Kasiyer Kızlar Flörtleşir mi?

Son zamanlarda bir şey fark ettim: Oturduğum semtte birkaç market var. Bu marketlerde bazı kasiyer kızlarla kasada ürün geçirirken sohbet ediyorum. Bu kızlar ben ödeme yaptıktan sonra kasadan fişi çıkarıp bana uzatıkları esnada benimle göz teması kuruyorlar. Bir an için gülümseyen gözlerle bakıyorlar. Ben bunu, kasiyer kızlar o sıkıcı çalışma ortamında iki kelime sohbet ederek rahatlıyorlar herhalde, olarak yorumluyordum. Ama son zamanlarda, bunu flörte davet ediyorlar olarak yorumlamaya başladım. Sizce saçmalıyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Oturduğum semtte birkaç market var. Bu marketlerde bazı kasiyer kızlarla kasada ürün geçirirken sohbet ediyorum. Bu kızlar ben ödeme yaptıktan sonra kasadan fişi çıkarıp bana uzatıkları esnada benimle göz teması kuruyorlar. Bir an için gülümseyen gözlerle bakıyorlar. Ben bunu, kasiyer kızlar o sıkıcı çalışma ortamında iki kelime sohbet ederek rahatlıyorlar herhalde, olarak yorumluyordum. Ama son zamanlarda, bunu flörte davet ediyorlar olarak yorumlamaya başladım. Sizce saçmalıyor muyum?
Kasiyer Kızlar Flörtleşir mi?