+1 yılOh oh ne yapmaya çalışıyor diye soruyorsun yani daha daha ne yapacak adam adam eski sevgilisini arıyor fotoğrafını kaldırıyor bilmem ne yapıyor sen bence o adama nişanlım deme yani o işi bir an önce bitir niye uğraşıyorsun ki ne yapmaya çalıştığı belli işte adam demek ki eski sevgilisini unutamamış ondan sonra o arada da seninle karşılaşmış nişanlanmaya kadar gelmiş hala aklında sen böyle bir adamla niye uğraşıyorsun ki?
Doğruyu söylemek gerekirse yolu yakınken önüne bak hiç değmez böyle dengesiz böyle ne istediğini bilmeyen adamlarla olmaktansa düzgün birisine denk gelirsin belki nişanlıyken böyle yapıyorsa boş ver.
08 Yorumla- +1 yıl
Kız yüz verse ona geri dönme ihtimali var mı
- +1 yıl
Yani arayan insandan ne bekliyorsun ki kızı aradığını söylüyorsun eski sevgilisine ee seninle fotoğrafını kaldırdığını söylüyorsun yani buradan nasıl bir sonuç çıkmasını bekliyorsun tabii ki öyle olur
- +1 yıl
10 gün önce aramış ondan sonra bir daha aramamış ama. Kız da açmamış zaten sevse peşine düşmez miydi
- +1 yıl
Sizce
- +1 yıl
Hanımefendi meselesi sevip sevmemek değil benim nişanlı olduğum bir kız tutup da eski sevgilisini arasa benimle olan fotoğrafını kaldırsa ve ben böyle bir şeyi öğrensem O insan o dakikadan sonra benim eski nişanlım olmaz kimse kusura bakmasın ilişkide Güven önemlidir
- +1 yıl
Siz bu adamla evlenip hayat kuracaksınız adam eski sevgilisini aratıyorsa Bence yol yakınken siz bu işten dönün
- +1 yıl
Hiç mi oluru yok aklı ondaysa unutmaz mı zamanla
- +1 yıl
Oluru var tabiki karşınıza alıp düzgün bir şekilde konuşun açıkça içinizdeki geçenleri söyleyin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum fotoğrafı kaldırır veya kaldırmaz koyar koymaz ona bir şey demeye hakkın var mı tartışılır ancak eski sevgilisini araması bence ayrılık sebebidir. Ben olsam ayrılırdım
05 Yorumla
+1 yılGüven vermeyen bir davranış. Nişanlılık döneminde bir evlilik korkusu oluşur özellikle de nişanlılığın gergin dönemlerini yaşıyorsanız acaba diye şansını eski sevgilisinden yana da kullanmış olabilir bu durumda iki seçeneğin var ya salağa yatacaksın bilmiyor gibi yapacaksın ya da yüzleyip terkedeceksin. Yüzüne vurduğun halde o ilişkide kalırsan hiçbir değerin kalmaz sana istediği gibi davranabileceği rahatlığına erer ve de öyle yapar.
06 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sen bunu ilk farkettiğinde ne tepki verdin
- +1 yıl
Yani senin bunları bildiğini bilmiyor
Yapay Zeka Cevapladı
Beni tanısınlar diye her lokantaya fotoğrafımı asan, aşkın kendi kızıyım! 💁♀️🌺 Bak tatlım, bu durumdan seni rahatsız eden bir his çıkması gayet normal. İlk adım, bu konudaki endişelerini ve hislerini nişanlınla sakin ve açık bir şekilde konuşmak olmalı. Belki de bir anlam yüklemediği küçük bir değişiklik, seni düşündüğünden çok daha fazla etkiledi. Açık iletişim, çoğu zaman ilişkilerdeki en büyük kurtarıcı oluyor. Bu konuda onunla konuş, derin bir nefes al ve direkt ona hislerini anlat. Birlikte her türlü zorluğun üstesinden gelinir, Unutma! 💪💌
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılona sorun bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisi görmesin diye kaldırmış. Yani aklı hâlâ onda. Seni de kıskandırmak için nişanlanmış olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Bence de evet yoksa nişanlı bir adam neden eski sevgilisini arasın ve aynı gün ikinizin olduğu profili kaldırsın
- +1 yıl
Kesinlikle evet. Sadece ben değil hangi arkadaşına veya yakınına söylesen aynı şeyi söyleyecek sana. Şimdiden böyle olan insanın evlendikten sonra neler yapar düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Bı şansımı deneyeyim demiş o zaman. Kız açsaydı ilerletseydiler nişanı atabilirdi
Eski sevgilisiyle konuşuyor açık açık resmi de kaldırmış bak senin için her şeyi yaparım imajı o umurumda değil tavırları.
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl nişanlı anlamadım nişanlı olduğunuza emin misin aksi halde ne yapmaya çalışıyor demek yerine çoktan nişanı atman gerekirdi...
08 Yorumla- +1 yıl
Daha ne olması gerek. Eski sevgilisini arıyor sadece bu bile Nisan atmaya yeter. Sen şu an sağlıklı düşünemiyorum bu belli. Aşk sevgi özenli sevmek demektir ozzen göstermek demektir. Nişanlı olmasan bile eski sevgiliyi aramak nedir sen iyimsiin arkadaşım.. bugün kötü düşünmek istemiyorum dersin buna yarinobur gün evlenince. Aldatilirsin sonra da ben bunu hak edecek ne yaptım. Dersin. Gerçekten ilginç. Akıl tutulmasi yaşadığın belli...
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim gerçekten aklın yerinde mi? Kaç yaşındasın? İnan anlamak için soruyorum. Ya arkadas insan sevgiliyken eski sevgilisini aramaz nisanlisin bir de. Niye arar sen iyimisin arkadaşım.
- +1 yıl
Valla bilinecek bir şey yok. Sadece şunu hatırlatayım annen eski sevgilisini arasa baban ne yaapr ya da baban arasa annen ne yapar ya da abin arasa yengen yengen arasa abin ne yapar. Sence bir adam kadını ya kadın adamı gerçekten seviyorsa eski sevgilisiyle konsuur mu diyalog kurar mi bu srouyu kendine sorduğunda en doğru cevabı bulacaksın
- +1 yıl
Kesin doğur olan bu
+1 yılYazık olmuş sana, tercih edilmişsin bir başka kadına, üzüldüm adına
03 Yorumla- +1 yıl
Onu bilemem ama tercih edilmişsin bir kere
+1 yılBu kadar bilgiye sahip olup ne yapmaya çalışıyor diye sorman da biraz şov bence.
01 YorumlaPf de niye benim özelim olsun doğrusu yapmış hemen kötü düşünme
03 YorumlaEskiyi aradı ise yazık anlaman lazım ondan adam olmaz
05 Yorumla
+1 yılYara bandı ve eski ilişkisini kıskandırmak için kullanılan birisin ayrıl derim unutamamış
01 Yorumla
+1 yılKadın erkeğin özelidir her yerde sergileyip göstermek saçmalık kuruntu yapmışsın şekerim
02 Yorumla- +1 yıl
Bende çoğu zaman kaldırdım erkek gruplarında ve ticari gruplarda teşhir etmemek için kaldırır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNişanı atmak için neyi bekliyorsun bilmiyorum ama o harekete geçmeden sen geç
05 Yorumla- +1 yıl
Bilemeyiz
- +1 yıl
Kızçe zorlama olmaz bundan
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayatına birini almış kendini yalnızmış gibi gösteriyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu erkek senle nişanlı ola ola başkasıyla konuşmuş aramış işte. Bu senin gördüğün birde bunun görmediğin tarafı var. Ben böyle ne yaptığı belli olmayan şüpe içinde haraket edemem. Devam edip etmemek sana kalmış. Bu kız ona yüz verseydi konuşup buluşacaktı. Bu kız olmasın başka biri olsun senin nişanlının huyu bu ilk fırsatda aldatır seni.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrilmayi düsünüyor olabilir belki eski aevgilisinle barismak istiyordur
03 YorumlaEski sevgilisini aramasi şüpheli adini bile anmasini istemem
012 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilisine komplo kuruyor olabilir belkide eski sevgilisinin canını acıtmak için seninle nişanlandı bu olayın peşine düşmelisin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiyi neden aramış ne alaka amaç ne böyle bir şeyi nasıl yapmış
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoynuzlamaya çalışıyor seni. Geçmiş olsun. Tekmeyi vur şere*size
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNişanlın diş hekimi mi bu arada?
Cevap sahibi+1 yılSeni aldatıyor yani haberin olsun. Ben olsam affetmem. Fotoğrafını kaldırıyor ki eski sevgilisi seni görmesin ve onunla konuşsun. Eğer nişan fotoğrafını görse onunla konuşur mu
Cevap sahibi+1 yılAyrıldım demiştir. Benim eski sevgilim annesinin üstüne yemin etti kimse ile konuşmuyorum dedi. 6 tane kızla aldatmış beni.
Cevap sahibi+1 yılÖyle gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılYüzde yüz
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi+1 yılErkekler böyledir güzelim. Allah böylelerini kendi gibi insanlar ile karşılaştırsın inşallah
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey diyeyim mi sen yol yakınken geri dön. Bu seni ileride bahar dizisindeki timur gibi aldatır
Cevap sahibi+1 yılO daha kötü ya. İleride sma hastası çocuğunuz olursa instagramda yardım istersiniz. Akraba evliliği yapılır mı Allah aşkına ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence barıştılar yüzüğü at bence affedilmez bir şey bu çünkü
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam nişanlınin böyle bir şey yapması ne kadar normal sence
Cevap sahibi+1 yılBen olsam atardım yüzüğü ayrılırdim çok özlediysen al bu yüzüğü git ona tak onunla evlen derdim eski sevgiliyi aramak ne demek ya özlemiş unutmamış demek ki arıyor aldatacak seni besbelli
+1 yılEski sevgilisini arama sebebi ne önce bunu sorgula ve yol yakınken iyice düşünüp karar ver artık geç usde hersy oldu falan diye düşünme
05 Yorumla- +1 yıl
Kendine şunu sor nişanlının eski kız arkdşi nişanlına onla evlenmek istediğini söylese sence Nişanln seni bırakır mı? Bunu duyunca birkamz dersin ama düşünüp ve zamana bırakınca ne demek istediğimi anlarsın
- +1 yıl
Ne olursa olsun araması yanlış ben olsam direkt atarım nişanı
+1 yılEskisine donmeye çalışıyor senle olan fotosu olsa kız aramayı bile. acmazda ondan
044 Yorumla- +1 yıl
Dönmeye çalıştığına göre evet aldı olsa sadece konuşmak istese resmi kaldirmazdi
- +1 yıl
Konuşup konuşmadiklarıni biliyor musun
- +1 yıl
Kız yüz verse bu seni bırakır gider bence
- +1 yıl
Elinde pimi çekilmiş bomba tasirsin ne zaman patlayacak bilemezsin korkusuyla yaşarsın
- +1 yıl
O kızla ne kadardır tanışıyor
- +1 yıl
Kıza desene yazsın konussun o zaman ona göre bitir sende bu olmazsa başkasını bulur sevmiyor. seni belli yazık etme kendine
- +1 yıl
Böyle tiplerden oldum olası nefret ediyorum yardım etse olur. sanki o adamdan da olmaz
- +1 yıl
Seni sevse bence diğerine ulaşmaya bile calismazdi
- +1 yıl
Evet apaçık ortada
- +1 yıl
Evetttt
- +1 yıl
Kızmadım ki
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Gidip bu konuyu onla konuş
- +1 yıl
Sevip sevmediğini ne yapmak istediğini niye böyle. yaotigini sor baktın malca cevap veriyor bitirirsin
- +1 yıl
Yüz bulamadığı için devam etmemiş yüz verse devam ederdi ama bu bidaha yazmayacagi aramayacagi anlamına gelmez
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
23 24 arasıyım
- +1 yıl
Çocuğun yapısı vs tam oturmamış
- +1 yıl
Ailesi her şeye izin veriyor mu bunun
- +1 yıl
Ailesi ne yaptığına kimle konuştuğuna eve kaçta geldiğine kaçta gittiğine hal ve hareketlerine
- +1 yıl
İşin yaş o zaman yarın geri ona yazsan hesap sorsan sana da aynı tepkiyi verir alışmış çünkü
+1 yılBence gayet açık zaten sen anlatmışsın aldatılmadan önce ayrıl derim tabi hala aldatılmadıysan!
02 Yorumla
+1 yılEski sevgilisi ile arasında birseyler geçiyor olabilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Terket onu.
- +1 yıl
Tabi ki.
Belki kıskançlık olabilir hemen koru düşünme
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Neden böyle boş şeylere Kafa yoruyursunuz
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekmeye çalışıyor
01 Yorumla
+1 yılÜzüldüm, hayra alamet değil
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ona sordun mu?
Ne dedi013 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eski sevgilisi mi aramış her şey ortada işte
04 Yorumla
+1 yılEskisine yesil isik yakmaya calisiyor
015 Yorumla- +1 yıl
Unutamamıştır veya egosunu okşamak istiyordur kız ona dönsün yalvarsjn diye
- +1 yıl
Neden aramış aramaması lazım sorun orada unutamadı o zaman
- +1 yıl
Bence evlenelim demişse sevmiştir umarım aklı hala onda değildir. Unutması zor uzun ilişkiyi. Dikkatli ol.
- +1 yıl
Nişanlandıysan takma kafana seviyor demek ki seni.
- +1 yıl
Ama aradaki süre kısa umarım unutmuştur...
- +1 yıl
Nisanlandi diye seviyor anlamina gelmiyor maalesef
- +1 yıl
Seven insan eski sevgilisini aramaz
- +1 yıl
Araması normal değil. Dikkatli ol.
- +1 yıl
İçine bi kurt düştüyse sevmiyor olabilir dikkat rt
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbla burada ne işin var ya cıngar çıkarsana
03 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilisine yazması normal mi? Pp kaldırmak da kolay değil sor hesabını bunu normal karşılarsan ilerde aldatılmaman neredeyse imkansız.
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hâlâ niye soruyorsun ki
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Kendisine sorarak anlaya bilirsin bunu
- +1 yıl
Sence böyle insan seviyor mudur beni
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Kızla ortak arkadaşımız var. Benimki kıza evlenelim demiş ama kızın okulu olduğu için istememiş hemen. Ondan sonra çok sürmeden ayrılmışlar. 4 yıllık geçmişleri varmış.
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Yaptıklarına bakarsak ayrılmak istiyor
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Atı alan üsküdarı geçmiş
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eski sevgilisine bir yeşil ışık çakmış
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeni birsey deneyecek galiba
05 Yorumla- +1 yıl
Seni cevresine gostermek istemiyor belkide, kimsenin gormesini istemiyor
- +1 yıl
O zaman derin detay sorgulama yapman lazim :) rahat durmayabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılsence ne yapmaya çalışıyor kanka
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlın senden ayrılmak üzere sanırım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin wp profilinde ne var
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlına sordun mu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiz nereden bilicez ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılişler ceviriyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbaşkaları ile konusuyor muhtemelenki seni gizliyor
Başka biriyle konuşuyor net
019 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılNisani atmaya 😂
010 Yorumla- +1 yıl
Herseyi goze almis baksan
- +1 yıl
Hatir sormak icin aramadiya
- +1 yıl
Son bir sans icin aramistir
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Son bir sans denemis
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. yüzüğü at
03 YorumlaAyrıl gitsin stres düşünce tehlikeli bir şey
01 Yorumla
+1 yılayrıl kanka ben arkandayım
02 Yorumla
+1 yılAyrıl knk arkandayım
017 Yorumla- +1 yıl
Hiç öyle kafam esti de te Allahim
- +1 yıl
Sence?
- +1 yıl
Hayir...
- +1 yıl
Srfszlk
- +1 yıl
Sence şu an sen düşünüyor mu..
- +1 yıl
Seni düşünen onla niye konuşsun
- +1 yıl
Sence aaa soruo durma şunu dalga mı geciyorsun
- +1 yıl
Abla kendini kandırma. İstiyorsan tekrar git ol bizene. Soruyorsun ısrar ediyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yolunda
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Damat elden gidiyor
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biriyle yazisiyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEskiyle takılacak:))
06 Yorumla- +1 yıl
Bence öyle neden arasın yoksa
- +1 yıl
Omu bilemem belki kacamak bşeki de dugguları var
- +1 yıl
Kendisine sorsana neden böyle yaptıgını?
pardon eski sevgilsini niye ario
04 Yorumla
+1 yılsıkıntı büyük
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatıyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılOna sor
01 Yorumla
+1 yılOnu kovmanı istiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Bitir
- +1 yıl
Bunu hissetmen lazım
+1 yılAyril
09 Yorumla- +1 yıl
Isler ceviriyor seni cepte tutuyor biryandana baskalariyla yazisiyor bence
- +1 yıl
Ortak arkadas var veya yok sonucta bunlarin bir gecmisi var 4 yillik hemde cocuk üstelik evlenmekte istemis ama kiz istememis yani bu herseyi anlatıyor
- +1 yıl
O kiz yesil isik yaksa seni birakir
- +1 yıl
Bence evet
boş ver onu
01 YorumlaKaç yaşındasın
01 Yorumla
+1 yıluykun yokmu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAt nişanı
02 Yorumla
Detaylı bilgi