• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Başörtülü genç kızlar flört eder mi?

enemy
enemy Takip Et
Xper 2 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Hep merak etmisimdir.dindar kızlar,başörtülülerin erkeklere yaklasimi nasildir,flört ederlermi,nasil tanisirlar,sevgili olurlarmi.yoksa ev kizi olup 18inden sonra ailesi tarafindan biri ile mi tanistirilir.tesekkurler.
Başörtülü genç kızlar flört eder mi?
Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

gerçekten çok temiz sadece içinden geldiği için kapanan arkadaşlarım var.herhangi bir baskı görmemişler içlerinden gelmiş ve kapanmışlar.elbiseleri buna uygundur .ama bir kısım da vardır üzgünüm ama açıklardan daha beterdir(buraya o kelimeyi yazmak istemedim)benden dar kot giyerler,benden çok kişiyle çıkmışlardır.1.grupdakiler görüşür anlaşırlarsa aileler tanışır anlaşırlar nişanlılık felan olur evlenirler.2.grupdakiler çıkarlar ederler her haltı yerler kendilerini de bi enayiye kazıklarlar.neticede başı kapalı ya da açık diye birinin dinini kimse sorgulayamaz.namuslu namussuz diyemez ama her kapalı da namuslu değilidr.2.grupdakilerin çoğu da zaten bence kız değil ben inanmıyorum bu kadar sıkılma bir yerden patlak veriyor.bir de zaten dine yöneldiğinizde canınız eş ya da cinsellik istemiyor .o kadar boş geliyor ki .biriyle çıkınca ne olacakki diyorsunuz ee çıktım sonra .sonrası yok .en iyisi biraz tanıyıp evlenmek bence .sonra laçka oluyor ilişki

0
    3 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

açıklardan daha beter kelimesi çok aşağılayıcı ve önyargılı.ayrıca dine yönelen insanları aseksüel yapmışsın.nasıl istemez ya .sevilmek,sevmek gibi duygulardan uzak ise hiç yaşamasın daha iyi.ayrıca bir insanı tanıman için onunla çıkman,vakit geçirmen,bazı şeyleri yaşaman lazım,buna da zaten flört denir.aksi takdirde adamın işi gücü var gidiyo anne babasına konuşuyolar kızı veriyorlar.daha birbirlerini düzgün tanıyamadan evleniyorlar ve sorun olursa kadın baskı yüzünden ayrılamıyor,eziliyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben hepsinden bahsetmedim doğru oku .bahsettiğim kişilerin kim olduğunu herkes biliyor.önyargılı değilim ayrıca ben gördüğümü söyledim.başını kapatıp dap dar pantolon giymesi daha beter midir değil midir .sever neden sevmesin ama aileleri devreye girince dedim.aşşağıda aynı yorumları arkadaşlar da yapmış neden onlara herhangi bir şey demedin .herkese farklı yorum yapıyorsunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ateş bombası demiş biri benim beter demem battıysa bir şey diyemem .çekingen de beter yazmış ee ben de yazmışım bana mı tavrın .onlara gelince farklı yazmışsın .sen de kafir demişsin .bi kendine bak millete bak cevaplara verdiğin yorumlara bak sonra da beni yargıla.hadi işine

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sessız
    sessız Takip Et
    Bilge Yaş: 43
    +1 yıl

onların dısı kapalı ama ıclerı ates bombası gıbı yapmıcakları sey yok korkucaksın onlardan :)

2
    5 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

haha muthiş benzetme.bakış açım değiştibaşörtülülere bu başlıktan sonra:D

Yorumla
    • sessız
      sessız
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • namıdiyar
      namıdiyar
      +1 yıl

bazıları gerçekten öyle hepsi için diyemem :)

Yorumla
    • sessız
      sessız
      +1 yıl

evet hepsını aynı kefeye koymayalımda ama genelde bellı edıyorlar kendılerını

Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

link

Yorumla
  • Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Bir kız "dindar" olunca başörtülü mü oluyor yani? Hay sizin din anlayışınıza!

İstatistiki olarak diyebilirim ki başörtülüler, başı açıklara göre Kur'an'a dininden çok daha uzakta, şirke bulaşma yüzdesi bakımından da çok daha ileridedir. Dinin özünü kavrayamamışalardır. Hristiyanın haç taşıması gibi türban takarlar. Dinlerini oyun haline getirmişlerdir... Merak eden varsa açsın Kur'an ı okusun...

O kesime ait bayanlar, aile baskısı sebebi ile bu meselelere daha meraklı olur. Erkek arkadaşları ile başbaşa kalanları "normale göre" çok daha azgın ve fantazi dolu olur"muş". Ben kendim tatbik etmesem de pek çok kaynaktan bu şekilde bilgi edindim. Ha bunun yanında sevgili olup sınırını bilenleri de var. 5 parmağın beşi bir değil...Ama genel eğilim bu yönde.

0
    8 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

aslında her başörtülü dindar olur.sonuçta kadınların başını kapaması kuranda var olan bir şey.ben buna karşıyım fakat ne yazıkkı bir takım baskılar sonucu sayıları cokça arttı.tabiki kendi isteğiyle takan da var.kur an ı bir daha oku bence çünkü açıkça kadınların başını kapatması yazar.ayrıca vücut hatlarını örten elbise giymeside.ben ateistim.inananlara saygı duyarım.fakat kendiğ dinin gerekliliklerini acizlikten yerine getirmeyenler kendine dindar demesin bir zahmet

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

YUH diyorum sana. Açıkça yazarmışmış. Ben 10 kere baştan aşağı okudum Kur'an-ı. Açıp aradan okuduğum ayetlerin haddi hesabı yok. Sen kaç kere okudun da nerden biliyorsun?

Kur'an da öyle bir emir falan yok. Emir "göğüsünüzü örtün" diyor. Başınızı değil. Allah eksik bıraktı da kullar mı tamamlıyor? Dindar benim. Sen "dinci"leri "dindar"larla karıştırıyorsun arkadaş.

Ateistsen, inanmıyorsan inanma, senin problemin de bilip bilmeden hariçten gazel okuma derim.

Yorumla
    • Osman1
      Osman1
      +1 yıl

"Baş örtülerini yakalarının (gerdanlarının) üzerine indirsinler." (N�r: 31)

"Ey Peygamber, hanımlarına, kızlarına ve mü'minlerin hanımlarına söyle! Baş ve boyunlarını örtmek için cilbablarını üzerlerine alsınlar."(Ahzab, 33/59). hocam bende okudum tabiki sen benden daha fazla okumuşsun ezberinde bile kalmış olabilir hatta ama bu ayetler başı örtmenin faz olduğunu kılmazmı ?

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

Osman kardeş,

Öncelikle nur 31 de kullanılan kelime "hem örtü, hem de baş örtüsü" anlamına gelen bir kelime.Kur'an bunu "göğüs yırtmaçlarının üzerine vursunlar" demekte. Emir açık, göğüsü/gerdanı gizlemek.

Başlarını "örtsünler dememekte". Böyle bir emir yok. Haşa Allah eksik bıraktıda birileri onun eksiğini mi tamamlıyor şimdi? Nerde emir? Nerde 1 tel saç için 40 yıl cehennemde yanmak?

Ahzab 59 dada sadece "dış giysilerini" denilmekte. Baş-boyun diye bir kelime yok zaten. Mealin tahrif edilmiş.

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

Ahzap'ın tüm çevirilerine buradan bakabilirsin

link

Ahzap da zaten amaç da verilmiş. Sizi köle sanıp da taciz etmesinler.

Eskiden hür kadınlar arabistanda başlarına bez bağlayarak "ben özgürüm, köle değilim" anlamına gelen bir sembol kullanırlarmış. Diğerleri köle olduğundan her türlü tacize uğrayabilirlermiş. Burada "amaç belli". Bu çağda kölelik mi kaldı? O yüzden bu "arap örfü" dinin içinde değildir.

Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

o zaman günümüzde başörtünün islamın doğduğu topraklarda zorunlu olması islamın zamanla yorumlandığını ve değiştiğini göstermez mi?

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

1975 de mısır devlet başkanı Ümmü Gülsüm öldü. İstersen youtubeden onun cenaze görüntülerine bak bakalım bayanların kaçta kaçı baş örtüsü takıyormuş diye.

Ayrıca bu bir "ARAP ÖRFÜ" dür. "ÖRF". "Din değil". Sen örfü din mi yapıyorsun şimdi? Allah Kur'an da neler diyor adetlerini din yapanlara okumadın galiba. Araplıkla müslümanlık farklı şeylerdir. Arap fistanı - sarığı giyerek daha "iyi müslüman olduğunu zanneden", arapları üstün ırk sanan zavallılar var ama malesef. Yazık onlara.

Yorumla
    • Erdem
      Erdem
      +1 yıl

Ayrıca Kur'an kendisinin zamana göre yeniden yorumlanmasını kendi ister. Kur'an ZAMAN ÜSTÜ bir kitap değil mi? Hangi devirde yorumlarsan, o devrin ihtiyacına cevap verir. Kur'an'ın mucizesi orada zaten. Yoksa alelade, insan yazımı bir kitaptan ne farkı kalır? Kur'an'ın yorumlanmasını engellersen hem Allah'ın emrine karşı çıkmış olursun, hemde dini 6. yy arap-bedevi hayatına mahkum etmiş olursun. Allah'da yunus 100. ayette dediği gibi aklını kullanmayanların üstüne pislik atar sonra. Zaten olan o

Yorumla
  • Knight
    Knight Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

doğarken başları örtülü doğmadıklarına göre.sonradan takılan bu kumaş parçasına neden bu kadar takıyorsun yada takıyorsan acaba.sanki örtü takanlar başka birşeye bürünüyor.2012 yılındayız.teknolojide avrupa düz duvar aştı bu ülkedekilerin alayı düz yolda şaştı.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

11

Cevap

• çekingen
    çekingen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Şimdi bunlar ikiye ayrılır;

Namusuyla,diniyle kapanan,menfaat için,sırf ailesi-kocası istiyor diye kapanan..

Dini inancı için kapananlara sözüm yok namuslular da gerçekten iyi kalpliler de (çoğu).

Menfaat için kapananlar var arkadaş kaçacaksın hemen senden benden beter aman yer mazallah.

1
    1 Yorumla
    • Dalgaların_Prensi
      Dalgaların_Prensi
      +1 yıl

İYİ BİR GÖZLEMCİSİNİZ..

Yorumla
  • sagoladımbeyinleri
    sagoladımbeyinleri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Öyle başörtülü kızlar görüyorum ki ortalıkta senden benden iyi biliyorlar böyle işleri...

Saçları örtünce dindar olunmuyor maalesef.

1
    3 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

haklısın.yüzüne gülen bıyıklı yöneticiler en kafirin yapmayacağını yapıyor.çok kötü dönemler...

Yorumla
    • sagoladımbeyinleri
      sagoladımbeyinleri
      +1 yıl

Ailesi baskısı sonucu başını örten kızlar genelde arayış içine giriyor olay budur

Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

evet aynen öyle

Yorumla
  • ipekcan
    ipekcan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

ailesel gibi. ailesinden habersiz dışarı cıkamayanlar var onlar ailesinin istediği kişiyle evleniyor genelde. fakat aile açısından daha rahat olanların sevgilisi tabiki olur ve düzenli bir ilişki kurabilirler olmayacak şey değil :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kendimden söyleyeyim kişi seni begenir sana yakınlaşırsa bende ona sans tanırım.konusurum düşüncelerini fikirlerini alırım eger aradıgım gibi biriyse hiç buluşmadan aıleme gelip düşüncelerini aktarmasını isterim

1
    3 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

yani birlikte zaman geçirmek vs yok mu?sadece konuşarak mı birbirinizi yanıyorsunuz?hiç birlikte zaman paylaşmadan?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet sonuçta amacım ciddi.eger istiyorsa ciddi düşüncesi varsa gelir açılır aileme... kafamız birbirimize yatarsa nişan olduktan sonra buluşma vs gerçekleştiririm ve aramızda dini nihakta şart.senin bahsetmiş oldugun durum flört buna da ben karşıyım

Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

Peki teşekkürler aydınlattığın için.sanırım başörtülü biri ile pek bir şansım yok ileride.Biri ile çıkmak zaman geçirmek ,ona kendini önemli hissettirmek ,karşılıksız sevgi.bunlar gerçekten güzel duygular.bunlardan mahrum kalmak çok kokrkunç olurdu.mutlu olman dileği ile sağol

Yorumla
  • chemistzy
    chemistzy Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

flört eden de var etmeyen de... hepsi bir değil tabii

2
    1 Yorumla
    • soulmatesneverdieJr
      soulmatesneverdieJr
      +1 yıl

5 parmağın hepsi bir değil tabii

Yorumla
  • Burakkk
    Burakkk Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Her başörtülü dindar değildir,onlarda kısım kısım. Ama yani şu zamanda ben flört etmelerine karşı değilim dozu aşmadıkları mühletçe sonuçta onlarda insan onlarında duyguları var.

0
    0 Yorumla
  • mertinsan
    mertinsan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Aslında onlarda flört etmek ister ama görüntüleri erkeklere flört kelimesini çağrıştırmadığı gibi erkeklerin onlardan uzak dur mesajı aldığı düşünülür.

0
    0 Yorumla
  • soulmatesneverdieJr
    soulmatesneverdieJr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında

https://www.youtube.com/watch?v=kzm24ueaESI&feature=fvst

gülhane parkına uğra bir ara.

0
    0 Yorumla
  • Floydian4
    Floydian4 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Onlar temiz ve namuslu kızlardır lütven haddimizi aşmayalım :((((((((((((8888888888

0
    1 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

amen

Yorumla
  • hesapsız
    hesapsız Takip Et
    +1 yıl

her başörtülü dindar değil artık...

3
    5 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

o da doğru.mahalle baskısı,aile baskısı derken mecburen adapte oluyorlar.

Yorumla
    • hesapsız
      hesapsız
      +1 yıl

aynen ama kim eksiledi :((

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ben tabiki ;)

Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

başörtülü biri olabilir:)

Yorumla
    • hesapsız
      hesapsız
      +1 yıl

james sen başörtülü müsün yoksa? hahah :D

Yorumla
  • mabet
    mabet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Bir arkadasim hayatin anlamini onlarda kavradigini soylemisti:))

Bu isin acikliklw kapalilikla alakasi yok arkadasim.

0
    0 Yorumla
  • onnumaraadam
    onnumaraadam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Gayet de rahattırlar çok tutkulu bir aşk yaşadım bir zamanlar.

0
    0 Yorumla
  • sweet08
    sweet08 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Asıl onlardan korkacaksın ..)

1
    0 Yorumla
  • maksimusua
    maksimusua Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Sonuçta onlarda insan tabi ki ederler.

0
    0 Yorumla
  • impossiuble
    impossiuble Takip Et
    +1 yıl

ederler tabi. ne varki bunda. ben çok görüyorum..

0
    0 Yorumla
  • Morvi
    Morvi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

flört ederler görmedin mi hiç

0
    5 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

Pek gormedim.genelde evli cift oluyorlar.yuzuklu falan

Yorumla
    • Morvi
      Morvi
      +1 yıl

evet görmemişsin üniversite de falan

Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

bu sene başlayacağım.bakalım:)

Yorumla
    • Morvi
      Morvi
      +1 yıl

ohoooooo

Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

yeeehhooo

Yorumla
  • CoolBirKul
    CoolBirKul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Yok etmezler onları mıçmıyo hatta.

0
    0 Yorumla
  • baddboyy
    baddboyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

hoslandıkları biri olrsa ederler

0
    0 Yorumla
  • gizemdiyebiri
    gizemdiyebiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

şaka mısın? onların duyguları yok mu?

2
    3 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

Öyle bir şey ima etmek istemedim.farklı bakış açıları olabilir,ki başörtüsü takmak da bunlardan biri.sonuçta onlar da evleniyor.örenmek istediğim etraflarından çekinmeden rahatça flört edebiliyorlar mı?

Yorumla
    • plain
      plain
      +1 yıl

güzel cevap ++++

başörtü üzerinden dindar insanlara saldırmak istiyorlar

Yorumla
    • gizemdiyebiri
      gizemdiyebiri
      +1 yıl

soranın amacının o olduğunu sanmıyorum

Yorumla
  • TelToka_JK
    TelToka_JK Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

hemde nasıl

1
    1 Yorumla
    • recobey
      recobey
      +1 yıl

çatır çatır :))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

niye sadece genç olanlar D:

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hem de nasıl

fenaa :d

0
    0 Yorumla
  • -Kirmizicaplikiz
    -Kirmizicaplikiz Takip Et
    +1 yıl

Sevisen bile var

1
    1 Yorumla
    • mabet
      mabet
      +1 yıl

Telefonu var mi sende:)

Yorumla
  • souldancer
    souldancer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

this if saf

1
    0 Yorumla
  • baythomasanderson
    baythomasanderson Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

onlar insan değilmi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Haberın mı vartdıı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bunun kesin basortulu kizlarla fantezisi var

0
    1 Yorumla
    • enemy
      enemy
      +1 yıl

ne kadar kabasın.forumda böyle yorumlar yapan kızları gördükçe kızlardan soğuyorum.böyle yorumları ancak gizli yazarsın zaten

Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başörtülü genç kızlar flört eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kasiyer Kızlar Flörtleşir mi? 9 cevap verildi
Bir sürü kız takip eden flörtten olur mu? 68 cevap verildi
Kızlarda erkek arkadaş arar mı? 9 cevap verildi
Kızlar Gerçektende Serseri Tiplilerle Arkadaşlık Kuruyor O_o? 10 cevap verildi
Aşko kızlar takılmalık mı olur genellikle? 31 cevap verildi
Arkadaşlar kızlar tipe bakıyor mu? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨