Okadar seviyor gibiydiki?

selam Yeni tanıştığım bir arkadaşımın vesilesi ile bir adamla tanıştım ve en kötü halim ile gözlerime kitlendi sonra zaman geçti bu adamın ayrıldığı kız arkadaşı biz içerken geldi ve onu anlattı işte aramı yap diye sonra bizde şakaya vurduk aşık olasım geldi dedim aradan zaman geçti bu kıza yemeğe gittik sonra bu adam beni gördü yine kitlendi arkadaşa kurban olurum gözlerine falan bana benimle bu yolda yürür müsün dedi ben cevap vermedim sonra numaramı aldı konuşmaya başladık bana eliyle yemek yedirmeler falan ayakkabımı bağladı sonra bana şarkılar şiirler sonra sürekli çok güzelsin demeler daha sonra biz sürekli buluştuk birlikte uyuduk işte bana yemek yedirmeler sonra her kadına böyle kibarmış bana dediki sence ben evlenilecek adammıyım yoksa eğlenilecek adammıyım bende eğlenilecek adamsın dedim sonra halkında bişe duydum ve tavır aldım onun elini tutmadım sarılmadım bana dediki sen evlenilecek kadınmısın değilim dedim neden gezecekmisin dedi sonra bana çok değiştin dedi büyü bozuldu bana ne yazdı nr başka bişe ve daha önce eteğime sinirlenip sanada ayar verme zamanı geldi dedi bana önce sevgi ilgi verip birden bıraktı ve ben çok üzgünüm bu arada illegal bir insan

Okadar seviyor gibiydiki?