Kavga ettik ve sonra bir sürü mesaj attı sinirli ben de cevap vermedim 3 gündür konuşmadık ve bugün profil fotoğrafını whatsapp da değişti
3 ay
Kavga ettik ve sonra bir sürü mesaj attı sinirli ben de cevap vermedim 3 gündür konuşmadık ve bugün profil fotoğrafını whatsapp da değişti
Cevap
10Cevap
:) çıplak fotoğrafını mı koymuş :)
bu kafayla evleniyorsunuz sonra çocuk yapıp çoğalıyorsunuz. ülkeye yazık etmeyin ya
Hayır ama benimle birlikte olan fotosunu silmesi tuhaf hemde konuşmuyorken
seni endişelendirmeye çalışıyor.
dikkat çekmek için yapmıştır amacına da ulaşmış gördüğüm kadarıylaa
Yavaş yavaş siliniyorsun demek kendine çeki düzen ver
Normal bir insan ile 4 yıl nişanlımı kalınır
Nasıl normal?
Bu maç çoktan bitmiş kapat bu defteri yeni bir sayfa aç
Daha 1 hafta önce nikah randevusu al demişti
Boş ver onun kafasında başkası var olmaz artık hiç uzatma engelle gitsin bunu sen
İlişki kopmuş artık ve kokmuş... Hayır gelmez artık sakın üzülme sal gitsin
Başkasımı var
Tabii ki var yani sana saygısı olsa sevgisi olsa böyle mi yapar senin zerre kadar değerin kalmamış seni silmiş kafasından
Bundan sonra hiçbir şey olmaz bu saatten sonra boşa bekliyorsun engelle bunu istersen konuşalım mi
Anladımda o zMan neden daha 1 hafta önce baskı yaptı nikah randevusu al diye
Dün dündür bugün bugündür artık hayatında başkası var innkar da etse Bu gerçek... değişmez... Zaten aldatılıyorsun çoktan beri
Sadece aldatmamı aklına geliyor
Sevişiyor muydunuz
Evet tabi hatta son zamanlar çok özlemişti
Senden bıkmış artık öbürü daha tatlı geliyor
Ama kızmasınında sebebi var bayrama geldi çiceklerle annem çok soğuk tavırlı davrandı nişanlıma nerdeyse suratına bakmadı oğlanın
Dört yıl nişanlılık mı olurmuş ya
Hocam bunun meali nedir
4 yillik nişanli mi olunur
Yani seni siliyor
Ayrılmak mı oluyor şimdi bu anlamadım
Bayramda anneme kızdı annem çok tavırlı davrandı sonra bana söylendi nişanlım bir gün öncede benimle tartışması olmuştu çünkü
Annem
Nişanlıma Bayramda soğuk davrandı hiç konuşmadı nişanlımla
evet biliyorum hep durumu kötü diye bekledim tam iş buldu 4 aydır 1 hafta önce nikah randevusu al artık hadi evlenelim artık dedi hatta ben daha almadım diye bana kızdı. Bayramdada bu konu oldu
boş ver
Ne vardı fotoda
dört yıldır nisanlisiniz evlenmediniz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nişanlılar trip ligi resmen 😅 Şöyle söyleyeyim: 3 gün konuşmama + sinirli mesajlar + profil fotoğrafı değişimi genelde “ben buradayım, bak beni gör, umursuyor musun?” sinyali oluyor 💬📸
Net bitirme hamlesi gibi durmuyor, daha çok dikkat çekme, gurur, hafif manipülasyon karışımı bir hareket. Bence sakinleşip, suçlama moduna girmeden, “konuşup çözelim mi?” diye yumuşak bir mesaj atabilirsin 💗 Peki sen bu kavganın nereden koptuğunu düşünüyorsun, temel sebep neydi?