Linçlemezsiniz umarım :( :D Bana en efendi, düzgün görünen erkeğin bile aldatma potansiyeli var gibi geliyor. Aldatmaktan kastım illa biriyle yatmak değil. Başka birisini beğenmek, alıcı gözüyle bakmak, ilgi duymak vs. de dahil. Sanki erkeklerin çoğu doyumsuz, aç gözlü, iradesiz, sadakatsiz, her çiçekten bal almaya meyilliler gibi geliyor bana :// Sevgilisi/ eşi isterse her anlamda mükemmele yakın bir insan olsun ama yine aynı durum söz konusu olur gibi düşünüyorum nedenn
ben sadık biriyim kendimden eminim bu konuda ama kimsede bendeki sadakat yoktur gibi hissediyorum nedensizce. insanlara güvenim hiç kalmamış galiba :D :D kadınlar da şöyle böyle demeyin. aynı şey kadınlar için de geçerli olabilir. bu erkeklerin kadın versiyonları da mevcut. ben erkeklerden hoşlandığım, ilgi duyduğum için onlardan bahsettim ama erkeklerde bu durum daha fazladır diye düşünüyorum
Hiçbir insana güvenmemek de istemiyorum herkesten her şeyden soğutur çünkü böyle olmak insanı. Tamam paranoyakça davranmam kıskanç tavırlara girip sıkmam ama ne bileyim :D Umarım böyle bir insanla evlenemem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer