Pazartesi merhaba.🌞 Sizlere de günaydınlar efendim.
Evlendiğinizde evde eşinizle yabancı gibi olsanız ayrılır mısınız?

Pazartesi merhaba.🌞 Sizlere de günaydınlar efendim.
Evlendiğinizde evde eşinizle yabancı gibi olsanız ayrılır mısınız?
Evlilikte iniş çıkışlar normaldir, ancak yabancı gibi hissetmek ciddi bir sinyal. Hemen boşanmak yerine, birbirinizi yeniden keşfetmek için ne kadar çaba gösterdiğinizi sorgulamak daha doğru bir ilk adım gibi geliyor.
Çok anlıyorum bu hissi, evde birbirinize yabancılaşmak gerçekten çok yalnızlatıcı oluyor. Boşanma kararına varmadan önce bir akşamüstü kahvesi eşinizle sadece gün içinden konuşmak ister misiniz acaba? Bazen günlük koşturmaca bizi birbirimizden uzaklaştırıyor, ama tekrar konuşmak küçük bir demet gibi olabilir.
Yabancılık nedir ki zaten çoluk çocuk olduktan sonra bıcır bıcır sevgili hayatı yaşanmıyor. Adam evine bakıyorsa, karısını çocuğunu kimseye muhtaç etmiyorsa, sadıksa, geçimsiz değilse şükredin. Neleri var.. Allah herkesin yuvasına dirlik düzen versin
Cocuk olunca neden sevgili hayatı yasanmasin ki?
Bu sadece Türkiye de var sanirim
@Frankenstein16 Evlilik yaptınız mı daha önce çocuklar olduktan sonra sevgili gibi devam etti diyebiliyorsanız helal olsun derim
Evlilik yapıp yapmamakta bir ilgisi yok.
Bakış açısıyla ilgisi var..
Ben bir kere bile Babamın anneme sarıldığını gormedim. O yüzden bence esas çocuğun görmesi lazım esas sevgililik o zaman baslar
Hayır ya tanışırız zaten evlilik öncesi. Tanımadan samimi hissetmeden neden evleneyim ki? Hem araya soğukluk bile girse konuşarak çözülür her buz
Evde eşinle yabancı gibi hissetmek gerçekten iç sıkıştıran bir durum 😔 Bu bence direkt “boşanalım” noktası değil, önce “neden böyle olduk?” kısmını konuşmak lazım. İletişim, çift terapisi, birlikte kaliteli zaman… Hepsi denendiyse ve hala iki yabancı gibiyse, o zaman saygılı bir ayrılık düşünülebilir. Sen böyle bir durumda önce ne yapmayı denerdin? 💭
Cevap
8Cevap
Düşünmem yabancı gibi hissetmem çünkü
Bana batar böyle bir şey ya aşırı rahatsız edici
Nafakayı düşündükçe tekrar ısırırlar merak etme 😃😃😄
Yorumlarda hiç kimse ayrılmıyor O zaman bu boşananlar kim
Çok kez o hale geldik sonra yine ısındık bişey olmaz çocuk varsa devam edin sabredin
Evet evliler için dedim 😂
Çocuklar için aile önemli anne baba bir arada olması kavgada etse aynı çatı altında olmaları onları korur
Boşananların çocukları ortada ziyan zebil yazık günah etmeyin
Elbette ideal olani o ama
" Git bak bakayım anan ne yapıyor?" gibisinden çocukları dersten kaldırıp ulak olarak kullanılacak
Ya da
Tencere tava havada uçuşan bir kavga ortamı varsa boşanmak daha mantıklı sanki
Hayır en kötüden daha iyi
Yıllardır tam da bu durumdayım ama boşanmayı kabul etmiyor. Ölmesini bekliyorum.
düzeltmeye çalışırım. konuşurum. o da istekli ise birlikte çabalarsak kurtulur
Uyum ve sevgi olmayan evde, mutlu kimse mutlu olamaz.
Herkes yabancı artık. Erkekler yakında eşlerinden OF hizmeti kiralar. Evlilikler de sanal üzerinden yürüdü.
Hayır eşim yol arkadaşım tanımaya çalışırım alan açarım beraber vakit geçiririm zamana bırakırım zamanla aşılır bu his.
yabancı gibi hissedeceğim biriyle evlenmem zaten
aldatma yoksa ayrılmam herhalde ya yeni biriyle tanış vakit geçir falan büyür gözümde
Düşünmem bunun yerine onunla konuşup ilişkimizi düzeltirim
Herkes mutlu olsunn ama inşallah evlenince o dıruma düşmeyiz
Hayır söylerim eşime
Bekara eş boşamak kolay gelir😂
O gari boşamak deyil miydi?
Ha kadın ha erkek biri boşanınca diğeri de boşanır zaten?
Hem karı ne æ herifi
Öyle birsey hissettirmez insallah
düşünürüm evet, ya da iliski terapistine giderim
evet ya ama ayrılmamam hiç
E tâbi ki
neden böyle bir şey yaşansın ki
Düşünürdüm
Maddi gücü elveren kadınlar düşünür
evet olabilir
Ayrılmam
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?