Nişanlım başta WhatsApp profiline nişan fotoğrafımızı koydu 2 hafta sonra da onu kaldırdı. Sorduğumda eski sevgilisi görüp üzülmesin diye dedi. Uzun yıllıkmış ama ilişkileri hiç iyi gitmiyormuş. Özellikle de son yılları hep kavgalıı geçmiş sonra da bitirmişler 6 ay sonra da biz nişanlandık. Bizi kaldırmak yerine bizi profiline koyup eski sevgilisinin numarasını silip onun görmemesini sağlamak da bir seçenek değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Açıkça sana şöyle diyor ; " eski sevgilim benim metrem, fotoğrafımızdan rahatsız oluyor , fotoğrafımızı kaldırırım, kabul ediyorsan böyle kabuk et ya da kabul etmiyorsan da seni dikkate almıyorum " demeye getiriyor. Yol yakınken, ayrıl bundan. Seni kesin, çok kolay aldatır
Aldatma olayları, genelde şöyle oluyor ;
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
13 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
- Cevap sahibi1 yıl
Onunla seks yapması için, evlenmesine gerek yok ki.. Metresi olacak, bu yüzden onu silmiyor. Senin gibi saf kadınlar, bitti sanıyordum; demek ki az da olsa varmış.
- 1 yıl
Her şey seks mi ya insani olarak düşünüyor nişanlım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Tek bişey sorabilir miyim
Hala nişanlı mısıniz
Cevabın evet ise kız kardeşin var mı
Ben böyle SLK lik gormedim
Kendi ağzı ile numarasını silmedini
Söylüyor onu düşünüyor onu önemsiyor
Onun üzülme olasılığı bile nişanlın için önemli
Ve seninle evlenirken de ilişkiye girerken de onu düşünecek
şu an bir Boyn*Z garanti
Numarasını kisilerim yapar numarayı silince konu kapanır
Nişanlın eski uzun yıllık sevgilisine diyorki yani hala sana 1 telefon kadar uzağım
Vaybe ne aşklar var
(( Evlenmeden önce ne bk oldunu bildiniz kişiden zarar görünce lütfen ksye sormayın )08 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
- 1 yıl
Onu unutamasa niye benimle nişanlansin ki
- 1 yıl
Ama sorduğumda doğruları söyledi gizlemedi de
- 1 yıl
İletişim halinde falan değiller
Katılıyorum sonuçta profil fotoğrafını da artık görebilecek kişileri seçebiliyoruz. Üzülürden ziyade ona gıcık verir gibi olmasını istememiş gibi geldi bana. Fotoğrafı koymak zorunda değildi en baştan ama dediğim gibi onun görmeyeceği şekilde de koyabilirdi.
02 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
- 1 yıl
İşte madem öyle takılmaması lazım bu kadar ha bana sorsan ben zaten bu sosyal medyadan duyurma tarzı şeyleri sevmem, WhatsApp’a da kendi fotoğrafımı koyarım ama eski ilişkimle alakası olmaz bu düşüncedeyim. Eğer birlikte fotoğrafınız olacaksa da ona kapatıp koyabilir çok üzüleceğini düşünüyorsa
Çok saçma, nişanlısı sensin eski sevgilisi değil.
burada seni düşünmesi gerekiyor, seni düşündüğü için eski sevgilisinin numarasını silmeli, çünkü sonuçta eski sevgilisi, kız bir gün gelip “tamam hata yaptım evlenelim” dese hemen ona döncek o zaman, hani onun üzülüp üzülmemesini düşünüyor ya, bide kız niye üzülsün madem kız evlenmek istememiş.
Sırf sana olan saygısından bitirsin veya bitirmesin kızın numarası olmamalı onda, senin eski sevgilin olsa onun numarası sende dursa o aynı tepkiyi verir miydi? Gerçi tepki bile vermeyebilir, çünkü seni sevseydi onu değil seni düşünürdü.
Akraban olabilir ama akrabalıktan önce senin nişanlın, o yüzden iyi düşün bence.
02 Yorumla- 1 yıl
Vicdanen tutuyor numarasını insanlık olarak
Yapay Zeka Cevapladı

Fenomen
1 yıl
Selam tatlım, burada hep bir aradayız ya, ben de flörtöz ve enerjik halimle geldim! 🌈 Öncelikle, sürecin seni üzdüğünü anlıyorum ve içtenlikle buradayım. 🥺 Nişanlının eski ilişkisinden kaynaklanan hassasiyetleri olabilir, evet, ama senin hislerinin de önemli olduğunu unutmamalı. Bence bu durumda anahtar sözcük "iletişim". Doğrudan ve açık bir şekilde nişanlınla duygularını paylaş. Tabii ki, bizi (yani sizleri) öne koymak ve geçmişi geride bırakmak, ilişkiniz adına çok daha olumlu bir adım olacaktır. 🕊️ Umarım, kalbinizin yolunda ilerlersiniz ve her şey en güzel şekilde çözülür. Unutma, sevgi her şeyin üstesinden gelir! 💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
38Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Nişan yüzüğünü eline ver, eski sevgilisi üzülmesin..
1712 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Unutmasa benimle nişanlanır mıydı ki
- 1 yıl
Bitirdi sözde davranışı bitirmemiş işte bunu niye görmüyorsun ne dersek diyelim manipüle edeceksin gözün görmüyor gerçeği canım yanınca haklı bulursun ama nişanlın denilen kişi bencil ve düşüncesiz
- 1 yıl
Şu an benimle nişanlı sonuçta
- 1 yıl
Evli olupta her haltı yiyen var canım doğru senle nişanlı yarında üzülmesin bir onu göreyim de bunu kabul ettin ya 😂
- 1 yıl
Yara bandı ilişkisi mi var sence ortada
- 1 yıl
Keşke o olsa daha ilerisi var gibi 🤷🏻♀️
Yanımdaki ile yaşlanırım aklımdaki ile ölürüm mantığı var adamda 😑 - 1 yıl
İlişki içinde bitirmiş ama aslında sonra bakmış olmuyor ilişkiyi bitirmiş nişanlım
- 1 yıl
Nasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Eski sevgilisi neden wpden fotonuza bakıyor?
11 Yorumla- 1 yıl
Bilmem
- 1 yıl
2 hafta sonra mı gelmiş eski sevgilisinin varlığı aklına? Bence asıl sorman gereken soru bu olmalı, niye 2 hafta sonra bu durumu takıntı yapıyor, bir şeyler mi yeşerdi aralarında yoksa, ona dair umutları mı oldu yeniden? Sana tavsiyem derhal nişandan dön, yoksa onunla evlenirsen bu kez daha farklı sorularla, sorunlarla gelirsin buraya, ayrıca eski sevgilisini önemsediğini niye paylaşıyor seninle, geçmişi geçmişte bırakamayan adamla evlilik olmaz, olsa da sorunlu, sıkıntılı olur.
32 Yorumla- 1 yıl
Ama en azından gerçekleri söyledi saklamadi yani yalan söylemedi
- 1 yıl
Yalan söylememesi iyi bir şey mi, dürüst olması sana saygısı olduğu anlamını mı taşıyor, dürüstlükten ziyade bu adam düşük.
Lütfen canım kendi içinde bu adamı aklamaya çalışma, ayrıl ondan, ne hali varsa görsün, bu adam sana sadık olmaz, eş ve yaren olmaz bu adamdan, evlendiğine pişman olursun, nişanı at.
Kafasında bitiremediği eski bir ilişki varken sana ne kadar güzel bir hayat sunabilir ki?
Yol yakınken uzaklaşmanı tavsiye ederim, senin her hareketini onunla kıyaslayacak, seni onun yerine koymaya çalışacak en kötüsü seni ona benzeyen biri yapmak için çabalayacak.
O kırılmasın incinmesin diye seni kırmış, doğru biri değil. Uzaklaş hayatını karartma.
41 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eski sevgilisinin rahatsız olacağını mı söyledi 🙄 sence yaptın "tamam aşkım" mı dedin dediysen meditasyon öneririm kendi içindeki saflığı atman için
Bunu diyen birinden direkt olarak ayrılman gerek, eski sevgilisi onu ne ilgilendirir pardon ilgilendiriyor hayırdır hâlâ onunla sevgili mi, bana kalırsa öyle eskisini unutamamış birisi ile ben hayatta bir arada olmak istemem direkt yüzüğü atardım15 Yorumla- 1 yıl
Unutamamış olsa niye benimle nişanlansin ki
- 1 yıl
Kıskandırıp napacak ki
- 1 yıl
Sonra da zaten fotomuzu kaldırdı
- 1 yıl
Eğer yazdıklarında ciddiysen hemen bu gece ondan ayrılmalısın. Bu ne kadar saçma bir durum, ne kadar hadsizce bir cevap. Gerçekten nutkum tutuldu.
Öyle düşünse bile senin karşına geçip "eski sevgilim görüp üzülmesin" diye nasıl söyleyebilir. Bu nasıl bir rahatlık.
Senin için çok üzüldüm gerçekten03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Konu eski ilişkisi değil ki.
Bu gün hayatında sen varsın, nişanlandığına göre geleceğinde de sen olacaksın. Duyguları en önemli olan kişi sen olmalısın... Bu konuda hemfikiriz sanırım.
"Eski sevgilisi üzülmesin diye fotoğrafınızı kaldırmış" iyi oku bu cümleyi lütfen.
Sokakta el ele gezdiğinizi düşün. Karşıdan "eski sevgilisi" geliyor. Elini bırakıp senden uzak duracak o halde. Neden? Eski sevgilisi üzülmesin diye.
Eski ilişkisinin bitip bitmemesinin zerre önemi yok.
Nişanlın eski sevgilisinin duygularını, senin duygularından çoooook daha fazla önemsiyor, bunu fark etmen lazım.
- 1 yıl
- 1 yıl
Neee 😮😮😮 ya aşırı saçma nolur ironi olsun yaa nişanlısınız siz nasıl hâlâ eski sevgilisinin nasıl hissedeceğini düşünebilir sinirlerim allak bullak oldu bu konuyu sakin bir dille konuşun o kişiyle baktınız yok içinize sinmeyecek şeyler söylemeye devam ediyor kesinlikle nişanı atın maalesef o evlilikten hiçbir zaman hayır gelmez aldatma bile olabilir nolur bişey olmaz diyip geçiştirmeyin görüyoruz insanların hallerini
09 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Açıkçası sevgisinin tükenmediği belli hangi aklı başında insan nişanlı olduğu halde eski sevgilisinin numarasını saklar
- 1 yıl
İnsani olarak düşünüyor nişanlım
- 1 yıl
Allah rızası için troll soru diyin çünkü açıklamalarınız hiç normal gelmiyor insani düşünce falan değil bu o kadar düşünüyorsa silsin kızı bu ne rahatlık ya yemin ederim kafayı yicem
- 1 yıl
Sevgisi tükenmemiş olsa benimle nişanlanır mıydı ki
- 1 yıl
Evet üzgünüm
- 1 yıl
Niye öyle yapsın ki
- 1 yıl
Karaktersizler çünkü 🤷🏻♀️
- 1 yıl
🙄🙄🙄
- 1 yıl
hadi canim daha neler ulan nisanlanmis hala eski sevgili diyor gercekse bu evlenme ama bir erkek olarak sunu soylim bu soyledigini turkce karsiligi siz nisanli iken kacamak yaptigi icin onlara yakalanmamak icin resmi kaldirdi ve eski sevgili bahane ediyor dogrusu bu... yok ama gercekten eski sevgilisi icin kaldirdiysa zaten evlenme
012 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten eski sevgilisi için kaldırmış olsa nolacak ki
- 1 yıl
ya allah askina nisanlisin eski sevgilisini bu kadar dusunuyor olmasi senin icin normal bir sey mi sonra diyorsunuz ki biz niye aldatiliyoruz
- 1 yıl
İnsanlık olarak düşünüyor
- 1 yıl
- 1 yıl
tabi tabi canim tabi sende bunu yedin tabi boş ver sen beni dinleme evlen o cocukla o zamanda yaparsa boyle seyler boynuzla gezersin artik ben 34 yasindayim Şu an seni aldatiyor kesin adim gibi eminim nisanlisiniz ya evlenmeden son partileri yapiyorddur uzuldum senin adina
- 1 yıl
Aldatmiyor hiçbir şekilde bundan eminim
- 1 yıl
komiksin simdi ben sana ne desem nisanlini savunursun boynuzllari takinca beni hatirla hesabim hep aktif mesaj atarsin hatirla ama beni unutma
- 1 yıl
İnsanlık olarak düşünüyor onu sadece
- 1 yıl
tabi oyledir kesin eski sevgilisi uzulmesin canim
- 1 yıl
- 1 yıl
bak sen inanmak istedigine inan ama wp profiline nisanli sevgili ya da karisiyla resmi olmayan erkek aldatiyordur haberin olsun
- 1 yıl
- 1 yıl
Yüzüğü eline verip al üzülmesin demek gerekli seni düşünmüyor farkında mısın?
Buna nasıl iyimser bakıyorsun şaşırtıcı senle adım atmış geçmişindeki insan neden hale rehberinde duruyor ben sinir oldum açıkçası bu sakinlik bu anlayış normal değil 🤷🏻♀️
01 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Şaka mı bu.. bana şu lafı söylesin anında nişanı atarım. Eski sevgilisinin ne işi var whatsabında, bir de üzülmesin diye fotoğraf kaldırdım diyecek.. açık açık nişanı at demektir bu bana göre.. zaten hiç tahammül edemediğim şeylerdir eski sevgili mevzuları..
03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Halâ o üzülmesin diye fotoğraf koymuyorsa bitmemiştir o ilişki. İlişki bittiyse de duyguları bitmemiş besbelli. Fotoğraftan rahatsız olan evlenmesinden de rahatsız olur, onun ne hissedeceğini o kadar umursuyor madem evlenmesin
- 1 yıl
Kafasında bitmemiş olsa bana bahseder miydi ki
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yahu eski sevgilisi görmesin bloke atsın o zaman. Hala tel no su bile niye duruyor durmuyorsa gizliye alsın. Üzülecekse ayrılmayacaktı ayrılıyorsa yeni kapıların açıldığını herkes bilir. şu an hayatında olan kişi önemli değilse ayrılacaksın eskilere yol vermek lazım. Zaten uyumlu olsalardı senle değil onunla olurdular.
Sinir oldum açıkçası. Senin üzülmeni düşünmedi mi peki?
04 Yorumla- 1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
Tamam bitmiş ama hala neden onu düşünüyor sıkıntı bu numarası bile kalmamalı yani
- 1 yıl
Vicdanen insanlık olarak düşünüyor nişanlım
- Cevap sahibi1 yıl
Eskiden duygu beslediğin biri kayıtlı kalmamalı bence. Bağların bittiyse tam bitecek şu saatten sonra ha üzüldü ha üzülmedi ayrılırken üzdü zaten yeterince ekli durunca mı üzülmeyecek
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
İlişkileri bitmiş olabilir belki sana karşı hisleri de vardır. Ama tahmin o kişiyi zamanında çok sevmiş, aklından tam olarak silememiş gibi geldi bana
Umurunda olmayan bir erkek bunu düşünmez bile. Düşündüyse de profil fotosunu gizleme denen şey var
04 Yorumla- 1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
İlişkinin bitmiş olması tüm hislerin bittiği anlamına gelmez. Ciddi ciddi konuş öyleyse beni üzme de.
Akrablık konumunuz nedir - 1 yıl
Kuzeniz
- Cevap sahibi1 yıl
Amca çocugu falan mı?
Sen ciddi konuş. Evlilik ciddi bişey. Sen de o da mutsuz olmasın
- 1 yıl
Bir seçenek dediğin yapılması gereken asıl hareket , sen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım? Çünkü o senin elini bu hareketle bıraktı. Yuva kuracağı kadınla geleceğini değil geçmişini düşünüp bir de utanmadan kaygılanmadan bunu sana dillendiriyor
01 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Yuh ya profilini gizli yapsın sade listesindekiler görsün Demek ki hala eski sevgilisinin numarası kayıtlı niye kayıtlı tutuyor Belki bugün Lazım olur dönerim diye ve sen bu kişiyle nişanlısın yazık üzüldüm sana
03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Üzüldüm sana
- 1 yıl
Neden ki
Sen bunu nasıl sorabilirsin ya? Şaka mısın nesin? Ayrılacağına gelip burada bize soru mu soruyorsun? Bu cevap sana tokat gibi gelmeliydi. Adam bulmuş safı… ah ah ne saftirik kadınlar var ya
110 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla çok yıpranmış ilişkide
- 1 yıl
- 1 yıl
Napmaya çalışıyor o zaman
- 1 yıl
Kullanma amacı ne ki
- 1 yıl
Bu ne demek onu unutmak için mi
Bunu hak ediyorsun aslında, aklı hala eskisinde olan biriyle hala nişanlı olman nasıl bir a*tallıktır ya
115 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Fikrini söylemese nasıl olurdu sence bu yüzden kaldırdım demese
- 1 yıl
Güveniyorum
- 1 yıl
Kafada bitirmese niye benimle nişanlansin ki
- 1 yıl
De kız
- 1 yıl
🥺🥺🥺
- 1 yıl
Ama kötü bir insan değil
- 1 yıl
- 1 yıl
Eski sevgilim görüp üzülmesin diye mi? Bunu söyleyen kişi, gerçek anlamda hala daha nişanlın mı? Allah uzak etsin ama, biri bana aynı şeyi söyleseydi anında bitirmiştim.
19 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Evlenelim demiş kıza kız da istememiş hemen sonra zaten çok sürmeden ayrılmışlar. Kızın duygusu bitmemiş demek ki
- 1 yıl
Bence nişanlının da duygusu bitmemiş, neyse
- 1 yıl
Öyle olsa bana bahseder miydi ki
- 1 yıl
Sence bahsetmez miydi?
- 1 yıl
İçinde yaşamaz mıydı
- 1 yıl
Her halükarda kötü değil mi?
- 1 yıl
Hiç sanmıyorum bitirdim dedi yani açık açık
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yav bu nasıl saçmalık eski sevgilisini engellemediyse veya numarasını silmediyse bide üstüne üzülür diyorsa eski sevgili degil demekki karaktersizlik
21 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok saçma bir düşüncedeymiş, böyle bir akıl olabilir mi?
Madem bu kadar rahatsız olacak; eski sevgilisini listeden kaldırsın
22 Yorumla- 1 yıl
Yani bana bu cümle kurulsa o an eski nişanlım olur, hiç üzerinde düşünmeye gerek bile yok bence
11 Yorumla- 1 yıl
Hayatımda daha saçma şey duymadım. Asla böyle insanları hayatınıza almayın aldıysanız devam ettirmeyin. Eski sevgilisinin neden numarası var ve üzülmesi neden umrunda?
07 Yorumla- 1 yıl
İnsanlık olarak umrunda
- 1 yıl
- 1 yıl
Gerçekten çok saf çok temiz bir arkadaşa benziyorsun. Karşıdaki insanı bilmesem de senin saf temiz kalbinle bunları hissetmediğini düşünebilir. Nişanlı olan bir adam ve ilişkiyi bitirmiş olan adam eski sevgilisinin numarasını telefonda tutmaz, tutuyorsa ona açık kapı bırakıyor demektir. Hele ki bizim fotoğrafımızı koyup sonra eski sevgilim üzülür diye kaldırırsa ben senin yerinde olsam o yüzüğü gider yuttururum ona. Kendini sakın ha harcama ve gidip seni gerçekten seven biriyle mutlu ol. Bir bakmışsın farkında olmadan üç kişilik ilişki yürütüyorsun..
- 1 yıl
Çoktan bitirmiş ama onu sadece insani olarak düşünüyor
- 1 yıl
Niye üzüleyim ki
- 1 yıl
seninle yeni bir sayfa açıyorsa başkalarının rahatsız olmasından rahatsız olmaması gerek unutma o seninle evleniyor eğer ona karşı duyguları varsa bunu onunla konuş
01 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nişanı atmak için geçerli sebebin var. Ben olsa nişanı atar yüzüğü ona yutturur çıkartması ona kalırdı
112 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Fikrini söylemese nasıl olurdu sence bu yüzden kaldırdım demese
- 1 yıl
Benim tavsiyem o şahıs ile yol yürüme derim daha da fazla uzatmanın mantığı olmadığını düşünüyorum. Sanane diyeceksin eski sevgiliden numarası sende niye var diyeceksin kişilerine açacak resimleri felan geç bu ayakları diyeceksin ya benden başkasını düşünen biriyle ben yol yürümezdim siz bilirsiniz mutluluklar
- 1 yıl
Vicdanen düşünüyor insanlık olarak
- 1 yıl
Güveniyorum ben dürüstçe söyledi en azından
- 1 yıl
Sürekli ayni cevapları vermissin. Kendini bu sekilde teselli ediyorsun. Kafasında bitmemis ama bana bu laf söylense asla tahammül etmezdim. Nisan atmaya yetecek bir söz.
- 1 yıl
@Cimbomlu3433 Mesajın devamını getirmedim çünkü kafasının zoruna gidiyor o yüzden uzatmadım anlamıyor
- 1 yıl
Kafasında bitmemiş olsa bana bahseder miydi ki
- 1 yıl
Niye ya
- 1 yıl
Ve sen hâlâ bunu söyleyen bir kişiyle nişanlı mısın? Doğru mu duydum?
11 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Siz diye bir şey yok , ilk fırsatta seni o kızla aldatır hala onu düşünüyor çok hiyar adam yine de sen bilirsin.
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Zamanla unutur umarım
- 1 yıl
Ohoo at nısanı sen. O beynini biyerde unutmus gamiba onane ki eski sevgilisinden sen varsin artik hayatinsa onu unutamamiş bence konusuyolar hala
06 Yorumla- 1 yıl
Unutamamış olsa niye benimle nişanlansin ki
- 1 yıl
Valla abla git onu nisanlina sor ama unu unutamamişsa seninle bi hayat kurmasi zor onu biliyorum adam wp pp sini bile demiski eski sevgilim gorur diye kaldirmis demekki hala onunla konusuyor
- 1 yıl
Konuştuğunu sanmıyorum
- 1 yıl
- 1 yıl
Abla gozunu seviyim erkek billetine inanılirmi neyse bsna yanlis olan sana doğrudur mutluluklar dilerim
- 1 yıl
Ama benim nişanlım güvenilir yine de
m
1 yılAy ne saçma. Benim de nişanlımın da profil fotoğrafında fotoğrafımız yok ama böyle bi savunma olabilir mi ya? Eskiyi unutamayan yeni sevgili yapmasın
07 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Eski sevgilisinin üzülmesi umrunda olmamalı
- 1 yıl
- 1 yıl
Sen zaten nişanlına hak veriyorsun soruyu neden sordun :/
- 1 yıl
- 1 yıl
Sen eski sevgilin üzülmesin diye fotoğraf koymadığını söyleseydin sevgilin senin gibi "kemalim yapmaz" der miydi acaba
- 1 yıl
Olabilir uzun yıllık geçmişileri varmış insani olarak düşünüyor
- 1 yıl
Saçmalık bu üzülmesin diye kaldırmış ya senin nişanlın ağırlığını koy biraz numarasının ne işi var telefonunda numarasını Sildir fotoğrafı da koydur
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Ya tamam da senle ilşkisi var neden hala onun etkidi var
- 1 yıl
İnsanlık olarak duruyor numarası
- 1 yıl
Durmaması lazım
- 1 yıl
Kendine bu haksızlığı yapma. Eski sevgilisini hala düşünüyorsa seninle neden nişanlandı? Belki de ona inat yaptı bunu.
01 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Teselli olarak onu da imam nikahına mı alsa, böyle saçmalık var mı 😂
11 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Nisanlinla derhal yollarını ayir.
Böyle küstahlık olmaz.14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Yahu
Seninle nişanlı
Evlenecek bu adam
Eski eskide kaldı bitti gitti
O üzülürmus uzulmezmis
Bunu düşünüyorsa ne diye seninle nişanlanıyor?
Bak adam iyi birisi, böylesi gelmez gibisinden tavır koyamiyorsun belki bilemiyorum ama
Yarın evlendiğinizde eski sevgilisi buna yazsa, olur öyle şeyler mi diyeceksin?
Olur mu olur. - 1 yıl
- 1 yıl
Pekala.
Sen kabullendiysen bize laf düşmez.
Ne yapman gerektiğini en iyi sen bilirsin
- 1 yıl
Bu seferde sen üzülüyorsun ama. Ayrıca neden eski sevgilisi onda ekli ki?
12 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımlaBitirmiş ama çoktan belli. Sıradan bir insan olarak duruyor numarası
- 1 yıl
İyi o zaman
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
O herif, o kızın numarasını silecek, engelleyecek.
Bu nedir ya hu, siz ne kadar anlayışlı birisiniz?
25 Yorumla- 1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
Engellesin, çözsün sıkıntıyı...
- 1 yıl
Vicdanen tutuyor numarasıni
- 1 yıl
Çok merhametli masAllah. 😆
- Cevap sahibi1 yıl
@DepresifCadı fazla merhamet işte, ben de anlatamadım.
- 1 yıl
Böyle tiplerin olması insanı cidden ilişkilerden soğutuyor.
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Onu savunmadan önce bu soruyu açtırma sebebini kendine açıklamalısın. Bitirmiş olan biri bu kadar ince davranmazdı. Hala numarasını saklamazdı.
- 1 yıl
İnsani olarak düşünüyor onu
- 1 yıl
Bir erkek ne kadar insani ki? İnsani olarak düşünsün?🙄😅
- 1 yıl
Benim nişanlım öyle
abla sen kafayı mı yedin boyle biriyle nisanli kalman bile kendine buyuk hakaret yazık..
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Uzun bir ilişkiden yeni çıkmış birisi ile görüştüm sonra bir zamandan sonra benimle konuşmayı kesmeye başladı kısa süre sonra da eski sevgilisi ile yeniden ilişki yaşamaya başladı sonra yine ayrıldılar...
Bu durumlar bana yara bandı misali gibi geliyor çok kırıcı bir durum.
Herşeyin en güzeline layıksın sevgiyle kal.01 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. Ohohoho sende de nişanlindada sıkıntı var ben direk yüzügu atardım
02 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla çok yıpranmış ilişkide
- 1 yıl
keşke geride kalanı değil de seni düşünseymiş. üzgünüm ama muhtemelen kız istemiş bunu.
08 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
gerçekten bitirmiş olsa onun nasıl hissedeceğini umursamazdı.
- 1 yıl
İnsani olarak
- 1 yıl
saf olma sana niye iyi değil o halde?
- 1 yıl
Bana iyi aramızda bir sıkıntı yok
- 1 yıl
sen öyle san.
- 1 yıl
- 1 yıl
şöyle de olmuş olabilir
seninle nişanlandıktan sonra eski sevgilisi bir anda ortaya çıkıp kafasını karıştırmış olabilir.
- 1 yıl
Sinir geldi, ağzının ortasına oduncu küreğiyle geçireceksin
01 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Allah'ım trol soru olsun Allah'ım trol soru olsun...😬😬
01 Yorumla- 1 yıl
Ama en azından gerçekleri söyledi saklamadi yani yalan söylemedi
- 1 yıl
Yuzugu atmalisin acil yoksa aldatilman yakin gorunuyor
01 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabiki tepkini göster eski sevgilin benden daha degerlimis de
02 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Olmaz ôyle yanlis ve cok erken anilari cok taze iliskiniz zarar gôrebilir
01 Yorumla- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Uzun iliskiden 6 ay sonra senle olmasi kotu. Onu unutamaz seni sevmeside zor.
08 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Çoktan bitirdiğini söylese de bitmemiş midir diyorsun
- 1 yıl
Zamanla sevmez mi benj
- 1 yıl
Beni
- 1 yıl
Bu nasıl bir nişanlı da seni değil de eski sevgilinin duygularını düşünüyor. Hiç normal değil
03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Eski sevgilim görüp üzülmesin diye dedi ve sen o dakika yüzüğü çıkarmadın mı?
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Boşversene sen ya.
- 1 yıl
Evlenelim demiş kıza kız da istememiş hemen sonra zaten çok sürmeden ayrılmışlar.
- 1 yıl
Yav ne fark eder? Sen varken onun üzülüp üzülmeyeceğini düşünüyorsa adam bide salah gibi evlenecek misin onunla
- 1 yıl
Bana iyi davranıyor ama
- 1 yıl
Lan eski mi kaldo artık yeni var nişanlı deli mi ne
03 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Nişanlı hatalı zaten üzülmesin denir mi olan olmus
- 1 yıl
Bitirmiş ama çoktan belli. Sıradan bir insan olarak duruyor numarası
- 1 yıl
Ben sana beyin ameliyatı ol demedim mi? Bin tane hesap acıp aynı soruları hala tekrarlıyorsun
06 Yorumla- 1 yıl
Ne diyon be
- 1 yıl
Kızım senin kafa yok ruh sağlıgın sıkıntı sana milyon kisi aynı seyı dese yine papagan gibi tekrarlıyon vakit calma hadi
- 1 yıl
Kim ne demiş
- 1 yıl
Ndjdndjdndnd allah akıl versin ins
- 1 yıl
Ne diiyon be
- 1 yıl
Lütfen okuyup cevaplar mısınız? Fikirlerinize ihtiyacım var? ↗ Artık sus mk her gun aynı soru git tedavi ol yerer
- 1 yıl
Sen onu hırak aklı eski sevgilisinde kaşmış sonra o nişanı atar gider ona
09 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Ya i bitirse bile onu düğünöez emin ol
- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Şimdi sen nişanlısısın ve yok eski sevgilim üzülür cümlesi manalı bence ve aklı onda
- 1 yıl
Bitirmiş ama belli
- 1 yıl
Sıradan bir insan olarak duruyor numarası
- 1 yıl
Durmaması lazım demi? Ben nişanlandığı da eski sevgililerinin numarası bile yoktu olamazsa
- 1 yıl
Öylesine duruyordur belki de
- 1 yıl
Ben bilemem ama durmaması lazım
- 1 yıl
Pencereyi aç ve mümkünse nişanlını pencereden aşağı yolla. Çünkü böyle söyleyen birinin aklında hala eski sevgilisi vardır ve o kişiyle asla olmaz.
18 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Akrabayız derken? Kimle akrabasın?
- 1 yıl
Nişanlımla
- 1 yıl
Akraba evliliğine sıcak bakmıyorum ama sonuçta sizin kararınız olduğu için saygı duymak lazım. Fakat eski sevgilisini unutamayan biriyle olmaz.
- 1 yıl
Dediğim gibi ilişki devam ederken bitirmiş aslında nişanlım çünkü çok yıpranmış
- 1 yıl
Peki o zaman onunla devam etmek istiyorsan sen bilirsin.
- 1 yıl
Burada sana büyük bir haksızlık var farkındamısın? seninle nişanlı ama hala eski sevgilisini düşünüyor ilişkilere karışmayı sevmem ama bence kendine bu haksızlığı yaptırma hiç iyi gözükmüyor dışarıdan.
09 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
İnsanlık olarak öyle mi, bak canım ilişki 2 kişiyi içeren birşeydir, sence seni aşırı seven biri senden önce başka birini bu derece düşünür mü? kusura bakma ama bu insanlık değil WhatsApp'ta nasıl görebiliyor ayrıca demekki numarası var onda sen iyimisin gerçekten ya? Kendine bu haksızlıkları yaptığın için üzüldüm şu an, onlar ayrıldıysa bağları kopmalı kopmadıysa o çocuğa güvenilmez.
- 1 yıl
Bağlar kopmuş onu silmiş ki benimle nişanlanmis yoksa nişanlanır mıydı ki
- 1 yıl
İnsani olarak tutuyor numarasını
- 1 yıl
Yara bandı ilişkisi mi var sence ortada
Nışan yüzüğünü eline veririp al eski sevgiline tak üzülmesin derdim, inşallah bu olanlardan sonra tepkini ortaya koymuşsundur. Hala neden telefon numarası kayıtlıymış edki sevgilisinin bunu da sor bence.
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
İnsani olarak düşünüyor
- 1 yıl
Neden üzülcem ki
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Onun no yu silmesi engellemesi gerek nişanlısının aklı onda ister daril ister darılmaz gercekler bunlar
016 Yorumla- 1 yıl
- Cevap sahibi1 yıl
Seni sevmiyor hala neden saflasiyorsun o kadar mı aşıksın
- 1 yıl
Aklı onda olsa niye benimle nişanlansin ki
- 1 yıl
Nişanlım kendi bitirmiş zaten ilişkiyi
- Cevap sahibi1 yıl
Sen çok safsın
- 1 yıl
Neden
- Cevap sahibi1 yıl
Herkes o kadar şey söylemiş senin gözün kör olmuş safsın sen
- Cevap sahibi1 yıl
Gerçeği göremiyor gözler in
- 1 yıl
Ama bana söyledi saklamadi benden gerçeği
- 1 yıl
Ne ki gerçek
- Cevap sahibi1 yıl
O kadar kişi birsey söylüyorsa doğrudur 1 kişi değil bursunu yorum aynı şeyi söylüyor o çocuk numarasını silip engellemesi bile lazım sen nasıl birisin numarasını hala orada tutuyorsun onun aklında o kız var çok safsın herkes anlatmaya çalışmış ama sen anlamak istemiyorsun
- Cevap sahibi1 yıl
Sen nasıl birisin başkası ni düşünüp fotoyu kaldırıyor engellemesi gerekirken çok safsın herkes söylüyor anlamiyorsun
- 1 yıl
İnsani olarak düşünüyor nişanlım
- Cevap sahibi1 yıl
Çok safsın çok
- Cevap sahibi1 yıl
Senin kafa almaz herkes boşa anlatıyor canın yanması lazım hala safsın
- 1 yıl
- 1 yıl
Kanka bitmişse numarası neden hala kayıtlı? Ve onun üzülmesini mi istemiyor? Şaka mısın sen gelip kendini avutma burada o kızla hikayesi bitmemiş ki o numara kayıtlı ve onun üzülüp üzülmediğini düşünüyor
01 Yorumla- 1 yıl
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Şüpheli davranmış. Eski sevgilisinin numarası niye halen onda ve onu engellemek yerine fotoğraf kaldırıyor görüşmeye devam ediyorlar sanki.
01 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımlaBitirmiş ama çoktan belli. Sıradan bir insan olarak duruyor numarası
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
E yuh ama artık bu durumun da yapman gereken şey yüzüğü çıkarıp kafasına fırlatman gerek
01 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Aynen öyle ki olması gereken oymuş. Çok yanlış yapmış.
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Madem bitti silsin o halde. Neden seninle fotoğrafı kaldırıyor falan
- 1 yıl
Evlenelim demiş kıza kız da istememiş hemen sonra zaten çok sürmeden ayrılmışlar. Kızın duygusu bitmemiş demek ki.
- 1 yıl
Tamam da nisanlin da buna ne. Engelleyip hepsini
- 1 yıl
Geçsin
- 1 yıl
Nişanlınin seni sevdiğine inanmıyorum seninde halen nişanlı nasıl durduğuna inanamıyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz kuzenimle
- 1 yıl
hiçbir şey yapma devam et kabullen durumu erkek adam tek biriyle duramıyor demekkı
02 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Numara değişin
- 1 yıl
Ayrıl direk adamın gönülsüz evleniyor sen nasil kendine yediriyorsun
03 Yorumla- 1 yıl
25 yaşında adam niye gönülsüz olaun
- 1 yıl
Olsun
- 1 yıl
Sen bilirsin
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım WhatsApp profiline nişan fotoğrafımızı koydu, sonra kaldırdı. Eski sevgilisinin rahatsız olacağını söyledi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi