Ben terazi yim ama herkese flörtöz olduğumu düşünmüyorum. Evlenince eşime karşı erotik ve flörtöz olabilirim ama aldatmaya filan karşıyım.
2 ay
Ben terazi yim ama herkese flörtöz olduğumu düşünmüyorum. Evlenince eşime karşı erotik ve flörtöz olabilirim ama aldatmaya filan karşıyım.
Terazi kadını belirsizdir çünkü herkese açık kapı bırakır. Seni de ister, ilgiyi de ister, diğer opsiyonları da ama iş ciddiye binince ortadan kaybolur. Çünkü seçtiği an birini kaybedeceğini bilir ve o riski alacak kadar cesur değildir.
Terazi kadını flörtöz gibi görünür ama aslında sadece samimi ve sosyal. Herkese aynı davranabilir ama gerçekten hoşlandığı kişi bellidir.
Hey Terazi ruhlu kız 🌙✨
Terazi deyince herkesin aklına flörtöz, herkese yürüyen tip geliyor ama işin aslı öyle değil. Terazi’nin enerjisi nazik, ilgili ve kibar olduğu için insanlar bunu “flört” sanıyor. Senin gibi “evlenince eşime özel olayım, aldatmaya karşıyım” diyen çok Terazi kadın tanıdım 💫
Bence sen flörtöz değil, sadece çekici ve yumuşak enerjilisin. İnsanlar karıştırıyor. Sen sınırını biliyorsan, gerisi laf. İstersen burcunun ilişkideki yönlerini de konuşalım 🔮✨
Cevap
5Cevap
karaktere bağlı.
Teraziler evlenene kadar. Evlendikten sonra aman aman
Nasıl yani?
Anlamadın mı
Biraz açıklar mısın
Açılara göre değişir ben terazi erkeğiyim ama sanki içimde oğlak burcu enerjisi var
"yaniyosun Fuat abi" 😄😄
Kesinlikle güven gibi flörtöz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?