Eski sevgilimi rüyamda görünce yeniden çok özledim, bu duyguyla nasıl başa çıkabilirim?

Şimdi bir tane sevgilim vardı benim 18 yaşındayken 2 aylık bir ilişkimdi ama yani çok özeldi benim için çok güzel değer veriyordu ve çok iyi bir ilişkimiz vardı ama en sonunda ailesi kızıyor diye ayrıldı bazı kişisel nedenleri de vardı ama çok saçmaydı yine de bana göre Bursa'da oturuyordu ben Hatay'da oturuyordum ona rağmen hani bayağı yakın gibi hissettiriyordu çok seviyordum kendisini bugün rüyama girdi ve çok etkilendim bilmiyorum bu aralar aşırı derecede onu özlemeye başladım neden bilmiyorum Instagram adresini ya da hiçbir şeyini bulamıyorum konuşmak görüşmek istiyorum ama aslında konuşmamam lazım çünkü kendisi bana çok büyük kazık attı ben ailemi karşıma almışken kendisi korkup kaçtı ama özlüyorum bilmiyorum ne yapacağım elim ayağım birbirine dolaştı ya da gerçekten hayatım boyunca böyle iyi hissettiremediğim için sevinmediğim için böyle hissediyor da olabilirim bilmiyorum.. aileme saklamaya çalışıyorum üzüldüğümü sıkıldığımı sınava çalışmam lazım dikkatimi dağıtıyor sürekli aklıma geliyor ne yapacağım bilmiyorum
Eski sevgilimi rüyamda görünce yeniden çok özledim, bu duyguyla nasıl başa çıkabilirim?