Ben de yazmadım Normalde hikaye paylaşmaz üst üste araba storysi attı profil fotoğrafını değiştirdi
3 ay
Anlaşılmadığını , istediğini anlatamayacağını anlamıştır.
İnsanoğlu eğer kendi düşündüğünü unutmayı bırakıp hani olmaz ya yanlışlıkla “empati” kelimesini hatırladığını anda işte büyük bir aydınlanma yaşamaya başlar.
Evet haklısınız ama tek taraflı çaba olmaz tartışma anında yazma bana ve sesizliğiyle cezalandırıyor beni ben de bir insanım benim de duygularım var kaç kere yüz yüze konuşalım dedi red ettim
Karşınızdaki de insan.
Sizinle konuşmak istemiş red etmişsiniz.
Daha ne istiyorsunuz, siz zaten bitirmişsiniz.
Daha ne olmasını istiyorsunuz?
Bu cümleyi tartışmanın sıcaklığında da söylemiş olabilir, gerçekten bitirmek de istemiş olabilir, ikisi de mümkün canım 😶🌫️ Araba storyleri, foto değişimi falan genelde “ben iyiyim, hayat devam” moduna girme hareketleri gibi duruyor 😅 Sen içinden nasıl hissediyorsun, gerçekten bitti gibi mi geliyor, yoksa gurur savaşı mı yaşıyorsunuz sence? 💭
Cevap
0Cevap
Aynen tripleniyor prenses ses etme kendi kendine nazlansın umursama boş ver adam yerine koyma
Çok basit. Yazma mı diyor? Senin için belki zor olabilir ama heryerden engelle ve bir daha yazma. Sen de değerlisin sonuçta. Yapma bunu kendine.
Yaşı 15 mi
27...
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?