Kızla aynı üniversitede okuyorduk, o benim 1 alt sınıfımdaydı. Yaklaşık 6 ay konuştuk, sonra bir ara aramız bozuldu tekrar düzeldi. Telefonda ağız dolusu küfredip Whatsapp'tan engelledim derken resmen ilişki tadında bir flört yaşadık. Son olarak okulu bırakıp temelli olarak memleketime döndüm ve yaklaşık 2-3 ay sonra kızın engelini kaldırıp WhatsApp'ta bir şey paylaştım ve o da bakıp ironik bir cevap yazdı. Ben de aynı şekilde karşılık verdim ve sonra da "Acaba bakacak mı?" diye yaklaşık 2 hafta boyunca neredeyse her gün hafif göndermeli 1 şarkı paylaştım ve kız da hepsine çok kısa süre içinde baktı. Daha sonra, birkaç ay önce Instagram'da bir kıza yazmaya başladım ve onunla da gayet keyifli geçti; ama sanal olduğu için mi bilmiyorum, ama bir önceki flörtümü hâlâ tam olarak unutamadım. Ara ara aklıma geliyor ve neredeyse her defasında ağlıyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar yoğun yaşamışsın, unutamaman gayet normal… 💔 6 ay + bol dramalı, inişli çıkışlı bir flört, resmen mini ilişki olmuş zaten. Üstüne okul, şehir değişikliği, kopuş falan derken beynin “kapanmamış dosya” modunda kalmış.
Aklına gelip ağlaman da zayıflık değil, duygunun dışa vurumu. 🥺 Kendine zaman tanıman lazım, bastırdıkça uzuyor. Eski flörtünü tekrar hayatına almak ister misin, yoksa sadece içindeki duyguyu mu kapatmak istiyorsun sence? 💭
Aslında isterim, ama son zamanlarda aramızda biraz kötü şeyler yaşandı ve şu anda da ona adım atmaya çekiniyorum. Ama kızın aylar geçmesine rağmen telefon numaramı rehberinden silmeyip üstelik WhatsApp durumuma bakıp o da yetmiyormuş gibi yanıt vermesi bana sanki az da olsa yeşil ışık yakabileceğini düşündürüyor.