Sevgilin, eşin, yavuklun her neyinse işte :D Bence belirli şeyler söylenebilir. Peki sence? Keyifli günler..✨🥂

#smell

Sevgilin, eşin, yavuklun her neyinse işte :D Bence belirli şeyler söylenebilir. Peki sence? Keyifli günler..✨🥂

#smell
Muhatabımdaki kişi erkek veya kadın farketmez kendi adıma ben birine iltifat ederken kırk kere kriter yapıp kırkbirincide nett vazgeçen biriyim. Çünkü insanlar cinsel ve sosyal eğilimleri nedeniyle başa b*ela olmaya müthiş müsaitler. Ben pek iltifat etmem bu yüzden. Şimdi sevdiğime geliyorum, evet, O'nun da kimseye iltifat etmesini içime sindiremem, deli gibi kıskanırım, baştan tavır ve duruş olarak benim gibi ciddi ve mesafeli duran, herkese en az benim kadar mesafeli bir erkeği tercih ederim. Bu konularda hassas ve kırmızı çizgilerini koruyan kıskanç bir kadınım doğrudur.
Hmm, iltifatın ölçüsü var. Misal ben bir erkek ünlüye yakışıklı adam diyebilirim. Ama "off erkek ya.. Bitiyorum ona.. Muazzam adam.."diyemem. Bu ölçüyü kaçırmak olur ki zaten hiç bir erkek ünlüye de bu kadar hayran değilim. Sevgilim de karşı cins bir kadına "güzel kadın, sempatik kadın" diyebilir. Ama işi ballandırıp "seksi hatun, eriyorum bu kadına, saçları kaşları şuyu buyu" demesini hoş karşılamam. Kıskanırım neme lazım. Zaten benim sevgilim de bunun ölçüsünü bilen biri olmalı.
Eğer beni tamamen kaybetmek istiyor ise gitsin etsin tutan eden yok. Ben hayatta böyle şeylere gelemem çok kıskanç bir insanım. Kimse böyle birşeyi bence kabul etmez diye düşünüyorum. Yani bu hiç hoş bir durum değil ayrıca. Onun sevgilisi benim benden başka hiçkimseye ne iltifat etmeli ne de onunla konuşmalı o saatten sonra.
Ederse beni kaybeder.
Bunun özürü bilmem ne uydurması yok/olmaz. Ben varken beyninde başkası varsa veya gözleri sağ gösterip sol yapıyorsa o şahıstan adam olmaz.
Cevap
23Cevap
Tabikide edebilir 😳ben hiç kıskanç değilim ki 😱bunlar gayet normal şeyler 💆♀️💆♀️
Hiiiçç canııım 🤣🤣
Benim haricimde hayır. Karşı cins olarak her bana edebilir kabulüm xd
Ben başkanlarına edebilirsem o da etsin dozunda 😅
İltifat ettiği organı vücudunda gereksiz yer kaplamaya başlamıştır bence😂✂️
aahah overlok makinesi ayağınıza geldi
Kıskançlığı geçtim her şeyden önce bana yapılan bir saygısızlık olarak algılarım böyle bir hareketi, aklı başında olan biri bunu zaten sevgilisinin yanında yapmaz, yapmamalı...
Durup dururken iltifat etmeye gerek yok. İkimizin ortak tanıdığı iyi bildiğim insanlara iyi niyetle edebilir.
Bana söylemediği iltifatları edemez. Bana söylediği iltifatları da edemez. Klasik herkesin kullandığı sıradan sözcükler olabilir.
Edebilir güzele güzel yakışıklı ya yakışıklı demek ayıp değil aldatmakta değil güzel dedi diye dibi düştü anlamına da gelmiyor😀
İltifat edə bilir amma tanıdık və ya yolda gördüğümuz birisinə değil. Sadece ünlü kişilere edə bilir.
Edemez. Ederse o dudaklarını dikerim bi daha konuşamaz
Azrail getirip hayat ağacından kopardığı yaprağı önüme koyarsa edebilir.
Kıyafetin güzel falan diyebilir, ama kıyafete falan yani iltifat edebilir 🤣
Oldu iltifat etsin Bir de çiçek alsın oldu olacak, öyle bir dünya yok
No no no edemez. Karşı tarafi sevgilimle birlikte yolarim.
hayır. g*vat mıyız ayol? bana etsin iltifat, karsılıklı edelim
Sevgilim dozunu bilir ilgili bir sekilde yapmaz bunu
Tabikide Allah kızsa mezarda eder Allah'a 🤣🤣🤣🤣
Yani ettiği kisiye bağlı çok abartmasın etmesede olur aslında 😄
Edebilir ama dostça olsun lütfen,, işin içine flörtleşme girmediği sürece sıkıntı yok
edepli insanlar nerde ne konuşacağını bilir o yüzden böyle şeyler olma ihtimalide olmaz.
Gözüne hoş görünen ya da ilgisini çeken bir detay oldu demek ki
Dış görünüşü ya da ne bileym gülüşün çok güzel tarzı iltifatları soyleyemez yemek yapmıstır elin lezzetliymiş güzel yapmışsın gibi dogal seyler söyleyebilir
Hayır edemez etmesin
Kompleksim yok… ama … yani geniş biri de değilim …
Bence bunun bir sınırı var.. Çok güzelsiniz tatlısınız vb iltifatlar gayet normal ama sevgilim daha ilerigiderse olmaz
Eceline susamışsa neden olmasın
🤣🤣
Üslup cok onemli ama ben etmekten ve bana edilmesinden hoşlanmıyorum.
Cok guzel karisiniz hanfendi dnxndkxxjjx
Düzgünce edebilir ama bilemedim simdi
Ettiği iltifata göre değişir
Tabi ki hayır
Asla 🙅♂️
Ederse eski sevgilim olur
Kim olduğuna bağlı 😅
Hayır tartışmaya bile kapalı
Ne dediğine bağlı, kime dediğine bağlı
Edemez öyle bir dünya yok
Edemez
Sadece annesine ve ablasına edebilir.