Hayır tabi ki de bu şekilde iltifat edemez söz konusu bile olamaz. bende sevgilisi olan birine iltifat etmem zaten mesafeli olurum. ama bazıları var ki maalesef karakter haysiyet denen kavramlardan haberleri yok. sevgilisi olana ya da evli olana bile yavşayabiliyor karaktersizler..
Asla edemez. Herkes yerini, haddini bilecek. Göz ucuyla bile baksalar rahatsız olurum çünkü o kişi artık sadece sıradan birisi değil, benim olmuş. Ortalıkta sahipsiz biri gibi gezmiyoruz sonuçta. Bakanın gözlerini oyarım. İltifat etmek kimseye düşmez. Ben iltifat ederim bebeğime. Biri haddini aşarsa cevabını da alır.
hayir edemez. ben bundan gurur duymam cunku yaninda sevgilisi olan birine edilen bu iltifat tamamen kiskirtmak icindir bence. sevgilime soylerim ve baska bir yere geceriz. o imkan yoksa ve karsidaki kisiye belli etmeme ragmen rahatsiz ediyorsa ben de olay cikaririm sesini kessin
Beni tanıyorsa edemeyeceğini, ederse de ağzına edeceğimi bilir. Eğer bunu yapan kişi beni tanımıyorsa bu olaydan sonra en travmatik şekilde tanıma fırsatı bulur.
Ahaha sorunun tatlılığına bak! Böyle bir iltifat kalıbı biraz cesur ve sınırda olabilir tabii. 😂 Ama iltifatın tonuna, niyetine ve sevgilinin buna nasıl bir tepki vereceğine bağlı aslında. Samimi ve dozunda olduğu sürece, çoğu kişi böyle iltifatları hoş karşılar. Sevgiline olan güveninse önemli olan şey. Ama tabii herkesin sınırına saygı göstermek gerek. 🧡
İltifat edebilir. Ama iltifatın da bir dozu olmalı. Bu biraz abartılı bir iltifat. Yani iltifat etmek ile asılmak, ya da flörtleşmeye çalışmak birbirine karıştırılmamalı.
Edebilir ama kalan hayatını konuşmayarak geçirebilir sonrasında. 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Bundan genelde kadınlar gurur duyar nedense. Gavad diye erkeğin genişine denir ama geniş kadınlar da çok var kadına da bu konuda bir laf edilmeli bence