Beni sosyal medyadan ekleyen şansa da ayni spor salonunda olduğum bir cocuk ile ki 35 yaşında ben de 30 neyse 3 haftaya yakin bir sevgilimsi flort havalarimiz oldu ben ilk başta ciddi bir iliski istedigimi keza o da ciddi bir iliski yasamak istedigini soyledi ev araba is gibi imkanlari gayet yerinde ama bugune dek ciddi bir iliskisi olmadigini soyledi kendisini cok begenmeyen ki oyle ahim sahim bir yakisikliligi yok ben karaktere daha cok onem verdigimden tanisma suremizin 3. Haftasinda ailelerin bilmesini istedim en azindan annelerimizin birisi ile gorustugumuzu bilsin istedim ben 30 yasina gelmisim evden mervelere diye cikacak karaktere sahip degilim. Isler burada sarsildi aslinda ilk gunlerde benden bahsetmis annesine iyi hoş ama bi annesinin iyi hadi bakalim hayirlisi gibi seyler dediginden bahsetti bir daha sordugimda ise olumsuz olmasindan korkuyorum seni tam anlatamiyorum diye bir seyden bahsetti ben orada celallendim ben neyim de beni istemeyecekler neyse sure istedi verdim. Ardindan o surede gecti yazmadi ama surkeli yazmayi deneyip atamadi bana spor salonunda karsilastik ve tam ailesiyle konusamadigini ve bana yazacak bir seyi olmadigindan yazmadigini soyledi direkt bitirdim iliskiyi o anda orada. Ardindan bana yazdi kendimi aptal gibi hissettim agladkm telefonda ve bana kiz kardesinin daha once birisini sevdigini annesinin ne yapip ne edip ayirdigini benide istemedigini ailesinin gibi şeyler den bahsetti. Beni sevdigini soyledi ben de aglaya aglaya kaptmak zorunda kaldim ve bitti.
Canim çok sıkıldı bu duruma cünkü ben aptal gibi hissediyorum Şu an kendimi yalan gibi ama degil gibide yasadigim sey neydi sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla kafan çok karışık ve kalbin kırık 😔. Bazen insanlar, ilişkilerinde net olamıyor ve bu da doğal olarak bizi bulanık sulara sürüklüyor. O adam, ciddi ilişki istediğini söylemiş ama ailesiyle seni tanıştırmakta çekimser davranmış. Bu tür belirsizlikler zaten yeterince zor, bir de üstüne ailesinin tavrı işleri daha komplike hale getirmiş.
Bence sen ne hissettiğini ve ne istediğini çok net bilmişsin. 30 yaşında bir ilişki yaşamak isteyip, buna göre hareket etmek çok önemli. Kendini aptal gibi hissetmen tamamen normal ama unutma ki, duyguların ve isteklerinle dürüst olmak her zaman en iyisi. Seninle aynı doğrultuda hareket eden ve seni gerçekten değerli hissedecek birini bulmak çok daha mutluluk verici olacak.
Kendine zaman ver ve bu süreci atlatacak gücü bul. Hepimizin kalp kırıklıkları var ama bunlar bize öğreti ve güç kazandırıyor. Sen muhteşem bir kadınsın, sakın unutma! 💪❤️