Sevgilimin maddi durumu kötü sevdiğim için maddi zorluklarla dolu bir evlilik yapabilir miyim sadece sevmek yeter mi?

Arkadaşlar merhaba bir senelik sevgilim var erkek arkadaşımın maddi durumu iyi değil ilişkinin en başlarında alttan alıyordum idare ediyordum ama artık çok gözüme batıyor bazı şeyler askerliği yok özel sektörde normal bir maaşa çalışıyor benim devlet işim var gelirim daha yüksek ailemin maddi durumuda her zaman iyiydi onunla evlenirsem ömrümün hep borç ödemekle geçeceğini düşünüyorum çevremdekiler onaylamıyor bu sebeplerden dolayı

Aynı iş yerinde çalıştığım bir erkek bana hep çok yakın davranırdı ilişkim olduğunuda biliyordu birden kendisi bu konuyu açtı ve sizden olmaz hiç zorluk görmemişsin altın kafeste büyümüşsün maddi zorluk çekemezsin olmayacağı belli gibi şeyler söyledi benimle ilgili olmasında kafamı karıştırıyor sizce ne yapmalıyım bu adam benden hoşlanıyor mu ve erkek arkadaşımla maddi gelirlerimiz aynı olmadığı içni ne yapmalıyım ayrılmak mı çözüm

Sevgilimin maddi durumu kötü sevdiğim için maddi zorluklarla dolu bir evlilik yapabilir miyim sadece sevmek yeter mi?