Eskisi gibi sevmiyor mu bilemedim?

Hayırlı geceler arkadaslar

başından anlatayım eşimle 17 yaşında aşık olduk ve 25 yaşında evlendik şu anda da 4 yıllık evliyiz eşimle sevgiliyken ve yeni evlendiğimizde her şey mükemmeldi beni öyle çok seviyordu ki herkes bize özenirdi benim için bir şeyler yapardı sen seversin diyip bir şeyler alırdı sürekli öperdi sarılırdı evlendikten sonra ilk iki yılımız da böyle geçti sonra bulunduğumuz ilden başka ile taşınmamızı istedi hayvancılık yapalım dedi bende kabul ettim şimdi 18 saat çalışıyor gün içinde hep aynı yerdeyiz ben evdeyim o kapının önünde ama iki kelam sohbet etmiyoruz akşam eve girince eline telefonu alıyor sonra da uyukluyor benimle ilgilenmiyorsun beni sevmiyor musun dediğim zaman sen ne anlayışsızın diyor ve en kötüsü de artık beni eskisi gibi sevmediğini düşünüyorum eskiden kavga etsek benimle konuşarak hemen çözmek isterdi şimdi hemen uzaklaşıyor tahammülü kalmamış gibi. Bir de ben çok dırdırcı değilimdir genelde içimden kırılırım belli bile etmem üzülmesin diye. O işi bahane ediyor yorgunum diyor sadece beni özlediğinde yanaşıyor gün içinde pas vermiyor ben de zaman geçtikçe eskisi gibi sevmiyor Şevkat göstermiyor gibi hissediyorum sizce neden değişmiş olabilir?

Eskisi gibi sevmiyor mu bilemedim?