Sevgiline iltifat eden karşı cinse tutumun ne olur?

Görseldeki ben. :D anasından emdiği sütü burnundan itinayla getiririm
Teşekkür ederim ☺️
Görüş
53Görüş
Yani sevgilim kendisi ağzının payını vermiyorsa zaten ben napabilirim ki.. Insan önce kendisi tavrını koymalı.. Adam da kadın da kendini taşımayı biliyorsa zaten kolay kolay kimse o toplara girme cesaretini gösteremez.. Ama ses etmiyorsa iltifata, işte o zaman iltifat edene değil direkt kendisine söylerim ne söyleyeceksem ve uzaklaşırım.. Benim bi çizgim var.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Karşı cins için pek iyi olmazdı
Bir kadın yanımdaki adamaaaa benim erkeğimeeee hem deee benim yanımda iltifat ediyorsa hee!!
Kadın iç güdülerim asla yanilmaz. Eğer sevgilisinin yaninda iltifat edebiliyosa o kadin o adama kapi açıyodur. Bence!
Ebesini bellemem! Ya da bellesem mi? Kıskanç bir kadın olduğumu belli etmeyeyim ya da etsem mi?
Samimi bir arkadaşımdır, yıllardır konuşuyorumdur onun demesine çok takılmam aslında. Ancak öyle Sadece selam sabah verdim merhaba merhaba dediğim bir insan bunu diyorsa ilk demesine bir şey demem seslenmek.
Ancak bunu defalarca kez tekrar edecek olursa kibar bir dille ona bir daha bunu yapmamasını söylerim. Alınır, darılır, gücenir orası beni alakadar etmez. Kişinin bir sınırı ve çizgisi olmalı bu konularda.
Yorumları okudum çok güldüm ahahaha. Öyle bir durum ile karşı karşıya gelsem sadece kötü bakarım. İltifat etti diye saçına yapışacak değilim. Benlik hareketler değil. Ama doğru değil ya yanında sevgilisi olan adama da iltifat etmezsin yani terbiyesizlikten başka bir şey değil.
Bu alttaki gorsel dermisim 😅aslinda iltifati sorun etmem sevgilisi oldugunu bilmiyordur diye dusunurum fakat israrla pesinde kosanlar varsa bu adamin basi bagli dendigi halde israrci davrananlar varsa aha bu alttakini yapabilirim. Israrci olmasin hic kimse sonu iyi olmaz 😊
Ben bişey demem, eğer yanımdaki kişi beni düşünüyorsa kendisi bu iltifata gerekli cevabı verebilmeli zaten. O an bakarım tepkisiz davranıyorsa ya da hoşuna gidiyorsa bu iltifat, beni ezici davranış sergileyip gülümsüyorsa karşıya onun için bir uğraşa girip te kimseyle münakaşaya girmem. Gerekli ikili konuşmalar yapıldıktan sonra yolları ayırırım.
Sevgilinin bu iltifata karşı tutumu ne olur ona bakmak lazım.
Edebilirler normal bir şey onu ben sevmişim tabi edecekler öyle çok bakıcılara maruz kalacağız onu ben almışım bir kere😂
İltifat kötü bir şey değil ki, her iltifat yürüme demek de değil, ölçülü biri yürümeden nasıl iltifat edileceğini bilir. Yanımdaki kadının beğenilmesi de hoşuma gider, gururunu okşar. Zaten ortamdan benim kolumda çıkacaktır.
gururunu=gururumu
Özgüvensiz biri değilim o yüzden sorun etmem aksine gurur duyarım. Beğenilen biriyleyim diye. Laubali şekilde değilse tabi. Öyleyse zaten benim yanımda duracak adam gereken cevabı verir bana bırakmaz:)
Ya şimdi iltifat var iltifat var yani saygı çerçevesinde oluyosa yani ne bileyim çok şık olmuşsun gibisinden falan gibisinden sorun yaratmam ama ilerisi içinse resimdeki görsel gayet uygun 😊
Sevgilim olmadığı, olmayacağı için sorun yok. Ama eşim olsaydı ve ona biri iltifat etseydi yerin dibine gömerdim onu gerek bakışlarımla, gerek sözlerimle.
Bu ne için iltifat aldığına bağlı. Ortada bir yaranma, huyundan gitme çabası yoksa gülümser geçerim. Sevgilim nasıl bir tutum sergileyeceğini bilir zaten.
Ben genelde kızlar sevgilime bakıyorsa daha da sırnaşıyorum böyle iltifat durumunda ters ters bakıp öyledir benim sevgilim diyip sırnaşırdım herhalde fnkfkf
once kadini yolar yirtar tovbe ettirr adini kendi adini dahi unuttururum sonra benimkine doner bir daha ari olursa yapabileceklerimi tahmin ble edemedigim manyakliklari anlatirm
Sevgilimin tutumu önemli daha çok
Sevgilim yüz vermiyorsa havlasın dursun ısırmaz :D
2 sonuc var 1. si sevgilimin ona ne cevap verdigine bakarım 2. si cocuğa kazık ile yeni bir ilişkiye başlatırım :)
Resim güldürdü beni :)) edebilir elbette benim dikkat ettiğim sevgilimin tutumu olur, kıza bir şey yapmam..🙄
tavrımız ektedir :)
En İyi Görüşler