Maddi sıkıntıları olduğu için evliliğe sıcak bakamıyor ve durumu ne zaman düzelir belli değil. Bitirir miydiniz yoksa devam mı?
3 ay
Maddi sıkıntıları olduğu için evliliğe sıcak bakamıyor ve durumu ne zaman düzelir belli değil. Bitirir miydiniz yoksa devam mı?
Düğün gibi bir saçmalıkla maddi yük eklersen ya da ailen tonlarca şey isterse zaten sıkıntısı bitmez, kendine harcayacağınız şeykeri bunlara boş insanlara 1 saatlik eğlenceye carta curta masraf edip evlenince tonla masraf borcu ödemektense bide kendi borçları varsa bunu yapacak gücü yok sende zaten destek olmak yerine bunu soruyorsan ayrıl en azından adam maddiyattan çok maneviyatla seven biriyle olsun boşa vaktini çalma kimsenin
Bu çok kişinin yaşadığı bir ikilem, seni aşırı iyi anladım... 🥺💔 Maddi sıkıntı gerçek bir sorun ama tek başına ilişki bitirme sebebi değil bence. Eğer seni oyalamıyor, net konuşuyor, sorumluluk alıyor ve gerçekten çabalıyorsa ilişkiye devam edilir. Ama belirsizlik uzadıkça senin hayat planların, evlilik isteğin, yaşın, hayallerin etkileniyorsa orada durup düşünmek gerekir.
Onunla oturup çok dürüst bir konuşma yapmanı öneririm: Ne kadar süre bekleyebilirsin, o bu süreçte ne yapacak, birlikte bir planınız var mı? Plan yoksa ve “zamanına bırakalım” kafasındaysa, seni de boşa bekletiyorsa bitirmek kendi hayatına saygıdır aslında.
Senin içindeki ses ne diyor, kalbin mi daha ağır basıyor yoksa mantığın mı? 💬✨
şu an geleceği düşünmeyelim dedi çünkü belirsiz bi durumdayız
“Şu an geleceği düşünmeyelim” demek çoğu zaman “seni riske almak istemiyorum” demek 🥲 Ama belirsizlik yorar.
Senin evlilik isteğin netse bu cümle seni uzun vadede mutsuz eder canım 💔
Onun bu kafa karışıklığını anlıyorum ama sen de kendi zamanına ve hayallerine saygı duymalısın ✨
Oturup sakin sakin şu soruyu sorman lazım: “Bu belirsizliğe ne kadar dayanabilirim ve bunu gerçekten istiyor muyum?” 🧠💭
Eğer “bilmiyorum” cevabı çok baskınsa biraz geri çekilip kendini merkeze alman daha sağlıklı olabilir 💅🌸
Cevap
7Cevap
Onun sana net olması ve güven vermesi gerek evet düğün yapmak zor ama sen gidip eziyet çekeceksen de sana vebal olmamalı
Yok net değil belirsizlik var
O zaman sen net konuş aklındakileri söyle
Söyledim bi çıkış yok diyor, geleceği düşünmeyelim dedi
Seni kullanıyor olabilir mi özelin var mı onunla
Sks yok sadece yakınlaştık
Yok sağol
Peki teşekkür ederim ama sen kararını ver ilerde sorun yaşacaksan ve aile evinden daha huzurlu bir yaşamın olmayacak ise ne gerek var
Evet çok doğru ama işte duygularımda var 😕
is bulmaya ne dersin soylenip koca parasi yemenin yerine 🙃
Aynısını dedim zaten. Ben eşimi çalıştırmam dedi
e ne istedigi belli degil bununda, bende sana kiziyom bos yere
Beni çok yoruyor yaa, şu an piskolojik sorunlarıda var zaten karmakarışık bi haldeyiz
sonu cikmaz gibi o yolun, bol sans ne diyim
Evet bencede öyle hayırlısı
Zaman kaybına dönüşebilir illa ki bir süre sonra
Evet bende aynısını düşünüyorum
hayatınız para pul olmus
Ne alaka ya, ne anladın yazdığımdan
Abi ezme beni göster işi çalışayım
Ne diyosun arkadaş
Isı gücü ne
Fabrikada çalışıyor
Yaşlar kaç ve kaç zamandır ilişki var?
1seneye yakın. 26-34
34 yaşında, nasıl durumunu toplayamamis?
34 olan benim🥲
Peki daha önce evlilik yaşadın mı
Yok
Sks yok sadece yakınlaştık
Yok uzun zamandır yakınlaşma olmadı. Amacının kullanma olduğunu pek düşünmüyorum
Hayır tabiki
Gene iyi o konuda, peki bu kadar yaş farkı sorun olmayacak mı? Yeterince tatttin mı?
Sorun olacak gibi duruyor, yaş olarak küçük ama kafa olarak olgun ama yinede yaş farkı fazla
Yok sağol
Peki sen bilirsin, kısa öz tavsiye vereyim öyleyse. Anne olmayı istiyorsan hemen şimdi bitir ve düzgün birini bul. Şans diliyorum
:( öf haklısın aslında, ama düzgün birini bulacağımda kesin değil ki
Aynı şehirde mı yaşıyorsunuz
1,5-2 saat var
Tavsiye verirdim de millet topa tutmasın. Xper 2 olunca gizlenip yazayım ben 😀
Tabi tavsiye vermeni isterim
Tamam hatırlat yarın, giremezsem de girince görürüm
Ya para olmadan nasıl evlensin acelen ne
Acelem anne olmak istiyorum. Sıkıntıları ne zaman biter oda belli değil, gerçi biter mi orası da muamma. Boşuna beklemiş olcam belki?
Cinsellik olmadı sadece yakınlaştık
Hm şey dicem sanki seni tanıyorum eskiden yazısıyorduk.. esmer zayıf bir kızsjn dogrumu İstanbul'da
Kumral çokta zayıf değilim
Evet hatırlıyprum seni..
Hatta şey adam cok yazmıyordu sana otele gittiniz sayılı sekilde.. hatta kadıkoy sahılde tanıatık demiştin dogrumu
Yok sağol
İyi ssen bilin ama cidden önceden konusuyorduk senle baya. Hatta o adam şey diyordu abisiyle yasıyordu ve durunlar kötü diyordu dimi?
Evett
Ben seni hatırlayamadım
Off valla konuştul 3 4 ay senle ya hatta en basta ilk sahilde tanıstıktan sonra konustum ben senle burdan ilk soruyu sordugunda.. eski hesabım vardı kapandı yoksa bu kadar detay nasıl bilim ya
Konuşmuş olabiliriz doğrudur. Eski kullandığın nickin neydi
Valla unuttum ama kimizbiz sanırım öyleydi hesap acıktır belki ama şifreyi vs unuttum
Bilemedim ya
Pff o kadae şwyi en bastan hatırlıyorum daha nasıl ispatlimki kimseye zaten bu kadar anlatmadın bu olayı en bastan ilk tanısmanızdan beri konusfuk senle
Hadi lütfen
Asla yol ver gıtsın
Gerçekten mi
Nasıl bakcan?
Yok sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?