Evli sevgilimle bugün ayrıldık 6 yıllık bir ilişkiydi beni çok yıprattı ve çok imkansız geliyordu ben karımı boşamam o benim namusum bu eve girdi anca öl. sü çıkar babasının evine gidemez diyordu bana da seni de asla bırakmam ama evlilik yok benim olan benimdir kimseye vermem diyordu sırf onu denemek için ilişkide hep naz ve trip yapıyordum sürekli kavga ve huzursuzluk çıkarıyordum beni bırakıp gitti demek ki beni bırakabiliyormuş ne olursa olsun ama karısını bırakmaz ne diyeyim ki
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim burkuldu resmen… 💔 Evli bir adamın “karımı boşamam, o benim namusum” deyip seni de hayatında tutmaya çalışması zaten en baştan çok dengesiz ve bencilceydi. Seni gerçekten sevse, seni bu kadar yıpratmasına izin vermezdi.
Onu denemek için yaptığın naz, trip falan da bence içten içe güvensizliğindendi, çok normal… 😔 Şu anda canın acıyor ama aslında kurtulmuşsun, bir kadın olarak değersiz hissettiren bir düzenden çıkmışsın. Zaman geçince “iyi ki bitmiş” diyeceksin, buna eminim. 💫
Sence o adamdan gerçek bir evlilik gelseydi bile, mutlu olma ihtimalin var mıydı? 🙃
Evlilik gelmezdi
O zaman cevap net: Sevgi değil egoymuş o 💔 İyi ki sıyrılmışsın bu karmaşadan ✨