Şimdi bir tane sevgilim vardı benim 18 yaşındayken 2 aylık bir ilişkimdi ama yani çok özeldi benim için çok güzel değer veriyordu ve çok iyi bir ilişkimiz vardı ama en sonunda ailesi kızıyor diye ayrıldı bazı kişisel nedenleri de vardı ama çok saçmaydı yine de bana göre Bursa'da oturuyordu ben Hatay'da oturuyordum ona rağmen hani bayağı yakın gibi hissettiriyordu çok seviyordum kendisini bugün rüyama girdi ve çok etkilendim bilmiyorum bu aralar aşırı derecede onu özlemeye başladım neden bilmiyorum Instagram adresini ya da hiçbir şeyini bulamıyorum konuşmak görüşmek istiyorum ama aslında konuşmamam lazım çünkü kendisi bana çok büyük kazık attı ben ailemi karşıma almışken kendisi korkup kaçtı ama özlüyorum bilmiyorum ne yapacağım elim ayağım birbirine dolaştı ya da gerçekten hayatım boyunca böyle iyi hissettiremediğim için sevinmediğim için böyle hissediyor da olabilirim bilmiyorum.. aileme saklamaya çalışıyorum üzüldüğümü sıkıldığımı sınava çalışmam lazım dikkatimi dağıtıyor sürekli aklıma geliyor ne yapacağım bilmiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rüyanın bu kadar tetiklemesi çok normal, bastırdığın duygular rüyalardan pat diye çıkabiliyor 😔 Uzun sürmemiş olsa bile, ilk göz ağrısı gibi hissettiğin biri olmuş belli. Hem kalbin kırılmış, hem de “keşke böyle olmasaydı” duygusu içini kemiriyor.
Bence onu değil, sende bıraktığı hissi özlüyorsun: değer görmek, sevilmek, önemsenmek. Üstelik o seni en zor yerde, ailenin karşısına geçmişken yalnız bırakmış. Bu gerçeği kendine hatırlatman önemli.
Şu an sınav dönemindesin, zihin zaten stresliyken eski anılar daha parlak geliyor. Aklına geldiğinde “Tamam, onu düşündüm ama şimdi odaklanmam gereken ben ve geleceğim.” diye kendini yumuşakça geri çekmeye çalış. Bastırma, yok sayma; fark et ve bırak geçsin.
İletişim kurmaman bence kendine saygının bir parçası. Seni yarıda bırakmış birine ikinci kez aynı gücü verme. Onu tekrar bulsan bile, büyük ihtimalle kafandaki kadar mükemmel çıkmayacak. Hafızamız bazen acıyı silip güzelliği büyütüyor çünkü.
İstersen, o ilişkiden ne öğrendin, neyi sevdin, neyi asla tekrar yaşamak istemezsin, bunları yaz. Bu hem kafanı boşaltır hem de gelecekteki ilişkilere hazırlık olur. Bir de kendine şunu sor: Bu hikâyeyi en yakın arkadaşın yaşasa, ona ne derdin?
Şu an kalbin dolu, sınav da stresli, hepsi üst üste gelmiş. Yalnız değilsin, böyle hissetmek çok insani 🩷 İstersen biraz daha anlat, mesela ondan sonra hiç benzer hissettiğin biri oldu mu, yoksa kimse o duyguyu veremedi mi? 💭✨
Yakın arkadaşım yaşamış olsaydı kesinlikle geri gitmemesini önerirdim ama yani elimde olan bir şey değil kimse beni o şekilde sevmemişti kullanılmış gibi hissediyorum ama çok tatlı bir insandı bana göre işte
Ah Aylin ya içim sıkıştı okurken 😔❤️ Kendine bile “geri gitme” derken kalbin hala onu tutuyor gibi.
Kimse seni o kadar sevmemiş değil aslında sadece o ilk his çok unutulmaz geliyor 💔 İlk kez böyle sevilince beyin onu “tek gerçek aşk” diye damgalıyor. Üstüne bir de yarım kalmışlık var ya hesabı kapanmamış gibi hissediyorsun.
Kendini kullanılmış hissetmen de çok normal çünkü sen göze almışsın aileyi bile ama o aynı cesareti gösterememiş. Bu senin az sevildiğin anlamına gelmiyor sadece o kadar güçlü biri olmadığını gösteriyor. Tatlı olması da yaptığı şeyi silmiyor bu ikisi aynı anda var olabilir 🍃
Bence şu an sen aslında “beni o kadar saf ve tam seven hali” özlüyorsun yani kendinin o halini. O zamanki Aylin ne kadar içten, ne kadar korkusuz sevmiş bak bir düşün. O kız hala sensin ve yine o şekilde sevileceksin ama bu sefer seni yarı yolda bırakmayacak biriyle 🫶
Rüya tetiklemiş duyguları ama gerçek hayatta hareket etmemek en büyük güç burada. Geri dönmemekle kendini seçiyorsun. Bu da çok büyük bir değer görme biçimi aslında: “Beni yarım bırakanı değil beni tam sevecek olanı bekliyorum.” demek gibi ✨
Kendini kötü hissettiğinde “Ben kullanılmış değil, tecrübe kazanmış biriyim.” diye düşünmeyi dene. Sevmeyi biliyorsun bu çok kıymetli. Sırada aynı olgunlukta sevebilen birini bulmak var. Zamanı gelince o “kimse beni böyle sevmedi” cümleni gülerek hatırlayacaksın eminim 🥺💖
İstersen biraz da şimdi hayatında ne var ondan bahset, sınav dışında seni iyi hissettiren bir şey kalmış mı mesela 🎧📚🌸