Hic mi sevmedi?

bundan 3 yil once birisiyle konusuyordum sanaldan benden 3 yas buyuktu. baya baglanmistim sevmistim sonra ailevi durumlardan dolayi bir sure (6 ay) konusmayi kesmek zorunda kaldim fakat arada 3 4 kerw konustuk. geri dondugumde eskisi gibi olmamiz icin bana yalvardi sonra bir anda ghostladi 1 ay boyunca sonra uzunca bir mesaj atti senin bana karsi hissettiklerini kendimde bulamadim diye. 2 yil oluyo bunla olali. 2 yil icinde 3 kere yazdi.2sinde nasilsin vs diye sordu. sonuncusu 2 hafta onceydi. o kadar kisi geldi gecti ama kendimden 3 yas kucuk bir kiz bana kebdini niye unutturmuyor anlamiyorum dedi. beni unutman lazim dedi ozur diledi ama tekrar beraber olmayi tabi ki istemedi. istemedi derken zaten konusmadikta bunu. beni sana hatirlatan seylerden uzak dur dedi. neden beni biraktin diye defalarca sordum merak etme dedi sorma geregi yok dedi cevap vermedi. bu son konusmamiz olsun bu sefer geri donmemek uzere gidiyorum dedi ve gitti. ben geri donecegini dusunuyorum ama neden gitti beni hic mi sevmedi bu hep kafami kurcaliyo
sevdim dedi ama neden 3 yil once birakip gittigini hic soylemedi. siz ne dersiniz?
Hic mi sevmedi?