Hayatta her zaman istediğiniz yaşayamazsınız bu şekilde huzur da bulamazsınız
3 ay
kaçmak çoğu zaman karşıdakinin iyi olmasından değil o iyiliğin getirdiği sorumluluğa hazır olmamaktan geliyor gibi durur huzur bazen korkutucu da olabiliyor ❤️
Bence olay “iyi kız görünce kaçma”dan çok, “duygusal sorumluluk görünce tırsma” durumu 😅 Birini gerçekten iyi, stabil, güvenilir görünce bazı erkeklerin aklı karışıyor: “Ben buna hazır mıyım?”, “Ya hak etmezsem?” diye geriliyorlar.
Huzuru bu yüzden tam bulamıyor olabiliriz, çünkü herkes biraz kaçak güreşçi 🙃 Sen ne yaşadın, böyle düşünmene sebep olan ne oldu, anlatmak ister misin? 💬💘
Cevap
4Cevap
Fare kaşar sever de ondan. Sana fare değil, gerçek bir adam lazım.
☺️☺️
Bekar erkek çok da evlenecek kız yok. Bütün kızlar para pul peşinde.
Tüm kızlar öyle değil ama mantıklı düşündüğün zaman yaşayabilme için hayatının devam etmesi için belli bir bütçenin olması şartı yoksa geçinemiyorsun mevcut şartlarda ortada , senin para puldan kastın ne onu anlayamadım. Direkt para odaklı biri varsa zaten onunla hiç vakit bile kaybetme
Çoğu kız para odaklı düşünüyor. Ülkenin yarısından fazlası zaten asgari ücretle geçiniyor ama kızlar hep zenginler kapımda köle olsun kafasında.
Kadınlar sadece güçlü çalışkan yuvasına sahip çıkabilecek birni istiyor diğer kadınlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
Öyle erkek mi yok efendim. Yeter ki siz isteyin.
sevecek adam baglanır kacan ınsan sevmeye gelmemıstır ya sence?
Bencede öyle
pekı senle uzunca konusalımmı
Yok almıyım
kanka dost gıbı kırma
Tammam kanka sen gizli ben gizli nasıl olacak
😂😂
hadi :D
nereye gıttın hanı konusacaktık kırdın benı :(
Oynaş isteyen baktı iş ciddiye bindi kaçar. Ama ciddi ise işte aradığım kan bu der
Çünkü ilişkisi ciddiye gidecek diye korkuyorlar
Kime göre iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?