Bence o dönem için o iyi kızı yeterince güzel bulmuyordur.💦
Dipnot; soru olsun diye soruyorum benimle bağdaştırıp boş yorum yazmayın lütfen!

Bence o dönem için o iyi kızı yeterince güzel bulmuyordur.💦
Dipnot; soru olsun diye soruyorum benimle bağdaştırıp boş yorum yazmayın lütfen!

Bence erkekler aslında iyi kızlardan değil, o sorumluluktan kaçar. Çünkü yanında gerçekten değer veren, güvenli birini bulduğunda bu sefer karşılık vermesi gerektiğini bilir ama çoğu zaman buna hazır değildir. Bazıları da huzura alışık olmadığı için sakinlik onlara sıkıcı gelir, kaos ve karmaşaya daha çok çekilirler. Belki de zamanında kendi ailelerinde böyle gördükleri içindir. Yani kızın iyi olması değil, erkeğin olgunluk seviyesiyle alakalı olabilir. İyi olandan kaçmak aslında kendi eksikliklerinden kaçmaktır.
Doğru ❤️
🙏🏻🌺
Bu erkeklerin genelini kapsamadığı gibi tek bir nedenede bağlı değildir. Lakin 'iyi' kız diye tabir edilen karakterdeki kızlar genelde erkeklerde bağlanma korkusu, heyecanın düşük olmasıdır. Çünkü çoğu erkek heyecan arar bir nevi avcılık iç güdüsüdür. Bir av kaçtığı vakit avcı daha iyi iştaha gelir.
Kaçtığı zaman kısmını anlamadım " kaçan kovalanır anlamında mi kullandın?
Mesela bir kadına erkek açıldı ama kadın kabuk etmedi onu tavlamak için daha çok çaba sarf eder
Bu konuda yanılgıya düşmek oldukça kolay. Erkeklerin "iyi kızlardan kaçması" genelde sandığımız gibi güzellikle alakalı olmuyor. 🤔 İyi olmak bazen fazla mükemmeliyetçi biri olmakla karıştırılabiliyor ve bu durum karşındaki kişinin kendini yetersiz hissetmesine sebep olabilir. Ayrıca heyecan, gizem ya da biraz meydan okuyucu tavırlar da kimi zaman çekicilikte rol oynar. Bu tür dinamikler insan ilişkilerinde oldukça karmaşık. 😊
Cevap
60Cevap
Ee onlara kötü olunca daha kıymetli oluyorsun ondan.🌸
Evet
🩷🩷
Kaçmıyoruz aslında, iyi kızlar naz işini abartıyor ve işin sonunda uzaklaşmak zorunda kalıyoruz.
Kendini ona layık görmüyordur.
Kızlar neden iyi erkeklerden kaçıyorsa o nedenden olabilir. genellikle iyi kişiler sevilmez sıkıcı bulunur. daha belalı kişileri severler çünkü daha heyecanlı gelir birde adam ederiz mantığı ile düşünürler.
Erkekler “iyi kızlardan” değil, kendilerini yetersiz hissettiren ilişkilerden kaçar.
"Iyi kız” genellikle sadık, saygılı, sevgisini gösteren biri olarak düşünülür. Ancak bazı erkekler, böyle biriyle karşılaştığında:
Hazır olmadıkları bir ciddiyet hisseder, Kendilerini yetersiz hissedebilir, Sakin ve sağlıklı ilişkilere alışık olmadıkları için karmaşa arayabilirler.
Yani sorun genellikle kızın "iyi" olması değil, erkeğin kendi içsel durumu veya olgunluk seviyesidir.
Evet
Erkekler aslında ‘iyi kızlardan’ kaçmıyor, daha çok kendi ruh hallerine göre hareket ediyorlar. Bazı erkekler için ‘iyi kız’ demek ciddi ilişki demek. Adam hazır değilse, sorumluluk almak istemiyorsa, doğal olarak geri adım atıyor. Çünkü biliyor ki o kızla oyun oynayamaz, yalan söyleyemez.
Diğer yandan, bazı erkekler heyecan peşinde oluyor. İyi kızın verdiği huzuru değil de, kaosu ve adrenalinini tercih ediyorlar. Bu da aslında olgunlaşmamışlık göstergesi.
Ben kendi açımdan konuşayım; düzgün, güvenilir bir kız bulduysam kesinlikle kaçmam. Çünkü güven duyabileceğin, yanına yakışacak biri kolay kolay çıkmıyor. Ama çevremde çok gördüm, hazır olmayan erkek kaçıyor. Yani sorun kızda değil, tamamen erkeğin kafasında.
erkkler bazen iyi kızlardan kaçıyor gibi görünür çünkü. heyecan yerine fazlasıyla güvenli bubulabilirler
kendilerini o “düzgün” standarda layık görmeyebilirler.
henüz ciddi sorumluluk almaya hazır olmayabilirler.
aslında kaçış, kızın “iyi” olmasından değil; erkeğin kendi ruh halinden kaynaklanır..
diye düşünüyorum 5 para etmez erkek modeli.
Doğru
Artık böyle notlar düşmek zorunda mı kalıyoruz nedir anlamayanlar için... Erkekler iyi kız istemiyor çünkü gezmelik eğlencelik kız istiyorlar dünyanın bknuu yiyip evlenirken de temiz aile kızı istiyorlar 😅 bunların akılları Yok ki öylesini kim ister onlar eğlencek kizlara layiklar
Her soruyu benimle bağdaştırıdıklari için mecburen açıklama yapıyorum 🤦🏻♀️😅😅 söylediklerine katılıyorum 🩷
Ben teşekkür ederim bal 💖
Erkekler “iyi kızlardan” kaçmaz aslında. Kaçanlar genelde ciddi ilişkiye hazır olmayan, sorumluluk almak istemeyen adamlardır. İyi, düzgün, sadık bir kadınla olmak belli bir olgunluk ister. Hazır olmayan erkek bu durumda kendini baskı altında hissedip kaçar.
Bir de bazen “iyi kız” demek, çok ulaşılabilir veya fazla emek vermeden kazanılabilir gibi görünüyor onlara. Çaba göstermeden elde ettikleri şeyi de değerli görmeyebiliyorlar. Bu tamamen onların olgunlaşmamış hali, seninle ilgili değil.
Kısacası: Doğru adam için “iyi kız” bulunmaz nimet olur, yanlış adam için bahane olur.
İyi kız kötü kız veyahut seviyor sevmiyor mevzusu değil aslında. Sorun şurada herkesin bir çerçevesi var erkeği bu çerçeveye bu kalıplara sığdırmaya yontmaya çalışıyorsunuz. Bu durumda da erkek her seferinde değişmek farklı bir kalıba uymak zorunda kalıyor. Sonra da alın size nur topu gibi bir sigma erkek.
Bazen evet erkeklerin de duygu ve düşünceleri saçma olabiliyor özellikle mesela sadece fiziki görünüme bakarak değer veren insanlar bunu yapıyor eğer gerçekten beni seven bana değer veren bir insan olursa diye düşünmüyor fiziki görünümü güzel olacak aynı zamanda etkileyici olacak bunların dışında olursa geriye kalan hiçbir şeye önem vermeyen insanlar oluyor
Valla keşke bilsem bende. Bana da biri mesela güzel bulduğunu zarif kibar eğlenceli espiri anlayışlı pozitif işinde başarılı aile bağları kuvvetli vs vs diyip sonra kayıplara karıştı. 😁
Evet. d
Bir kişinin sadece iyi olması yeterli değildir. Sırf birisi iyi diye arkadaşlık edilmez veya sevgili olunmaz. Biraz gerçekçi olmakta fayda var.
Ne olması gerekiyor. d
Ben genel sordum benimle neden bagdaştirdin? Yeterli değil tabi ki
Karanlık ışığı sevmez herkes neye alışıksa ona çekilir.
İyi kızları kaldıramıyorlar cunku nerde arsız kötü kendilerine layik bir kız varsa hemen oraya koşa koşa gidiyorlar
Bence de öyle
Çünkü nerde bu bana yüz vermez süründürür köpek çeker kolay elde edemem diyorlarsa onu kovalamak isterler
👏🏻👏🏻
İyi olan kızlar çok fedakardir bu da karşıda şu düşünceyi oluşturuyor bu kendine değer vermiyor ben neden veriyim ki
Olabilir tabi
İyi kızlardan kaçmazlar beğenmediği kızlardan kaçarlar.
Bir erkek hoşlanmadığı kızla yakın arkadaş dahi olmak istemez demiş Freud.
Doğru demiş canım Freud
man kafalı oldukları için süründürülmek hoşlarına gidiyor it gibi davrancan ki kıymet bilsinler üzmeden kötü davranmadan bağlanmıyorlar iyilik yaramaz bunlara nerde kötü kişi var gider onla olurlar müstahak
Çünkü üstüne oturmaz bir beden büyük gelir kaldıramaz.
Aynen ❤️
❤❤🌻
Keşke iyi kızlar hep denk gelseydi de birini sevebilseydim
İnşallah
Hemen evlilik muhabbetlerine giriyorsa kim olursa olsun kaçınılmalı bence
Evlilik değil genel sordum. Kadınlar olarak da evlilikten kaçıyoruz malum erkekler yüzünden
Kişi fark etmez kaçmalısınız bence de. İlk tanıştığın biri ile evlilik aile cinsellik konuları konuşulmaz. Kişiyi zaten tanımak için uzun bir süre gerekir. Hele ki şu dönemde çok fazla uzun süre gerekir. Güven kavramı tamamen kalkmış durumda. Kimsenin kimseye inancı yok.
Kesinlikle katılıyorum
Kötüye alışkın oldukları için iyi kızlar ağır geliyor
Kesinlikle 🩷
Sen de benimmm💖
Bu bireysel bir şey bence, zamanında bana göre çok iyi ve çok güzel bir kıza aşık olmuştum, hiç açılamadım... Benim ona daha çok bağlanmamı sağlayan onun iyi olmasıydı. Tabii birlikteyken ne olurdu bilemiyorum... Belki dediğin gibi olacaktı.
Kadının iyi veya kötü olması o kadar önemli mi bilmiyorum. Bence asıl etkili olan şey uyum sağlayabilmeleri. Bu da her zaman olmuyor. Kültür farklı oluyor, değerler farklı oluyor.
Hayır kurumu değişim çünkü bana göre iyi olmak sadece karakterli olmak yeterli değil aynı şekilde bir kadında böyle düşünmeli sadece iyi erkek isteyen kadın da ne bileyim vasıfsızdır
Nedenini bende bilmiyorum. Bir çok kız arkadaşim oldu. Lakin, ben aradığım kadın
Cani, psikopat ve dominant olmalı. Neyim, işte tercih meselesi olsa gerek
Çünkü iyi kızı görünce işin ciddi olacağını anlıyor, o sorumluluğu almaya hazır değilse geri adım atıyor. Kaçmak aslında kendinden kaçmak gibi bir şey.
Bence bu karakter meselesi böyle erkeklerde var ama böyle kadınlarda var. Adam olmak önemli ya harbi bak cinsiyet fark etmeksizin
Kesinlikle
Erkekler iyi kızlardan kaçıyor. İyi kızlarda iyi erkeklere gelmiyor. İki tarafta artık güvensizlikten yakınıyor. Ortalık kötülere kaldı 🙂
İyi kız derken karakter olaraksaa şu dönem fazla kalmadı inanmıyordur. Dış güzellik olarak öyle betimliyorsa kendini egoistdir kaçmakta haklı.
Çirkin kızlar bacımızdır. O yüzden ne kadar iyi olduğu kendisini bağlar. Ben bakınca ne görüyorum önemli olan o.
Kızlar erkeklerden neden kaçıyorsa onlar da kızlardan o yüzden kaçıyor. Kimse iyisini istemiyor herkes acı çekme peşinde galiba.
İyi olandan kaçan taraf genelde kızlar oluyor. Erkekler aksine iyi, hanımefendi kişilikleri daha çok beğenirler.
Kafasız oldukları için ben ise İyi kız peşinden koşarım yeter ki kalbi tertemiz huyu güzel kız çıksın karşıma
iyi kızlardan kaçmak mı? kızların %80 serseri hırtların peşinden koşarken iyiydi
Tamam
İyi kızlar bennden kaçıyor. Çünkü onlarda ne istediğini bilmiyor
Erkekler iyi kızlardan kaçmaz, kızlar iyi erkeklerden kaçar.
Erkekler iyilikten anlamazlar. İyiliğe de değmezler.
Kadınlar, iyi erkeklerden neden kaçar sorusunun ikizidir bu.
Ciddi düşüneceği zaman gelmemiştir arkasından ağlayan bırakmak istemez
Yok be zaten kız bulamıyoruz nefes alsın yeter modunda kaçmayız abazalık da var biraz yalan yok
Kızlar neden iyi erkeklerden kaçıyorsa erkekler de iyi kızlardan o yüzden kaçar
Çünkü biliyorum ki ben ona fazla ilk verdiğim zaman ona kıymet verdiğim zaman beni terk edecek o yüzden kötü olsun en azından az üzülürüm diye düşünüyorum
Erkekler çok seven kızdan her zaman kaçarlar.
Kendinde yazmışsın işte o döneme göre yeterince güzel bulmuyorlar sonra zaman geçiyor güzellikte geçiyor tabi iyilik kalıyor geriye erkek de dönmek istiyor geriye
Hak etmedikleri için.
Erkekler iyi kızdan kaçmaz iyi kızdan kaçan erkeğin aklı yoktur henüz yetişkin olamamıştır😂
Onlar evlenilecek kizlardir biz erkekler takilmacalik kızlarla oynarız temiz kızlarla evleniriz çoğumuz böyledir
Rabbim o iyi kızların sayılarını arttırsın çünkü onlar raydan dışarı çıkmaz çıkılmasınıda istemez yani dogru yolda yürünmesini ister. Bu sebebten
Bir anlık olan enerji frekans etkileşim durumu sadece
Maaşı tek yemek varken gerek yok ki kıza-erkeğe.
Kızın iisi kötüsü olmaz kadın milleti artık tehlikeli 😃
Kötü kızdan istediğini kolay alıyorlar
İyi kızdan kastın ne?
İyi kız mı 🤣😅Güzel fıkra...
Kadınlar delikanlı erkeklerden neden kaçarsa ondan
Korku ve endişe belki de tasiyamamak
Bilemiyorum onlara sormak lazım
İyiden kastimiz ne o da onemli simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?