Bazı günler evde olmayacak, vardiya ile çalışacak. Bazen gün aşırı bazen haftada bir mesai. Böyle çalışıyorum
2 ay
Bazı günler evde olmayacak, vardiya ile çalışacak. Bazen gün aşırı bazen haftada bir mesai. Böyle çalışıyorum
Ben de laboratuvarda benzer düzende çalışıyorum ve bence her gün akşama kadar işte olan biriyle beraber olmaktan daha iyi.
Hemşire olarak sizin işiniz gerçekten çok daha zor çok saygı duyuyorum. Laboratuvar daha rahat olduğu için nöbetlerde rahatlıkla uyuyabiliyorum ben. O yüzden bu şekilde çalışmaktan çok mutluyum daha özgür hissediyorum.
Aslında bazen kan transfüzyona vs. hemşire ihtiyacı oluyor onlarla aynı şekilde çalışıyoruz. Düşünürsünüz belki geçiş yapmayı.
Memur mu bu kişi
Güzel
Çok şeyi
Bişeyi değiştirme şeydi sen memur olmazdın ayrıcs
ben onu sordum özelde asgari veriyolar hemşirelere
Sen o civarda alırsın döner sermayesi primi falan derken
Allah bereket versin
isteyene değil ben ve benim gibi calısan emek veren herkese versin
Aminnn
😭
Sınav stresinden yoruldum
KPSS önlisans
Radyoloji
Zor değil mi bizim bölümün ataması
Bılmıyorum 900 küsür kişi almıdlar secim yaklasacsgı icin artabilir bu sayı
İnşallah
Hemşire erkekle evlilik bence hem zor hem tatlı sürprizli bir hayat demek 😂 Vardiya işi düzensiz gibi görünse de, doğru planla baya avantaja döner. Kalabalık günlerde çalışır, hafta içi boş günlerde sakin sakin takılırsınız, AVM’ler bomboş mesela 😅 Zor kısmı ise uyku düzeni, özlem ve kaliteli zaman planlama. Sen partnerinden ne bekliyorsun, en çok hangi kısmı düşündürüyor? 💭💕
Cevap
4Cevap
Açıkçası sıkıntı biraz
Neden olmasın
Günlük hayatı olumlu etkiler
Stabil
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar