AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ayrıl direk adamın gönülsüz evleniyor sen nasil kendine yediriyorsun
25 yaşında adam niye gönülsüz olaun
Olsun
Sen bilirsin
Neee onun telinde eski sevinin fotosu bile olmamalı
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
Ginede yanlıs bence çok saçma senin ona olan sevginden yanlısını grmüonebence
Ama sorduğumda doğruları söyledi gizlemedi de
Kuşum seni kuşkulandırmak istemem ama bu erkek milleti hepsi aynı
Boyle bir durumu nasil kabul edebilirsin nisani atmalik bir sebep
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
Hemen Hemen ayrıl aklındakini unutmamış bile
Onu korucaksan katlan yorumlara baktim kim ne dediyse korumussun cocugu iyi oluyor sana eski sevgilisini birlikte tesselli edin
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
Kes aq malı
Niye ya
Komik misin sen? Birde ne yapacam diye soruyor
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla
Normal yani sence bu durum?
İnsani olarak düşünüyor nişanlım
Nasıl bir kafa yapın var bilmiyorum ama insanlık bu değildir. Sen o konuyu yanlış anlamışsın
Boşuna nişanlanmışsınız
Neden ki
What the f*ck is thatttt?
Noldu
Nerden buluyorsunuz bu karaktersizleri
Bitirmiş olabilir ama unutamamış kendini boşa kandırma kimse sevmediği ex sevgilisi üzülmesin diye uğraşmaz
İnsanlık olarak ama
Saf mısın? Cidden safsın bak ciddiyim
çok üzülürsün sen daha dikkat et
Unutamasa niye benimle nişanlansin ki
İnsanlar böyledir, günümüzde çok öyle evlilik sürdürenler bile var aklında başkası yanında başkası, biraz gözünü aç derim ben
Nişanlım bitirmiş ama ilişkiyi
Birtanem, insan bazen duruma uygun davranır, bitirmesi gerekiyorsa bitirir, ilişkiyi bitirince bu hemen onu unuttuğunu göstermez, bende ilişkiyi bitiren taraftım ama unutamadım yıllarca
İnsan inanmak istediğine inanır belli ki sen inandırmışsın zaten kendini o zaman eğer mutluysan sorun yok demektir, burada herkes bir şey söyler aklın bulanır en iyisi kendin mantığınla düşün sonradan pişman olma
Hayatına beni aldı ama unutmamis mıdır onu insani olarak düşünüyor
o zaman ayrıl.. eski sevgilisiyle konuşuyor kesin
Yav böyle saf kizlar var mı cidden soru trol mü umarım troldür
Ne diyecekti yok bitirmedim mi
Bitirmese niye nişanlansin ki benimle
Belki kız bitirdi ya da sırf evleniyim yuvam olsun diye nisanlandi
Nişanlım bitirmiş
Neden herkese otomatik aynı cevabı yazıyorsun😂
Ne alaka ya. Kavga sebebi şu olay
Silsin engellesin bir şey yapsın. Seninle nişanlanmaya kadar gelmiş hala onu mu düşünüyor vicdan da bir yere kadar
Üzgünüm ama ben böyle bir şeyi kabul etmezdim
Bence o nişan yüzünü geri ver
Ama en azından gerçekleri söyledi saklamadi yani yalan söylemedi
Sen mi önemlisin eskisimi
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla çok yıpranmış ilişkide
Unutamamış bence hala
Öyle olsa niye benimle nişanlansin ki
Umudu kalmamış çünkü
sana değer vermiyor yani
Bitirmiş ama çoktan belli. Sıradan bir insan olarak duruyor numarası
Sen öyle san ah safım seni de iyi kafalamış inan bana satsın ağlicam şimdi erkeklerin söylediklerinin %90 nına inanmicaksın kural bu!
Vicdanen insanlık olarak düşünüyor nişanlım
Bu iş de bir is var ama neyse
Ne olacak ki
Görse ne olacak? Ayrıl
Saka mı abi eski sevgilisini unutamamış
Bak troll musun ciddi misin bilmiyorum ama o eski sevgilisine karsı hala duyguları var o kızın duygularını düsünüyor ama senin duygularını düşünmüyor
İnsanlık olarak düşünüyor
Belki de yarabandı olarak kullanılıyorsun
Neye göre
Olum sen nasıl bi mâlsın
Nasıl yani
Her gun bu oglanı soruyon 3 aylık nisanlım eski sevfilisini silmemşs diye git beyın nakli ol ak bıktım senden ya
He mk kopyala yapıştır ezik
Anca kendini kandır git tedavi ol kızım hastasın sen
Niye kandirayim
Bence ayrıl o zekası geri adamdan..
Neden ki
Eski sevgilim rahatsız olur nilan fotomuzdan diyen adamdan sana bşr fayda gelmez. Hala unutmamış ve hayatımda bu kadar s. alakça bir bahane duymadım. Üstelik senin bunu bu kadar rahat karşılamanda ayrı bir sorun bence
İyide eski sevgilisinin duyacağı rahatsızlıktan ona ne?
Bitmiş gitmiş daha ne karıştırıyor
Hassas biri sanırım kızda hala bitmediyde
Ona ne.. ayrıca senin bu durumu normal karşılaman tuhaf
Whatt eski sevgilisini niye umursuyor
Bilemedim ama çok saçma Bi durum olmuş
Seninle düğün fotoğraflarını da atmaz artik
şakamsnz abi ya sal gitsin belliki hala gonlu var
ya aşkm anlyorum seni fakat onu hala düşünerek hareket etmesi normal mi sence
İnsanı olarak düşünüyor içi el vermiyor demek ki
sen benden safsn güzelm ya
Yara bandı ilişkisi mi var sence ortada
yok oyle demeyelimde amaç cocuk neslini yurutmek olur diim ailesi yuzunden buyuk ihtimalle kabullenmstr seni
Ayrıl gitsin bacım
Akraba mısınız
Akraba evliliği mi 🤮
Gelmedi ki
Neden noldu ki
Eski sevgilisi ister rahahsoz olsun ister bir tarafına girsin niye değiştiriyor kaldırıyor WhatsApp profil fotoğrafını
İnsani olarak içi el vermemiş
😅 sende buna inandın peki senin icin nasıl el verdi
Hala nişanlın değildir umarım
Tamam bitirmişte eski sevgilisi üzülmesin diye düşünüyor daha bir resim için bunu düşünüyorsa sıkıntı
Bitmiş okeye dönüyorsunzj
Abla ayrılmak için geç değil
Abla ama bitirmisse onu dusunmemesi lazim onun numarasını silmek varken seninle fotoğrafını silen adamın aklı hala ondadır lütfen ilerde daha çok üzülme
Ayrılır mısın?
Neden
Yazdıklarını, yüksek sesle oku. Mantık dışı, hala eski sevgilisine göre yaşayabiliyor ve onun hislerine göre hareket ediyor. Peki ya senin hislerin? Bu kadar saf olmayın.
Madem bitirmiş neden eski nişanlısının ne düşündüğü adamin hala umurunda? Kendine gel ya, kendini kandırma. Bu yanlıştan baştan dön. Başkasının yara bandı olma.
İnanılır gibi değil
unutamamış bunu soylemesi bile hata
Unutmasa benimle nişanlanır mıydı ki
Abla ayrıl ben arkandayım
Ama bitirmiş yani çoktan ilişki içindeyken bitirmiş aslında nişanlım. Olmayacaklari belliymiş çoktan tükenmiş duygusu bunları söyledi bana baştan açık açık zaten akrabayiz nişanlımla çok yıpranmış ilişkide
Ohaaaa ohaaaa
Ama en azından gerçekleri söyledi gizli gizli yapmadı
Saklamadi yani
Önemli olan sizin fotonuzu koyması
şu an nişanlı değil misiniz anlamadım
Nişanlıyız
E o zaman neden seninle olan Nisan resmini kaldırmış ya
Resminizi koysun ve bidaha böyle bisey yapmamasini söyle
Vicdanen rahatsız hissediyor sanırım
Yaptığı yanlış ama
Agzina ederim...
cok uzun
Ozman ayrıl haklısın
Neden hala nişanlısınız
Ya tamamdaaa hala onu üzülmemesi için çabalaması saçma geldi neden hala kayıtlı ki
Onun
Bence sen bu konudan rahatsız olmuşsun git açık açık konuş senin nişanlın seni düşünmeli eski sevgilisini değil ve yani aklım almıyor neden hala kayıtlı üzülmesin diye uğraşıyor
Troll
Boş laflar bunlar bence bu olay yaşanmamıştır bile çok saçma çünkü
Öyle olsa niye benimle nişanlansin ki
Bu ne malca bir soru
Niye malca olsun
Gerçekten iğrenç bir bahane sunmuş rezillik resmen. Yapman gereken şey basit
ayril kanka
Olsun her turlu ayril
Enaiiii
Askımmm canım benim bak denin nişanlısının artık eski sevgilisini aklından cıkartmıs olması sılmıs olması gerekiyor gozunu seveyım kendını ziyan etme be
Çok üzülürsün bak bu kafayla çok üzerler seni
Niye ya
Bişey demicemya biz ne desekte sen içinden geleni yapacaksın illaki insan kafasıni sürtmeden aklı başına gelmiyor
Umarım sonunda üzülüceğin bişey olmaz
Vicdanen rahatsız hissediyor sanırım
Tamam böyle şeyler yaşamış olabilir ama unutamamışsa eger sorun orada başlar
Nisanlın ona karsı kotu bişey mı yapmış neden rahatsız hissediyor
Bitirmiş ama nişanlım ilişki içerisinde yıpranmış ilişkide çokça
Birlikte de olmuşlar sanırım ondan da rahatsız
Vicdanen rahatsız hissediiyor sanırım
Bak bende sana şunu diyorum bunlar olmus ve bitmiş seyler senle artık cıddı düşünüyorsa eski sevgilisini aklından tamamen cıkarmıs olması gerekiyor yok vicdan mıs yok suymus buymuş gec bunları evlenivejsibiz sonuçta eşinle konus bence rahatsız oluyorum ben bundan de anlat derdini
Evlenelim demiş bu kıza kız da istememiş hemen sonra zaten çok sürmeden ayrılmışlar.
BİDE BUNLARI SANA ANLATTI MI YUH YA
Niye noldu ki gizlemiyor en azından
Bişey yapma
Git aldat
@sudetaskrn