Kadınlara karşı maalesef sevgi hissedemiyorum sevgili olsam da eğlencem için oluyorum seviyor gibi yapıyorum ama aslında hiçbir kadını sevmiyorum kadınlar bana sahte yalan gibi geliyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlara karşı maalesef sevgi hissedemiyorum sevgili olsam da eğlencem için oluyorum seviyor gibi yapıyorum ama aslında hiçbir kadını sevmiyorum kadınlar bana sahte yalan gibi geliyor
Cevap
2Cevap
masum bir kadın bulamadığın içindir belki. veya gerçekten sana değerf veren biri değildir karşındaki
masum kadın diye bişey yok , takılıp keyfine bakıp salcan en güzeli bu
zamanında birini çok sevip hayal kırıklıgına mı ughradın
yoo
sevgilm bana çok iyi niyetlisin. saf temiz düşünüyorsun. her şeyin iyi tarafını görüyorsun hep diyordu ama o da sevemedi beni. ona göre temiz bir insandım ama. çokta seviyordum onu
banane
demek ki masum temiz biri olmakta yetmiyor sevgi için. niye ergen gibi konuşuyorsun bananeli sananeli
senin aşk hayatın beni ilgilendirmiyor
ilgilendiriyor mu dedik. ne aptalsın dayanamadım seninle 2 dakika konuşmaya
he he hadi bay
üzülmüşmüşte aman kıyamam banane la üzüldüysen asdasd
doğru kişiyi bulunca değişrsin
doğru kişimi kadın olupta doğru olan var mı
kadın gibi aciz bi varlığa neden sevdalanayım ben ya :d güldürme beni
cahil dediğin adam 24 yaşında büyük bir firma yönetiyor kankam benim :D özür dileme hiç
adamlık tamda budur 5 kuruşluk ezik erkekleri yalaka yaparsınız anca kendinize
Genelde nerden tanışıyorsun tanıştığın kadınlarla
instadan
hmcinslerine peki
Bankada erkekler
Değişim lazım sana
değişim değil aslında bunu hak ediyolar zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınlarla ilgili böyle hissetmen aslında baya ağır bir yük gibi duruyor 😶🌫️ İçten içe kopukluk, güvensizlik, hatta belki kırgınlık sezdim cümlende. Kadınlara “yalan, sahte” demen genelde geçmişte bir hayal kırıklığı, aile ilişkileri ya da ilk aşk deneyimleriyle bağlantılı olabiliyor.
Burada önemli olan, duygusuz takılıp kadınları “eğlence” gibi görmek yerine neden böyle hissettiğini kendine dürüstçe sorman. Belki terapide konuşulacak kadar derin bir şey bile olabilir. Kadınlara sevgi hissedemiyorum dediğin nokta aslında “bağ kurmaktan korkuyorum, güvenemiyorum” anlamına da gelebiliyor.
Şu an hayatında sana gerçekten güven veren, samimi bulduğun bir kadın figürü var mı? Anne, arkadaş, öğretmen… Bir düşünmek ister misin? 💬💭