Engelliyorsa sevmiyordur diyebiliriz bu bahsettiğim kişi 33 yaşında kocaman adam yani çocukça geliyor beni engellemesi , ortada büyütülecek bir tartışma elle tutulur bir şey de yok diyebilirim
2 ay
Engelliyorsa sevmiyordur diyebiliriz bu bahsettiğim kişi 33 yaşında kocaman adam yani çocukça geliyor beni engellemesi , ortada büyütülecek bir tartışma elle tutulur bir şey de yok diyebilirim
Cevap
6Cevap
Her yerden engellediyse sen de kendi yoluna bakacaksın boş ver niye engellemiş niye böyle davranmış demek ki sana göre değil
Yani 2 ay oldu nerdeyse engelledi tek bi yerden engellemedi sonra ordan o kadar yazmama rağmen bakmadı mesajlarıma ve en son dün yine yazdım reels attım ordan da engelledi
Gelmiş belki de ama ayıp değil mi tek kelime etmeden bu yola başvurmak engellemek bir erkek için çocukça bi tavır
Evet 😒
Ya gerçekten iletişim kurmanı istemiyor, ya da bastırdığı duygularından kaçıyor.
Hani sevmiyorsa niye onca yıl umut verip konuşuyordu ki arada sırada. Yani mesafeler engel belki ama niye mesela birden kesti iletişimi
Belki hayatına ilgisini çeken, daha erişilebilir birisi girmiştir. Nedeni niçini bilemeyiz. Ama ortalama bir cevap olarak sana bunları söyleyebilirim. Engel atması senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Aksine karakterini belli etmiş oldu. Buna sevinmen gerekir.
Evet ulaşılmazdım çünkü sevmedi sevmeye layık görmedi , olan onca zamana oldu , biraz zaman biraz sevi geçti gitti gibi
Evet bazı insanlar bizim kadar derin bağlanmazlar. Yüzeysel ilişkiler kurarlar ve kopmaları kolay olabilir. Çok dert etmeye gerek yok.
Yüzeysellikten nefret ederim. Kimseye bağlanmamaya karar verdik bu aralar, bağlılık yeminim bozulmasın amin çokça
Net seviyor
O yüzden engellemediği tek yer mail adresin kalmış
Aşkımdan öldüğü için engelledi tabi
Tabi orasını herkes anladı zaten asıl mevzu sen bu çocuğa bu kadar ne yaptın da çocuk senin aşkından öldü bitti doğru söyle kız yoksa büyümü yaptın
olgunluğun yaşla ilgisi yoookk
Kin tutan biriydi ben de nasibimi almış oldum
kindar ve cocuksu bir tipse hiç uğraşma derim de sen bilirsin
her şey zamanla geçiyo , uğraşmam artık
kendinle ilgilen hastalıklı tiplerden uzak dur zaman kaybı
Zaman kaybı evet , geçicek bir şekilde geçmek zorunda bu şeyler
geçiyor merak etme hiçbir mutluluk sonsuza kadar sürmeyeceği gibi hiçbir mutsuzlukta sonsuza dek sürmez
Mutluluk uzak
şimdilik öyle sanman normal zamanı gelince o seni bulur
Bunca yıl bulmayan şey sonra da bulmasa çok eksik hissetmem sanırım
büyük lokma ye büyük konuşma ne karamsarsın ya resmen yaşam enerjisini emiyosun insanın.)
Özür dilerim ya
özürlük bir şey yok kendi enerjini tüketme daha du bakalım
Durdum
Onu kırmışsın artık eskisi gibi asla olmaz
Çocuk hareketleri bunlar
Canını yakmışsin demek ki
Asıl o yaktı ne alaka canını yakmadım ben , sadece iletişim kuramadık aramızdaki iletişim zayıfladı son zamanlarda diye wp den engelledim, ne biliyim profilimde bekliyo hemen engellememi anlayıp bastı heryerden engeli ona ulaşmama izin vermiyor
Akışına bırak geri döner nasıl olsa. Sen ulaşmaya çalıştıkça ona güç verip bi tarafını kaldırmış oluyorsn
Geri dönmez sanmıyorum , öyle biri değil. B12 si eksik muhtemelen iki orası burası meydanda birini görünce çoktan adımı da unutur
O zaman sen gurursuzsun. Böyle bi erkek için ağlıyorsun yazık
Ağlamıyorum gözüme hiçbir şey olamadığımız onca zaman kaçtı , Bi tık zor vazgeçerim ama vazgeçince de asla geri dönmem bu da benim karakter
Böyleleri vazgeçilmez olmamalı
Ziegernak etkisi işte bizim mevzu da nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum belki zaman yeterli gelir
Kötü erkeklerin peşinden koşmaya devam ettikçe daha çok üzülürsunuz. Sonrada bütün erkekler aynı dersiniz
Hepsi aynı ama yani hiç bu şu farklı diyemem , önce sevdirir sonra sevildiğini anlayınca da giderler genel mottoları XY kromozomluların
Sevdirmeden önce cv sine bakmazsan böyle olur
Doğru hata benim
Her hata bir tecrübedir. Boşuna değildir
Evet doğru
👍
Sevmiyordur
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
33 olmak kocaman adam olmak demek ama olgun olmak demek değil maalesef 🙃 Engellemek çoğu zaman “yüzleşmek istemiyorum, sorumluluk almak istemiyorum”un kısayolu oluyor. Bu sevmediği anlamına gelebilir ama bazen de duygusal olarak kaçtığını gösterir.
Seni suçlu hissetme, iletişim kurmak yerine engellemek bayağı çocukça bir hareket. İçin rahat etsin diye soruyorum, en son aranızda ne geçti, sen sence sınırı aştın mı? 💭💔