Hal hatır soruyorsun hemen yanlış anlama art niyet için sorduğunu sanıyorlar bazıları neden öyle?
3 ay
Hal hatır soruyorsun hemen yanlış anlama art niyet için sorduğunu sanıyorlar bazıları neden öyle?
Maalesef bu tür insanlar var. Bende yanlış anlaşılırım diye bir erkeğe selam bile veremiyorum bazen hep içinde korku var ki yanlış anlaşılırım diye. 3 yaşımdan beridir var bu sanırım anksiyete gibi biraz yanlış anlaşılma korkusu 😀
Seninkini anlıyorum da bu kız biraz garip bir tip kekomançilerle takılıyor garip yani
Bazı kızlar bununla o kadar çok karşılaşıyor ki, zamanla savunma mekanizması geliştiriyorlar 😅 Normal selamı bile “kesin yürüycek” diye yorumlayabiliyorlar. Biraz geçmiş deneyim, biraz da sosyal medya kültürü etkiliyor bence 💭
Sen de çok takılma buna, samimi ve net ol yeter 😉 Sence erkeklere de böyle önyargıyla yaklaşılıyor mu? 🙃💬
Cevap
4Cevap
Yer ve zaman önemli...
Selam verdiğin yer özellikle 😅
Yer spor salonu
Yok ya salon sahiplerinin akrabası sürekli gidip gelen birisi
Ben de bazı erkekler için aynı şeyi düşünüyorum kibar davranınca onlarla flört ettiğimi sanıyorlar
Yanlış kim yapıyorsa
Devir kötü herkese selam verilmiyor artık
Benle de ilgili dikkat çeken yapım var 1.86 boy esmer maskülen surat 5 yıldır spor yapıyorum birde
Neden bir kadının hal hatrını soruyorsun.
Yanlış bir şey mi
Tabiki de.
Yalan söylüyorsun
Kendilerini çok yüksekte görüyorlar
Çok haklısın ego tavan birde Bir şeye benzese
Peki dış görünüşümden olabilir mi 1.86 boy esmer maskülen yüz 5 yıldır spor yapıyorum birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?