Dünyadaki her şey kandırmaca gibi geliyor ünlüler sadece bir maskot, ülke yöneticileri bir piyon gibi mesela. Ya mesela okumak okul bitirmek bence çok ufak bir şey çünkü herkes onun peşinden koşuyor halbuki insanlar daha fazlasını yapamaz mı ha bir de ben diyelim şirket kurdum diğer şirketler (mesela ülkenin en büyük holdingi) benim büyümemi engellemek istemez mi engellemek istese engeller mi evet ve adamların baya tanıdığı da vardır aklımızın ermeyeceği kadar gücü de vardır ve ben de diyorum ki biz niye yaşıyoruz, adamlar istese şipşak bizim bütün hayatıımızı değiştiremezmi?
Güncellemeler
+1 yıl
BİZ KİMİZ? BURAYA NEDEN GELDİK!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğru düşünüyorsun. Niye neden böyle düşünüyorum diyorsun ki? Bu dünya senin saydıkların da ar elbette ama onlardan ibaret değil.
Aşırı eziğiz... sadece kullannılıyoruz
Ben ezik değilim. Gösterilene inanmıyorum. Ki sende bazı şeylerin farkına varmaya başlamışsın. 😀
Şimdi birileri çıkar komplo teoriside der senin yazdıklarına
tamam ezik değiliz biz bunu anlayabildik ama ne yapabiliriz ki bunun için? İsteseler şipşak istedikleri kişiyi öldürtebilirler. aynı bizm gibi, farkına varanların
Hayatı veren onlar değil alanda değil 😅
Ölümde zaten bir gün gelecek çokta kasmamak lazım
hayatı veren biri yok alan biri de yok
niye yok biliyomusun çünkü yok. bu kadar.. eğer varsa da ne yapabilirim yani göremedim edemedim neden inanayım insanların lafına?
Senin göremediğin bir şey yok oluyorsa afrikadaki bir kabilede abd yok desin 😅
Sen biraz daha aydınlanmaya devam et
her yerde denen bir şeyi nasıl olur da göremem?
Metafor denilen bir şey var. Onuda geçtik insan gözü herşeyi göremez ya da her sesi işitemez. Mesela depremde vs de köpekler kullanılır. Madem insan olan herşeyi görüyor duyuyorsa neden kullanılıyor. Köpekler olmayan şeyleri duyup sonrada sihirli yapıpta var ediyorlar.
Kaldiki mikropları bile göremiyorsun. En basiti hiv virüsü. Kapınca olmayan bitleysen dolayı mı hasta oldum diyorsun
iyi de o bahsettiklerin kanıtlanmış şeyler
bilimsel
Koskoca kainatın yaratıcının madde , kütle ya da buna benzer birşeylere bağlı olacağını düşünmek sence de biraz tuhaf değil mi 😀Kainat olmasa yaratan olmaz gibi. E o zaman nerde kalıyor bunun ezeli , ebedi olması ve hiç birşeye muhtaç olmama kudreti.
Evrendeki sistem bile bir mimarın varlığını haykırıyorken herşeyi tesadüfe bağlamak oldukça gülünç olur. Hem bir kere tesadüf bilimsel değildir.
Bir zamanlar çok gündem oldu. Cern deneyi tanrı parçacığı adlı madde ve argesi. Onun akıbeti ne oldu. Çarpıştırıp bigbang benzeri bir deneyle herşeyin bu kadar sistematik bir düzen olacağını kanıtlayacaklardı. Ne olduda kaç yıldır ses seda kesildi.
En basit olay insan vücudunda işlemeyen bir organ olduğunda bile bir çeşit bozukluklar çıkıyor. Bu kadar ince hesaplanmış şeyler tedasüfi olması bata bir zorlama olur
işi ısrarla tanrıya bağlamayın. eğer biz şuanda burada bunu tartışıyoruz ve zamanında insanlar da tartışmıştı örneğin Muhammed peygamber insanlara dini açıklarken.
inanmayanlar olmuştu ve hala da oluyor. sürekli bir şüphe var. şüphe olan şeyde mutlaka bir şey vardır bence. benim kafamı bu kadar karıştıran iki taraf arasında sürekli gidip gelmeme sebep olan şey...
imtihan deniyor. imtihan diye senin önceden çalışıp denenmene denir. bir şey görmeden öğrenmeden neyin imtihanı oluyor bu? asıl sorgulayanların geçmesi gerek imtihanı
kafa bu kafa
ve kafamı daha da karıştıran şey de hocaların veya hadislerde şuna şu kadar sevap buna bu kadar. xx yapan ahirette xx olacak xx e girecek ve aynı konuda bir sürü benzer şey var. mantık bulamadım artık saçma gelmeye başladı ve ateist oldum...
Ne boş yaptın mk. Ozon tabakası olayına baksan bile bir sistem görürsün. Neyse sen fazla düşünme belliki devrelerin yanmış 😂
12 yasina basmissin gibi duruyor. Ortaokulda fight club acan cocuk sen miydin
Ne yani bunlar küçük bir çocuğun düşüncelerine mi benziyor sence?