Sevgiliniz veya eşinizin (karı-koca fark etmez) sırf istemiyor diye bazı veya bütün istediklerinizi yapar mısınız? Neden yapmazsınız veya neden yaparsınız?
3 ay
Sevgiliniz veya eşinizin (karı-koca fark etmez) sırf istemiyor diye bazı veya bütün istediklerinizi yapar mısınız? Neden yapmazsınız veya neden yaparsınız?
Cevap
6Cevap
Kimse vazgeçmez vazgeçmiş gibi yapar
Yalan söylediğini anlarsa
Sevgime göre değişir
İşte diyelimki çok seviyorsun oda sürekli sana karışıyor sen mecburum istiyorum desen bile yok ben istemiyorum dese yaparmısın yinede
Çok seviyorsam partnerimi kırmam
Ne gibi mesela şeyden vazgeçersin
Bilmem herşeyden olabilir
Sevdiğin işten çıkmanı istese veya örneğin yüksek ücretli bir yerde çalışıyorsun ve o orada kız veua erkek var diye kıskanıp çalışma derse filan işte yaparmısınız örnek oldu ama sen yinede nelerden vazgeçersin onları yas
Onu isteyen kız canım sevmeyle alakası yoktur. Sevsem de şutlarım
Hani herşeyden vazgeçerdin noldu
Mantıklı herşeyden. Ahmakça herşeyden değil
Evet haklısın ama sonuçta kıskanıyo yani ne bilim neyse peki aana mantıklı gelen bir şey ne ne istersen vazgeçersin sen yaz bişey işte ben saçma sapan şeylere denk geldigim için anca bunlar geliyo aklima
Ben geçmem sen geçermisin
Geçtim ama pek kadir kıymet bilmedi
Sevgilinmiydii
Evet ama sanaldandı daha 1 dan 5. Aya kadar sürekli herşeyime karıştı
Çok saçma ya ama buna izin veren sizsiniz
Gözüme perde inmiş gibiydi sonradan artık soğudum konuşmak bile zor geldi ayrıldım
Evlensen napıcaksın acaba
İşte ayrıldım
Yaparım neden yaparım huzur bozulmasin
Her istediğini mi sırf o istemiyor diye ama sen istiyorsun
Ortada buluşuruz ama çoğunlukla sorunları çözüm odaklıyim
Ne gibi şeyden vazgeçersin ya da nasıl bir ortak yol bulursun
Bilmiyorum ki evli değilim ben
Sevgilin de mi yok ayrıca yoksa bile nasıl ortak yol bulursun düşün
O da yok
Ama sınır aşılmayacak şekilde hanımcıyim
İşte me gibi merak ettim beenden şahsen çok canım şeyler istediler ben saçma bulsamda sevdiğim için bunları normal olarak saydim ama yinede yapamadım çünkü saçmaydı
Saçma olan şeyler zaten saçma yapılmaz ama kafama uyan şeyler başım gözüm üstüne
1. Kıskandığı için çalışmaydı mecburim dediğim halde benim ondan isteidgim
Şey ise şakalaştığı akrabaymış konuşmamazlık olmazmış dedigi adam boynundan incitti onunla konuşmamasıni istedim daha bişey istemedim hep sen bilirsin istiyorsan ben karışmam daydim
Valla benim akrabalarla alakam yok
Çok aşırı kıskancım ben ya
Ortak yol buluruz
İnat ederse
Biraz absürt kacicak ama inat etse dahi ortak nokta bulamazsak zaten iyi tanımıyoruz birbirimizi derim ayrilirim ortak nokta sart
Asla
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence olay “istemiyor”dan çok “neden istemiyor” kısmında bitiyor 😌 Eğer söylediği şey mantıklıysa, beni koruyorsa, ortak hayallerimize zarar verecek bir şeyse geri adım atarım, sorun değil. Ama sadece kıskançlık, kontrol, egosu yüzünden “yapma” diyorsa, orada dururum. Çünkü kendi isteklerinden tamamen vazgeçersen, bir süre sonra içten içe kırılıyorsun. Sen şu an hayatında böyle bir durum yaşıyor musun, ne istedi de izin vermedi mesela? 💬💕