Soruma Hoş Geldiniz,
Aşkımın istediğini yapmamak bana saçma geliyor. Elimden gelen bir şey ise yapmak isterim. Ancak yapınca da olmuyor. Madem rahatsız oluyorsunuz, o zaman istemeyin! Sadece rahatsız olmayacağınız şeyleri isteyin! 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Aşkımın istediğini yapmamak bana saçma geliyor. Elimden gelen bir şey ise yapmak isterim. Ancak yapınca da olmuyor. Madem rahatsız oluyorsunuz, o zaman istemeyin! Sadece rahatsız olmayacağınız şeyleri isteyin! 😅

Sevgiliye istediği her şeyin yapılması tabii ki kibar bir jest ama bazen aşırıya kaçabiliyor ve ilişkiyi dengesiz hale getirebiliyor. Kendini ve sınırlarını koruyarak istediğin şeyleri yapmaya çalışmak karşılıklı anlayış ve iletişimle istekleri dengelemeye çalışmak oldukça önemli bence 😊
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık katılıyorum zaten İnsan sevdiğini tanımalı hayır diyeceği şeylere istememeli 😅 uçuk şeyler istemedim hiç minicik ufacık şeyler fazlasında gözüm yok 😅 karşılıklı anlayış iletişim dehşet-ül vahşet olur 😅 her şeyin karşılıklısı güzel 😅
Ricalar ve teşekkürler 🌸 Gönlünce olsun 🌸
EyvAllah senin güzelliğin 🌸
Sen de haklısın 🤣 erkekler evet öyleymiş ya sevince kadının her dediğini yapma durumu varmış. Ben de böyle tanıştım, bugün dedim gel beni al, işleri vardı biraz bekledim ama geldi aksam da işi vardı gideceği yere geç kalma pahasına beni eve bıraktı. İstediğim her şeyi yapar mı acaba denemek lazım 🙃
Çoğu zaman artı da kendi düşüncesi fikri olsun bir hayır desin bir fikir sunsun, Ben yanımda köle istemiyorum tamam üzmesin kırmasın ama onunda bir mizacı bir karakteri olsun bazı konularda ondan ödün vermesi bu benim hoşuma gider hani derim ki bunun sınırı bu daa ben o sınırı tanımam cfgbfhbv
Hayır desin fikir sunsun madem öyle hayır diyeceği şeyi isteme. Aşkıma karşı hayır demek istemiyorum. Evet aşkım tamam aşkım olur aşkım demek istiyorum yani. Aşkımın mutlu olması beni mutlu eder. Yüzünün gülmesi beni mutlu eder. O benim için ne yapsa ben mutlu olurum. Resim atsa bile mutlu olurum. Arasa bile beni mutlu olurum. Ses kaydı atsam mutlu olurum. Mutluluk bahane her şeyde mutluluk var yani. Zaten bu bizi karaktersiz yapmaz delikanlı yapar yürekten seven yapar 😅
Ben de sınır tanımam sınırların canı cehenneme 😅
Dostum soruyla alakasız yazacaklarım.
Senin karakterine şapka çıkarıyorum. Genelde erkekler erkek yorumlarına cevap yazılmıyor. Herkes bi kıza yürüme peşinde. Seni görüyorum. Her yoruma değer verip cevap veriyorsun. 🤜🤛
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun sağolasın senin güzelliğin 🌸 en başından beri bu şekilde yazıyorum yani herkese yazmaya çalışıyorum 😅 soruda konuşmayı severim 😅 Gönlünce olsun 😅
Senin de dostum 🙏🙏🙏
Amin inşaAllah sağ ol🌸🙏
Merhaba Kim-Bilir-Belkidee! 😄 İlişkiler gerçekten karmaşık olabiliyor ama unutma ki denge her şeydir! 🕺💃 Partnerine istediği her şeyi yapmak tabii ki kibar bir jest, ama bazen aşırıya kaçabiliyor ve ilişkiyi dengesiz hale getirebiliyor. 😅 Kendini ve sınırlarını koruyarak istediğin şeyleri yapmaya çalış. Karşılıklı anlayış ve iletişimle istekleri dengelemeye çalışmak önemli. 👫 Belki de sevgilinle oturup bu konularda açık bir şekilde konuşmak, onun beklentilerini ve senin sınırlarını anlamana yardımcı olabilir. İlişkinin sevgiyle harmanlanmış dengeli bir şekilde yürümesi lazım. 💞 Unutma, her iki tarafın da mutlu olması önemli! 🥳 Ne dersin, bunları konuşmak senin için çözüm olabilir mi? 🤔
Eti puf'um hoş geldin 😅🥰😘😘😘
Dengelerin canı cehenneme tamam mı Şirinem 😅
Madem aşırıya kaçırıyor o zaman istemeyin 😅 amacınız ne yani sizin anlamıyorum 😅 insan rahatsız olacağı şeyi niye ister ki 😅
Sınırların canı cehenneme tamam mı melek yüzlüm 😅
Pembeler içinde ne güzel olmuşsun ağzını burnunu yediğim 😅😘🥰❤️
Bak buna katılıyorum zaten Her şey karşılıklı olmalı anlayış çok önemli ponçiğim 🌹🥰😘
Ya zaten ben her şeyi sorarım 😅 hoşuna gitmeyen bir şey de yapmam 😅 seven sevdiğine dikkat etmeli rahatsız olduğun şeyleri yapmamalı 🥰😅😘 yapıyorsa sevgi falan yoktur ya
Aşkım Mutlu olursa ben de mutlu olurum aşkım aşkım 🥰😘❤️
Çözüm olmaz fıstığım 😅 rahatsız olacağı şeyleri söylesin yapmayayım olsun bitsin 😂 Ben elimden geleni yapmak istiyorum yoksa rahatsız olurum 😅 mesela aşerdiğini düşünelim canı ne çekerse alırım gider bulurum yani açık bir yer yoksa kırarım yani camı pencereyi indiririm alırım yine de 😅 o kadar
Merhaba Kim-Bilir-Belkidee! 😄 Seninle hemfikirim, anlayış her şey! 🌟 Maşallah, aşkını bulutlara çıkaracak kadar fedakârsın! 🥰 Ama sevginde biraz denge bulmak iyi olabilir. 🙌 Rahatsız olacağı şeyleri konuşmak ve açık iletişimle çözmek kesinlikle işleri kolaylaştırır. 💬 Aşkı dolu dolu yaşamak varken stres yapmaya gerek yok 😉 Umarım senin için her şey daha güzel olur! 💖 Ne zaman istersen buradayım, birlikte çılgın çözümler buluruz! 🌈🥳
Teşekkür ediyorum hemfikir olduğun için 😅 fedakarlık bizde sonsuz yani sonsuzdu eskidendi simdi öyle olmaz tabii 😅 hak ettiği kadar olmalıymış bunu öğrettiler. Maalesef denge önemli imiş. Ayna gibi olmayı düşünüyorum. Konuşurum zaten. Bence de gerek yok. Stresin canı cehenneme. Amin amin inşaAllah 😅
Daim ol aşko kuşko😅
Cevap
29Cevap
Yahu sen ne güzel düşünüyorsun öyle. Gerçekten, yürekten seven erkek böyle sever işte. Prensesler gibi süzülmez kdjsj
Teşekkür ederim bunu gördüğüme sevindim 😅 Ben de tam olarak gerçekten yürekten seven böyle düşünür böyle sever diye düşünüyorum 😅 aksi bana saçma geliyor mantıksız geliyor Kötü hissederim kendimi ya 😅 insanlar alışmış sürünmeye 😂
Köpek çekince değerli olunulduğunu sanıyorlar. Bu her insanda işe yaramaz fjjd
Vallahi ben anlamadım anlamıyorum bilmiyorum 😅 el kitabı yok ki 😅 Ben kendi kendime sevdiğim kız için bile elimden geleni yapmıştım ya 😅 o mutlu olsun diye korumuştum kollamıştım onu uzaktan ara sıra yaklaşmıştım gerektiği vakit
Köle ruhlu bir kadın zıtlaşmak isteyeceği bir erkek ister. Ben yönetmek istiyorum. Benim yönettiğim ilişki çiçek gibi olur. Evlilikle sonlanır ama bana kaba saba, dediğim dedik tipler denk geliyor.
Çok güzel söyledin vallahi olabilir 😅 güzel bir tespit 😅 kafam karıştı
Sen yönetmek mi istiyorsun senin yönettiğin ilişki mi çiçek gibi olur 😂 yönetilmeyi sevmiyorum 😂 halk mı yönetiyoruz yahu 😂 ülke mi yönetiyoruz ne yönetmesi 😂
Kaba Saba olanlardan uzak durmak lazım 😅 odun duygusuz 😅 uzak ırak yani
Bana da odun ruhsuz öküzler denk geldi 😂
Al işte, burada anlaşamadık. Kadının egemen olduğu ilişkiler hep evlilik ile sonlanmıştır. Senin içinde de Haluk varmış, bak sen krjrj
Ne alakası var şimdi nereden çıktı bu 😅 içimde Haluk falan yok 😅 ama Selami de yok 😅
Egemenlik birlikte olmalı sen ve ben biz olmalı hiçbir zaman ben yok Sen yok daima Biz bir bütün
Seven sevdiğini desteklemeli
Yönetilmek istemiyorum 😅 kukla değilim ben
Üff tamam ya, sankim senin üzerinde şaptım. Bu benim kendi düşüncem. Sevdiceğimden beklentim bu şekilde yani. Yoksam kim ne yaparsa yapsın ayol sjff
Allah Allah 😂 light erkek değilim ben 😂 selami yok ama Haluk da yok yönetme falan filan olmasın hani kukla gibi olmaz yani 😅 işte ben patronum kraliçeyim kralım böyle havalara girmesin 😂 onun harici her istediğini yaparız 😂
Ahaha anladım. Öyle bir havam yok. İlişki hakkında verilecek en doğru kararları benim vereceğimi düşünüyorum, hepsi bu. Erkeklere bırakınca pek bir şey değişmiyor 🤷🏻♀️
Allah Allah 😂 özgüven iyi 😅 Ben ortak kararı severim 😅 biz olmayı severim yani 😅 Ben de doğru kararları veririm 😅 Biz eşek miyiz 😂
youtube.com/shorts/tlab-o-363A?si=5hifhwU1oBpgk3Z-
Sjhhshshhshshsgwhsh
Öz güven değil bu tecrübe. 💁🏻♀️
Ben de tecrübeliyim 😂 Biz yaşamıyor muyuz yahu 😂 dominant mı oluyor bu ne oluyor şimdi
Evet dominant oluyor ama köle de sevmiyorum yani. Yanlış anlaşılmasın. 🤣
Ben de dominant sevmiyorum 😂 çocuklar duymasın'daki gönül geliyor aklıma çok sıkıntı 😂 selami'ye üzülüyordum 😂😂
Gönül kadar gaddar değilim ya jshdh
Ben onunda düşüncelerine saygı duyar anlayış gösteririm ama mantıklı gelmezse devreye girerim. Benim olayım bu dkkdk
Zaten mantıklı gelmiyorsa devreye girmek lazım ben de öyleyim 😅 mantıklı olmazsa canım sıkılır psikolojim bozulur yani beyin bedava zeka önemli zeki olmalı 😅 gaddar değilsen güzel 😅 saygı yoksa anlayış yoksa hiç bir şey yok demektir zaten
Artı olur onun içinde her istediğimide yaptırmam şimdi heyecan kalmaz
Ben yaptırmak isterim abi 😅 benim için heyecanlı olur heyecan Benim karakterimde var 😅
Senin heyacan iyi harbi kalbin temiz senin kardeşim ondan seviliyosun 😂
Allah razı olsun abi senin güzelliğin bende seni seviyorum 😅🥰😅
Ne demek kardeşim bak sende oğlakmissin biz ayrıyız ona göre oğlak burcu ayrı olur 😂
Hayatımı sevdiler takat kalmadı abi 😅iyi olmak farklı ayrı olmak zor 😅heejd anlamaz
İyi ol ama herkese değil dişin her zaman görünsün ok bunu unutma sevdiğin insanlar dışı kimse olmasın
Sadece zorbalara görünüyor abi görünür 😅 harici bana ters zaten değiller valla canları cehenneme 😅
Yani oylelerine acıma hiç 😂
Acımam zaten patlamaya ihtiyacım var 😅
El nasıl oldu el o iyi olsun patlatirsin 😂
Aralığın ilk haftası çıkacak abi inşaAllah 😅iyi gibi bilmiyorum ki alçıda 😂
Kaşınma var mı kaşınma 😂
Kaşınıyor abi 😅😂evet djdjd
Tamam kemik kaynamış ozaman 😂 biraz hisssizlik yasican o bölgede aliscan sonra 😂
Vallahi bir deli oluyorum ya kaşıyamıyorum alçı dirseğime kadar
Olsun iyileşme o kaynamış birdaha yumruk yok ona göre vuracağın yumruk gerekli olduğunda kalkacak
EyvAllah abim kum torbası kesinlikle alacağım dikkat edeceğim bir daha çekemem alçı falan
Afferim onu yap torbada çalış o eller zehir olur unutma birde bileğini güçlendir dambilla bileğin kalinlassin dambili eline al 3 set 2 dk sola sağa döndür dambilu sonra kolu köy bilekle dambili indir kaldır aynı set dk ok
Üff hayır ya hoşlanmam kime yaranmaya çalışıyon😃
Ben kimseye yaranmaya çalışmam 😅 yaranmaya çalışanların canı cehenneme 😅
Ben de hoşlanmayanlardan hoşlanmam hıh 😅
Hımm 😅 pardon o zaman 😅 gönlünce olsun 😅 Mutlu sabahlar dilerim
Yapılmayacak bir şey istemeyiz zaten
Ben de öyle düşünüyorum 😅 İnsan sevdiğinden saçma sapan şeyler istememeli 😅 mantıklı makul şeyler istemeli 😅
Hihi 😅 Gönlünce olsun 😅
EyvAllah 😅 sende sağol
Eksi. Fino köpeğim değil ya o benim.
İnsan sevgilisinin istediğini yapmayacaksa niye sevgili onu anlamıyorum 😅
Kimse kimsenin kulu kölesi olmak için sevgili yapmıyor sonuçta, ne demek her istediğini yapmak? Hem de yalnızca sevgiliyken, eş bile değiliz
Ben kölesi olarak görmüyorum ve aşkımın her istediğini yapmaya çalışıyordum o mutlu olunca mutlu oluyordum onu mutlu görmek beni mutlu ediyordu Normalde hiç kimse için bir şey yapmayı sevmiyorum aşka özel aşkıma özel
Eş ya da sevgili benim için fark etmiyor 😅 ikisi de aşkım
Çok üzerler seni be. Neyse, herkesin bu işleri yaşama tarzı farklı. Öyle de olmalı.. Ben sevgilimden böyle bir şey beklemem, rahat insanım ben bi kere sjdja
Üzdüler zaten ömrümden ömür gitti. Çok yaktılar canımı. Yanacak bir can kaldı mı bilmiyorum. Ben de rahat insanım vallahi. 😅
Hem de çok rahat hiçbir şey umursamam şu hayatta aşkım harici 😅 Hiç Kimse laf söz edemez bana 😅 ailemi dahi dinlemem ben
Biz bu hayatta kimseyi memnun etmeyi mutlu etmeye gelmedik 😅 Ama aşk başka sevince başka oluyor
Benim beklentim ilgi fırsat varsa buluşmak imkan varsa buluşmak sadakat 😅
Bunu dile getirip, göstermemelisin yani en azından her zaman. Senin yenge için her şeyi yapabileceğinin bilincine bir kere varsın yeter ama aksinin de olabileceğini bilmeli. Sen rahat değilsin, sanıyorsun ki ‘böyle davranırsam onu ne kadar sevdiğimi anlar, onu kaybetmem’ dolayısıyla çok fazla üstüne düşüyorsun ve kendi kendine değersizleştiriyorsun aşkını. Bu benim şahsi düşüncem. Kimse kimsenin HER söylediğini yapmak zorunda değil, kabul etmek zorunda da değil.
Sen şimdi aileni bile ikinci plana atıyorsun ya, ilerde çok pişman olursun. Nerdeyse 30 yaşındasın bu kısmı ailenle geçirdin, Aşk güzel şey ama 30 senenin de hatrı var. Yani umursamam kimseyi aşkım hariç dersen, o kafayla ilerlersen, çok üzülürsün. İlerdeki aşkın olacak kadın ‘ailesini bile umursamıyor, ee dolayısıyla ailesi de onu’ diye düşünecek ve senden sıkılınca bırakması daha kolay olacak
Ama o zaman yalan söylemiş olurum. Dürüst olmamış olurum bu bana ters. İnsanların kendini farklı tanıtması maskeli karakteri makyajlı olması pisliktir. Ben bunlara hep beddua ediyorum. Küfürler ediyorum. Samimiyet önemli özü sözü bir olması önemli. İnsan yalan söylüyorsa münafıktır..
Akside olabilir tabii ki ama kötü düşünmeyi sevmiyorum. İyi düşünmeyi seviyorum sadece. Yok vallahi öyle sanmıyorum. Ben içimden geleni yapıyorum sadece. Çevremde de insanlar mutlu olsun diye daha çok çocuklar gençler kolu komşular elimden geleni yapıyorum onlar için de. Sevdiklerim için bir şey yapmak beni mutlu ediyor..
İnsan sevdiğinin üstüne düşmeli diye hayal ediyorum düşünüyorum. Değersiz görenin canı cehenneme. Evet kabul etmek zorunda değil. Ben de zaten elimden geleni yaparım sadece. 😅
Ben hiç kimseyi 2. plana atmıyorum. Şimdi şöyle aile çocukların hayatına karışabilir yetişkinlerin değil. Bu Benim hayatım. Rabbim neder diye düşünüyorum ve içimden geleni yaparım. Ailenin yetişkin evladı karışmaya hakkı yoktur şahsım adına..
Ama şunu biliyorum Allah'ın rızası anne ve babanın rızasındadır Allah'ın öfkesi de anne ve babanın öfkesindedir hadisi şerif
Ailemi tabii ki seviyorum elimden geleni yapıyorum fakat bu benim karakterim ailem istedi diye bir şey yapmam ya da ailem istedi diye sevdiğimden vazgeçmem kimseye sevdiğime laf söz ettirmem
Ailemi seviyorum ailem de beni seviyor umursamamaktan kasıt ana kuzusu değilim yetişkin bir bireyim 😅
İstediğimi yaparım 😅
Gidenlerin canı cehenneme
benim için eksidir
Hımm 😅zaten pek yapan yok
Her istediğimi tabiki yapmamalı.
Kendisininde evetlemediği, karşı çıktığı durumlar olmalı. Onu eğitiyor gibi hissederim. Bir ilişki kişilerin birbirini eğitmesi için yaşanmaz.
Bakış açısı çok önemli 😅 İnsan sevdiğini tanır tanımalı hayır diyeceği şeyleri istememeli 😅 çok saçma yani 😅 karakterime ters bir şey söylerse inancıma tabii ki yapmam 😅 akla mantığa uymalı
Öyle @Kim-Bilir-Belkidee yoksa canı cehenneme😂
Hehehe 😅 aynen öyle lanet olası pislikler 😂 kahrolasıcalar 😅
😅😅
Rahatsız olunan konularda çiftlerin birbirlerini dinlemeleri bence artıdır Her istenileni yapmak taraflardan birine illaki eksi yazar eksilerin de kıymetini genelde kimse bilmez
Kıymet bilene artıdır gerisinin önemi yok 😅
Yapabildiği her şeyi daha doğrusu yapmak isteyerek yapabildiği her şeyi yapması doğru. Sırf sen istiyorsun diye bazı şeylere katlanarak yapması uzun vadede kendinden ödün vermesine sebep olur
İşte elinden gelen şeyleri oluyor bu zaten fazlasını istemek saçma olur fedakarlık gerekiyor sevgi fedakarlık ister karşılıklı olarak 😅
Ne kadar zeki ve kendi kararlarını verebilen biri olduğunuzu ölçüyoruz belki😅😅 isteklerim makul düzeydeyse tabi ki sebinir ve değer gördüğümü hissederim. Ama her nane de yapılmaz ki. Bu sefer de derim ki bu da beynini hiç kullanmıyor her seye evet diyor..😅
Allah Allah 😅 zaten bunu ölçmeden birlikte olmak sevgili olmak çok saçma 😅 tanışmadan tanımadan birlikte olunmaz ki 😅 makul düzeyde olmalı bence de ben de aynı şekilde sevinir mutlu olurum 😅 tabii ki her nane yapılmaz yani Ama insan sevdiğini düşünmeli düşünerek bir şeyler istemeli ona ters gelecek şeyler istememeli 😅 Ben hep küçük şeyler istemiştim hayal etmiştim bilmiyorum 😅 beyin bedava kullanmayanların canı cehenneme 😅 hiç sevmiyorum 😂 ama hayır demek de istemiyorum aşkımı mutlu etmek istiyorum
Nefes almak bile acıtıyor bazen. Bilemiyorum maskeli karakteri makyajlı olanların canı cehenneme. 😅 Ben istemem 😅
Rabbim ne der diye düşünürüm ve içimden geleni yaparım hiç kimseyi umursamam aşkım harici 😅
Sadece elimden gelmeyen şeyler beni üzer rahatsız eder yapamadığım için
Makul isteklerse yapabilir yapmalı kararında elbet. Yapmıyorsa hiç neden var ki o zaman, neden sevgilimiz olmuş hklşşi
Seven sevdiğini tanımalı bilmeni makul mantıklı şeyler istemeli tabii ki kararında ben de öyle düşünüyorum niye var yani niye birlikteyiz hiçbir şey yapmayacaksan kuru kuruya seveceksen canı cehenneme 😂
Aynen öyle 😀
EyvAllah gönlünce olsun 🌸
Senin de 🙏✨
Teşekkür ediyorum 😅
Zaten sürekli istekte bulunan biri de anormaldir, sürekli tamam diyen biri de. Dengesini bulsun bence herkes.
İstekte bulunmayan biri bana hoş gelmiyor 😅 istekler beni deşarj ediyor 😅 mutlu oluyorum 😅 hayır diyen ya da sürekli hayır diyen bir insan ile birlikte olmanın anlamı yok 😅 hayır diyeceğin şeyleri isteyen zaten kötü bir insandır 😅
Sevgilim yok ama ıraklı bir kızla görüştüğüm olmuştu her dedigimi yapardı ayaklarımı bile yıkadı öylesi bir kız bulamam... ülkemin kızları boş.
Ülke ile alakası yok memleket ırk dil din inanç insana insanlık katmaz
Ben insanlığı merhameti inancı onda gördüm kaliteli insanlar tek gecerim...
Ahir zamanda yaşıyoruz nesilden nesile her şey daha da kötüye gidiyor Hristiyan bir kız tanımıştım Ortodoks çok iyiydi
Benim de var katolik hristiyan dostlarım gercekten cok dürüst iyi insanlar demmeki din mezhep cok da önemli degil insan olması önemli.
O yüzden hep söylerim dil din ırk ile insanlık olmaz
sevgilimin her istediğimi yapması artı değil
Tek taraflı ilişkiye döner
fedakârlık, zamanla sevgilimin kendini değersiz hissetmesine yol açabilir.
Hımm, üzüldüm, insan sevdiğinin istediğini yapmayacakta kimin istediğini yapacak ki? 😅
Oysa benim için yapılan her çaba adım daha değerli olur gözümde sevdiğim ki zaten benim olan en değerlimdir mutlu olurdum ben 😅
Senin gönlündeki olsun❤️❤️😘
Amin inşaAllah 😅 aşk harici her şey gönlümce oldu 😅bir aşk olmadı hani sevgi de olurdu aslında 😅🌸 seninde gönlünce olsun 🌸
Teşekkür ederim ❤️ o da en kısa zamanda olur bence
Ricalar ve teşekkürler 😅 amin amin inşaAllah 😅🌸😅
https://youtu.be/nPs3Z5oeFqQ?si=gzlB5axwAJ8j5Fyg
Amin ❤️
her istediğimi ben bile yapmıyorum yapsa kızarım 😄
Öyle diyorsan öyledir 😅 bende yapmayanı kuru kuruya seveni sevmem 😅sevgi icraat gerektirir 😅
Lafta herkes sever
anlamadım her istediğim dedin ondan , sevgi gercekse sen istemeden yapar zaten
hatta sen istemesen de senin icin iyi olanı yapar
İsteyince de yapsın ne olacak 😅her isteğim derken elinden gelen herhangi şey 😅 şahsen ben yapmak isterim 😅 sevmeyi çok biliyorlar sanki de yaparlar hihi
bilemiyorum tek taraflı degil bu işler sen gercekten seviyorsan ama aynı şekilds sevilmiyorsan kullanılırsın yaptıklarının hicbir degeri olmaz, deger gördüğün iliski için seni gercekten seven birini bulursan yap
bence tavsiyem olsun
Rolünü çok iyi oynuyorlar oskarlık oyuncular
Ben yalandan sevmem
Yalandan sevenlerin canı cehenneme
Tavsiyen güzel zaten bu hayallerim hayallerimdeki aşk eskisi gibi sevemem artık çoktan öldürdüler
doğru hayırlısı olsun
EyvAllah seninde gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
teşekkür ederim size de🙏🏼
Yapması artı ama kendi yapmak istediklerinden vazgeçmesi eksi
Sevgi fedakarlık ister karşılıklı 😅 Gönlünce olsun
+ daha ağır basıyor ama mantıksız şeyler de istenirse onlar yapılmamalı. Kırmızı çizgiler şart
Kırmızı çizgiler illaki şart zaten mantıksız şeyler isteyen birinde mantık aranmaz zeka önemli 😅 seven sevdiğini düşünmeli
Orası öyle. Zaten seviliyorsa her iki taraf da bir şey istenmeden yapılır ya :D
İstenmeden yapılan şeyler daha da güzel 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅 bunu görünce bile mutlu oldum 😂 bazıları var istesen bile yapmaz kuru kuruya severler 😂 lanet olası pislikler kahrolasıcalar vicdansızlar 😅
O tipler çok bencil ya. Onlarla arkadaşlık bile kurulmaz :D
Evet evet 😂 benden uzak ırak nereye giderse gitsinler 😂 insanın psikolojisini bozar ya böyle olanlar 😅 illallah ettirir Bir de bazıları var ilk aylarda yaparlar sonra bambaşka olurlar onlar daha pis 😅 maskeli köpekler karakteri makyajlı kardeşim 😂
Allah en güzellerini nasip etsin bize :D
En güzelinde gözüm yok😅 delikanlı olsun yürekten sevsin mezardan sonra bile sevsin ömürlük olsun özü sözü bir olsun 😅 gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar diliyorum
Karakter manasında demiştim :D
Evet evet o manada olsun 😂 onu ben de istiyorum
Hadi inşallah :D
Omurgasızlık bana göre insanın bir duruşu olmalı.. Belli süre sonra sıkar bana göre değil.
Zaten günümüzde yok ki 😅
Bakış açısı önemli bu da bir duruştur 😅
Ben güzel bakıyorum Sevgi fedakarlık ister lafta sözde olmaz seven sevdiğinin sözünü dinler dinlemeli diye düşünüyorum
İstemem. İşler yolunda gitmeyince burada o duruma sokan kişi suçlanır. Çekilmez.
Zaten günümüzde pek yok 😅 Gönlünüzce olsun
Benim sözümden çıkmayan sürekli ben ne dersem ne istersem onu yapan insan sıkıcıdır ya
İnsan sevdiğini sözünü dinlemeyecekse sevgilisini birlikte olmanın anlamı yok 😅 savaşmak değil de birlikte savaşmak güzel 😅 benim için çok güzel vallahi 😅
Ne Sevgilim olsun nede yapsın ya da yapmasın
Amacın ne senin Ne istiyorsun 😅
Bence şöyle ;
Kıymet bilene artı nankör olana eksi
Ben de öyle düşünüyorum 😅 aksi boştur canları cehenneme 😅
Bi yere kadar artı olsada sonrasında daraltır ya herşeye tamam denirmi😂
Tamam denilmeyecek bir şeylere örnek verir misin 😂 insan tamam denilmeyecek şeyleri niye ister 😂 Ben ne bileyim neye tamam deyip neye hayır diyeceğimi içimden yapmak geliyor 😂 elimden gelen her şeyi yaparım yani ne yapayım aşkım mutlu olsun
Eksi değildir niye eksi olsun ki?:d Onun yaptığı her şey hoşuma gidiyor 🙃
Benim de hoşuma gider 😅😂 gerçi pek bir şey yapan olmadı ama hayali güzel 😂😂😂
Kimin gitmez ki jfjfj gitmeyen vardır o onların tercihi aman 😅 olur olur kanka. Beklemediğin bir anda olur. dilediğin aşkı bulursun inşallah🙂
Onların canı cehenneme 😂 amin amin inşaAllah 😂 beklemediğim bir an yok ki 😂😂😂
Aynen canları cehenmeme kanka😅😅 İnşallah 😅 beklediğinde gelmez ki bir anda olur. Olacak inşallah 😄
Amin inşaAllah 😅 son nefesime kadar bekleyeceğim 😂 yani bekliyor olacağım hazır olacağım 😂 beklemek gibi bir durum lüksümüz yok
İnşallah 😅 Ne güzel kanka. sabreden karşılığını alırmış elbet seninde istediğin gibi biri çıkacak İnşallah
Amin amin inşaAllah 😅 zaten gönlüm görücü usulünden yana kanka 😅
Hem artı hem eksi ortası olmalı bence sırf benim isteğim ve dediğim bencillik gibi bana
Hayır bencillik değildir karşılıklı daha güzel olur 😅 Ben mesela bilmiyorum ne yapıp ne yapmamam gerektiğini
Doğru insanı bulunca zaten kendiliğinden ögreneceksin gözlerinde kalbinde ona bakarken kendini görünce onun tarifi YOK ☺
Edebiyat ile olmaz 😅 öyle bir şey yok katılmıyorum
Katılmak zorunda değilsin tabi bakış bu sen bilirsin ☺
Net bir şey yok 😅 ve belirsizlik sıkıntı Ben elimden gelen her şeyi yapmak isterim
Yap sen tâbi ama yaranamazsın bazen dediğini yapsanda yapmasanda
Biliyorum zaten yaranmak için de yapmadım sevdiğim mutlu olsun istedim mutlu olunca o mutlu oluyordum
Oldumu yanında mı bana bunla gel bak ikimiz de sap olacak burada ve bir sene daha bitiyor ben Hatice ye değil neticesiye bakarım 😂🤗🥰
Yanımda yok oldu mu daha önce bilmiyorum hayal gibiydi varlığını pek hissettirmiyordu ama seviyordum her şeye rağmen 😅 he vallahi bitti bitiyor 😅 görücü usulü düşünüyorum ben Ama şu an elim kırık alçıda dışarı çıkmıyorum pek 😅 Sende ne var ne yok Ne yapıyorsun nasılsın
Ahhh deli çocuk en sonu kırdın o eli dimi 😂 ben iyiyim iş güç şükür sağlıklı yım olur inşallah bakalım görücü usulü birde onu dene yeni sene yeni umutlar larla gelsin diyelim
Demir kapıya yumruk attım kırıldı 😂 ayın 8'inden beri alçıda 😂 aralığın ilk haftası çıkacak inşaAllah 😂
Kapıyı da birazcık yamulttum 😂
Oh oh sadık saat versin Rabb'im amin inşaAllah cümlemize😅
Dikkat et sinirlere hakim ol âmin cümlemize hayırlı geceler 🤗🥰☺
Amin amin inşaAllah 😅 teşekkür ediyorum huzurlu ve mutlu geceler dilerim 😅🥰
Sanada inşallah 🤗🥰☺
İliskinin tadı tuzu olmalı , böyle monoton gider olmazzzz.
Her ilişki monotonluğa mahkumdur monotonluğu da sevmeli ama daima elimizden geleni yapmalı...
İlişkinin tadı tuzu Bu şekilde olmamalı çok saçma. 😅
Bir dediğimizi iki etmesin aşkımizz , artı tabi ki 🤭💕
Bence de öyle olmalı her türlü 😅 Sen de yapacak mısın
Her yer de yazıyorum linç yemem ins 😹 190 boylu esmer bebeksi seven olgunsu yapılı ise düşünürüz 🤭😹
Düşün düşün gönlünce olsun 😂
Amin hepimize kim bilir 🙏🏻🤭
Artıdır herhalde. Ama biraz da sanki kölemmiş gibi histe verebilir. Hoş değil gibi.
Bence artı bakış açısı hiç köle olarak düşünmedim 😅
Her şeye iyi kötü bakılabilir
Yani ortak akıldan yanayım
Herseyi koyun gibi kabul etmesi normal degil
Ortak bende severim de bireysel de isteklerim olabilir 😅koyun kabul etmiyor kurban olmayı zorla kesiyorlar
Yani şartlara göre diyeyim
Şartlar önemli tabii ki her şey karşılıklı olmalı seven sevdiğinin istediğini yapmalı diye düşünüyorum ben
Her istediğini çok sağlıklı gelmiyor ama… sevdiğinin mutluluğuna odaklı olmak sağlıklı geliyor kulağa
Sevdiğinin mutluluğuna odaklı olmak demek ne demek 😅 aynı şey
Aynı şey mi bilmiyor … sevdiklerin ailen sevdiğin arkadaşların bazen bir şey ister ama ona mutluluk getirmez o zaman yapmazsın …
Bana mutluluk getirmeyen şeyleri yapmam 😅 ters olan şeyleri de yapmam o başka bir şey genelde yapıyorum yapacağım şeyleri istiyorlar bekliyorlar
Her istediğime de he demesin yaw
Seven sevdiğinden güzel şeyler istemeli mantıklı ve makul 😅 hayır diyeceği şeyleri bilmeli ve istememeli
Sıkılırım ben gelemem ezik tiplere
Eziklik ile alakası yok 😅 ama sıkılmanız normal 😅 zaten günümüzde pek yok
İstediği şeyin tabiikide makul bir seviyede olması önemli.. Bazıları had bilmiyor çünkü. Ama tabiki de insan sevdiği insan için elinden ne geliyorsa yapabilmeli.
Çok güzel düşünüyorsun müthiş yazmışsın tam olarak katılıyorum 😅
Seven sevdiğinden mantıklı makul şeyler istemeli onu zora sokmamalı 😅
Elimden gelen şeylerin istenmesi beni daha çok mutlu eder 😅
Elimden gelmeyen bir şey beni üzer yapamadığım için 😅
Üzülürüm 😅
Hat bilmeyenlerin canı cehenneme 😅
Eksi tabi ki... insanlar genelde zor insanlari daha fazla seviyor
Zor sevenlerin canı cehenneme 😅 kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir
Her istediğini değil tabii ama gerçekten senin için önemli olan şeyleri yapması artıdır.
Peki artı olmayan şeyleri niye ister ki insan amaç ne olabilir 😅 bana mantıklı gelmiyor çok saçma
İnsan sevdiğini tanır tanımala ve yapabileceği şeyleri tahmin edebilmeli bilmeli yani mesela bana sorulan soruya vereceğim cevabı hayatımdaki kişi bile bilir Çünkü beni tanır yani tanıtırım kendimi her türlü 😅 sabır denemek çok saçma hiç aklıma gelmemişti sınamak da saçma
Maskeli karakteri makyajlı olanların canı cehenneme 😅
EyvAllah gönlünce olsun 😅 mutlu akşamlar dilerim
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah 🌸
her seyi de yapmasin ya
Mesela neyi yapmaması gerekiyor Ben bunu bilmiyorum 😅 neyi yapmamalıyız 😅 bunu hiç öğrenmedim yani 😅 kimden öğreneceğim bunu dizi ve filmlerde hep elinden geleni yapıyorlardı 😅 Kore dizilerinde daha çok
yanii bunun cevabi zor duruma gore diyeyim. net bir sey diyemem ama robot gibi hissettirir ya, eger istekler cok fazlaysa tabi. makul ve yerinde seyler isteniyorsa yapabilir hos olur 😅
Bak cevabı bile veremiyorsun ya ama eksi diyorsun 😅 Sen bilmiyorsan ben nasıl bileceğim
Robotluk ile ne alakası var şimdi Allah aşkına 😅 Yani laf olsun diye sevilmez kuru kuruya da sevilmez 😅 işte seven ilgili olur düşünceli olur sürpriz yapar özlediğinde yanında olur sevdiğini düşünerek çabalar mutlu etmeye çalışır diye hayal ediyorum hayalimdeki Sevgi böyle bir şey 😅 o zaman makul ve yerinde şeyler istemelisin 😅 Çünkü ben alaaddin'in Sihirli Lambası gibi Elimden gelen her şeyi yaparım 😅 ve yapmak için can atarım yani aşkım da aşkım aşkımı mutlu etmek beni de mutlu eder Mutlu olmasına sebep olmak daha çok mutlu eder 😅 aşkım arayacak hiç kimseyi düşünmüyorum
tamam niye kiziyosun ki simdi bi sey demedim ahshahah
evet dogru
Yok yok yahu Ne kızması estağfurullah 😅 Evet bence de doğru 😅 geneli kızıyor sen kızanlardan olma 😅 sana yakışmaz 😅
youtube.com/shorts/_CvOppJx_2c?si=lJAKDN6dDYFEXFQm
oyle geldi bana bi an pardon 😂
Canın sağ olsun 😅 gönlünce de olsun 😅
youtube.com/shorts/FjFAn-XKPIc?si=ngnfZBjYCSkm6WkJ
senin dee, tesekkur ederim
Ricalar ve teşekkürler 😅
Ne arti ne eksi daha evlenmemisiz bile her istedigimi yapmasin ne oyle olmaz, ortasi olsun hfgjh
sorgulamadan her istediğimi yapana koyun derim ben
Sorgulayacağım bir insanı hayatında tutmanın anlamı ne 😅 İnsan sevdiğini niye sorgular ki 😅
sevdiğin kişi seni sevmiyorsa?
Ben beni seveni severim sevmeyeni niye seveyim ki 😅
Sevmek isteyeni severim 😅
Sevmiyorsa yolu bahtı açık olsun gönlüce olsun 😅
Her istediğini yapmayan sevgilinin canı cehenneme djgjdjjg
Davvvşan çok güzel düşünüyorsun 😅 he vallahi canı cehenneme lanet olası pislikler 😂
Frekans tutması lazım
Bence de gönlünce olsun 😅
Artı bitek o yapmicak ama bizde yapicaz
Karşılıklı olursa çok güzel olur 😅 Gönlünce olsun 😅
Eyw sağol reis 😅
Seninde
EyvAllah sağ olasın 😅
Rica ederim 🙏👍😊
Yapmasın arada bi kavga olsun
Gönlünüzce olsun 😅
her şeye evet denilmez
Her istediğini yapması her şeye evet anlamına gelmez
Demesin yaa biraz itiraz etsin ne o öyle
İtirazları sevmiyorum 😂 bir insan itirazı niye sever
Bir insan niye her şeyi kabul eder onun kendi düşünceleri fikirleri bir kalıbı duruşu karakteri yok mu
Her istediğini yapması yani elinden geleni yapması her şeyi kabul etmek değildir ki 😅 hayallerime göre düşünüyorum ben seven sevdiği için elinden geleni yapmalı ona ters gelen kötü gelen şeyleri istememeli onu tanımalı
Fikirleri kalıbı duruşu karakteri var tabii ki Ancak önceliğim sevdiğimdir yani 😅 o Mutlu olunca ben daha çok mutlu olurum 😅 canım aşkım benim
Ya orada haklısın yani sana ters olacak şeyleri istememeli tanıyorsa istemez de zaten Ya ben aslında insanları birbirleri için fedakarlık yapmaları güzel bir şey değişmek de güzel ama karşı tarafın iyi bırakmak böyle üzmek kötü aynen bu yolda devam et sevdiğini üzmeden kırmadan
Değişmek güzel katılıyorum değişim güzel ancak iyi olumlu pozitif yönde değişmek güzel aksi olursa sahtekarlıktır bana göre onların canı cehenneme 😅
Teşekkür ediyorum 😅 Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
Ben teşekkür ederim sizede iyi aksamlar
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah
herşeyi yapmasın
Günümüzde zaten yapmıyorlar 😅rahat ol 😅
Eksi tabi
Hımm 😅 Gönlünce olsun
Her istediğimi yapma zorunluluğu yok
Zorunluluk saçma zaten bir şey zorunlu hissetmiyorum kendimi bile isteye can atarım yani 😅 sevdiğim için bir şey yapmak beni mutlu eder yapmayacaksam elimden geleni niye birlikteyiz
Artı çünkü ben de yaparım
Ne güzel 😅 Gönlünce olsun 😅 karşılıklı olmalı ayna gibi hak ettiği kadar sevmeli yoksa hak etmediklerimizi görüyoruz
🙏🏻
Her istenen de yapılmaz yahu
Senin sevdiğinden mantıklı makul güzel şeyler istemeli
Her istediğimi yapan erkek istemem
Ben de istemeyeni istemem 😅
Umarım seni mum gibi evirip çevirip her dediğini yaptiran bir eşin olur o zaman anlarsın beni dmdmdn
4 sene boyunca Her istediğini yaptım sevdiğim kadının 😅 ve hiç yorulmadım hep ağzının içine bakıyordum 😅 Ben seni anlayamam 😅 ben o insanları anlamıyorum
Sonuç ne oldu hüsran mii 😀
Hüsran oldu evet canımız sağ olsun 😅 onlar yüzünden karakterimi değiştiremem
Yapsın canım ne olacak artı tabi ki
Ben de öyle düşünüyorum vallahi 😅 gönlünce olsun
Kıymet bilene artı nankör olana eksi
Tam olarak öyle düşünüyorum 😅 çok güzel bakış açısı gönlünüzce olsun 😅
İşte merak ettiğim bir şey daha
Tam olarak neyi merak ediyorsun nasıl yani 😅
Neden her istediğini yapmama rağmen benimle böyle oyun oynar gibi davranıp egosunu tatmin etmeye çalışması neden bunlar işte
Allah onun belasını versin lanet olsun pislik derhal ayrıl bitir inceldiği yerden kopsun koptuğu yerde bırak
Bu masal burada bitsin
youtube.com/shorts/or4uqzlpNUk?si=1iMCXobea-4cfJF_
Allah iyiliği versin güldürdün beni yaa. Artık eskisi gibi hissetmiyorum ama içimde bir şeyler de tam bitmedi. Bitmenin arefesinde gibi
Amin inşaAllah cümlemizin 😅 eskisi gibi olmak zordur zaten hiçbir şey eskisi gibi değil ki
Bitir bitir yoksa seni bitirir
Gönlünce olsun 🌸
Karşılıklı isteğe bağlı yapılır sonuçta beraberlik söz konusu
Artı tabi ki
Yakışır 😅sen yapar mısın peki
Yapardım herhalde 😄
Ama mantıklıysa
Ben her türlü yaparım vallahi 😅 zaten seven sevdiğinden mantıksız şeyler istememeli onu düşünmeli 😅
Mesela şey diyorum ya onu giyme instanı kapat fotoğraf paylaşma gibi şeyler olmamalı bu istek ahsbsbsb
Ben derim mesela bunları 😂 kılık kıyafet ince çizgim 😅 ortak Instagram olabilir 😅 bireysel yasak 😅 tabii ciddi adım atıldıktan sonra 😅
Diğer türlü bana ters 😅
Ahahah umarım bunları yapan birini bulursun
Zaten yapmayacaksa yolu bahtı açık olsun ya 😅 Gönlünce olsun 😅
Arrrtı tabi ki
Sevindim gönlünce olsun 😅
Seninde sjdklsks
Teşekkürler 😅
İyi bir sey
Bence de 😅 Gönlünce olsun
Artıdır
Bence de 😅 Gönlünce olsun
EyvAllah 🌸 Huzurlu ve mutlu akşamlar
Tabii ki çabalaması artı
Yakışır bence de her türlü 😅
Ben de zaten onu diyorum yahu 😅 her türlü ağız alışkanlığı Her türlü ortağım 😂 geniş Aile dizisinden 😂😂😂
Yarım arti
Bu ne yahu ne demek şimdi 😂
E her dediğimi yapmasın da bazen de yapıversin bu yüzden yarım 😅
Sıkıntı 😅 hiç anlamıyorum 😅 berbat bir şey ya 😅 derdiniz ne sizin anlamıyorum yapmasın diye düşündüğünüz şeyleri istemeyin yapmasın olsun bitsin 😂 keşke beceriksiz olsaydım ya
Valla keşke bu kadar düz mantik olsaydik varya😆😆😆
Aslında her şey çok basit ve kolay kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Rampa yapmak yokuş yapmak niye anlamıyorum 😅
Ayaklarına dünyayı sersen niye buraya serdin derler aynı onun gibi hiçbir şey beğenmiyorlar ya 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?