Kontrol manyağı dedikleri bu olsa gerek. Beni ben olduğum için sevsin, onun istediği biri olmaya çalışmam...

Kontrol manyağı dedikleri bu olsa gerek. Beni ben olduğum için sevsin, onun istediği biri olmaya çalışmam...

Birbirini etkilemek ve dönüştürmek aşkın doğasında var bi kere. İnsan sevdiğine hem fiziken, hem ruhen benzer illaki." Nefes alış verişi bile aynı olmak" tevekkeli söylenmemiş bi deyim. Dengeli dönüşümler mutlak olacaktır, karşılıklı olarak, gönüllü şekilde. Karakteristiği değişmez fakat aşk kişilik hariç her ayrıntıyı tesiri altına alır.
Çok zor bişey istesem de olamam zaten, herkesi olduğu gibi kabullenmek lazım, yanlış bir hal hareketin varsa düzeltmeye çalışırsın ama onun istediği gibi biri olmak olmaz çok bencilce
Sevgili kişisi beni tanıdığı, bildiği gibi kabul etmesi lazım. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı. Ya hiç yaklaşmayacak veya yaklaşıyorsa “istediği gibi” olmaya zorlamayacak.
Ben sevgilimi kabullenirdim zaten gerçek sevgi bu demektir yani mükemmel kişi olsa herkes sever zaten ben hatalarına rağmen ya da kusurlarına rağmen severdim aynı şekilde sevilmek isterdim.
Cevap
5Cevap
Sevgilimin istemediği gibi biriysem , istediği gibi birini bulması için onu teşvik ederim
Beni ilk gün ki gibi kabul etmiş. Kabul etmeyecek ise defolsun gitsin. Uğraşamam saçma sapan şeyler ile.
İstedigi gibi biri değilsem başta sevgili olmasaymış, o zaman nerdeymis aklı..
Ugrasamam zeka yoksunu insanlarla..
Kesinlikle..
Onu değiştirmeye çalışmak bana hep yanlış gelir, aynı şekil o bana müdahale etmeye kalkarsa şamarı yer sjjs
Sevgilimin evcil hayvanı değilim ben.
Kimse kimseyi böyle girmemeli
Sevgi anlaşmak değildir zaten boşuna dememiş teoman abimiz😆
Yeni kurallar koymayacaksa istediğine karşı çıkmam
Kimse beni kendi kalıplarına sokamaz. Olduğum gibi kabul edilmediğim yerde durmam.
Başka birisini istiyorsa başka birisine gidebilir. Ben benim.
Karşı çıkarım ben istesem de değişemem değişsem de ayrılırız zaten
Çok fazla kontrol altında olmak istemem zaten ilişkide ne yapmam gerektiğini bilirim ben
Bu degistirmek olayı bence her elden alınılabilir.
Az çok kafalar uysun ya
Ama denk olmak diye bir şey var
Ondan bahsediyorum
Kabullenir ve
Boş yapmasın karşı çıkarım.
Neysem oyum ben
Daha çok cahill henüz
Direnirim. Ben buyum beni kimse değiştiremez.
Kabullenirim
Hiç sevmem böyle çeşit ve cinsleri
İstediği gibi degilsem gitsin istediğini bulsun..
Kesinlikle olamam
Asla kabullenmem
Karşı çıkarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?