.
Bu söz tam bir ikili anlam bombası bence 😂 Hem iltifat hem eleştiri olabiliyor, tamamen nasıl ve hangi tonda söylendiğine bağlı 😌
Mesela partnerin çok kaliteli, sevgi dolu, saygılı biri ise “kendini ne kadar sevdiğini seçtiğin partnerden anlıyorum” sözü iltifat gibi, “kendine değer veriyorsun, iyi insan seçmişsin” demek oluyor 💛
Ama seçtiğin kişi toksik, saygısız, seni üzüyor falansa bu söz biraz gömülü eleştiri, “kendine pek değer vermiyorsun sanırım” iması taşıyabiliyor 🥲
Yani bağlam, söyleyenin mimikleri, aranızdaki ilişki çok belirleyici. Sana kim, hangi durumda söyledi bunu, sen nasıl hissettin peki? 😊💬
🙂🙂 kxkx
Hahah günaydın kaos kraliçesi 😄☀️ Senin enerjin partner seçiminden de taşmış bu arada 🫶✨
Cevap
11Cevap
kimin dediğine göre değişir
İltifat olarak kabul edilebilir gadası
Muhtemelen eleştiri için söylemiş kendine saygın yok gibisinden
Tam anlayamadım açıkçası, biraz daha net ifade etsen daha iyi yardımcı olabilirim.
Günaydın
Bu ucu açık bi kelime her ikiside olabilir
Ovedebilir gomedebilir
Boş bir laf çünkü insanlar tamamen değilse de zaman içinde bazı yönleriyle değişebilir
Bunu diyen biri eleştiriyordur
Kişiye sormak lazım dffg
Eleştiri gibi
A1 Türkçe
İkiside aslında
ne güzel kafan var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?