Üstünden neredeyse 1 yıl geçmiş olmasına rağmen ex flörtü hâlâ unutamamış olmak normal mi ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! )?

Kızla aynı üniversitede okuyorduk, o benim 1 alt sınıfımdaydı. Yaklaşık 6 ay konuştuk, sonra bir ara aramız bozuldu tekrar düzeldi. Telefonda ağız dolusu küfredip Whatsapp'tan engelledim derken resmen ilişki tadında bir flört yaşadık. Son olarak okulu bırakıp temelli olarak memleketime döndüm ve yaklaşık 2-3 ay sonra kızın engelini kaldırıp WhatsApp'ta bir şey paylaştım ve o da bakıp ironik bir cevap yazdı. Ben de aynı şekilde karşılık verdim ve sonra da "Acaba bakacak mı?" diye yaklaşık 2 hafta boyunca neredeyse her gün hafif göndermeli 1 şarkı paylaştım ve kız da hepsine çok kısa süre içinde baktı. Daha sonra, birkaç ay önce Instagram'da bir kıza yazmaya başladım ve onunla da gayet keyifli geçti; ama sanal olduğu için mi bilmiyorum, ama bir önceki flörtümü hâlâ tam olarak unutamadım. Ara ara aklıma geliyor ve neredeyse her defasında ağlıyorum.
Üstünden neredeyse 1 yıl geçmiş olmasına rağmen ex flörtü hâlâ unutamamış olmak normal mi ( LÜZUMSUZLAR YORUM YAPMASIN! )?