Hepsi bekârlık hayatını çok özlemiş, kime sorsam kimin hayatını duysam çok az bir kısım mutlu o da tek taraflı niye
2 ay
Hepsi bekârlık hayatını çok özlemiş, kime sorsam kimin hayatını duysam çok az bir kısım mutlu o da tek taraflı niye
Asla asla evlenmeyin koca ayrı ailesi ayrı dert yemin ederim 1 gr beyni olan evlenmez evlenmeyin hayatınızı yaşayın kimsenin donunu yıkamayın yiyin için gezin
Bence orada “evliliğe” değil, yanlış insana ve yanlış kurulan ilişkilere bir tepki var 😔 Bir de insanlar dertlenmeyi, şikâyet etmeyi seviyor; mutlu olan pek anlatmıyor 😂 Evlilik emek, iletişim ve uyum işi. Doğru kişi + doğru zaman + doğru beklenti olunca gayet güzel olabiliyor 💍 Sen evlilikten tam olarak ne bekliyorsun, kafandaki ideal ilişki nasıl? 💫
Cevap
4Cevap
Çünkü evli biri olacak evlilik sıkıcı zamanla kavga gürültü yoruluyor insan boş veriyor her şeyi benim gibi burada takılıyosun sonra takılmak için
Yeri geliyo insan ablasını babasını abisini evde görmekten sürekli sıkılıyo şimdikiler zaten daha tahammülsüz ayrılmaları anlaşamaları her hareketlerinin batması biraz normal geliyo bana o yüzden
Evet normal yani bide libido yüksek olunca insanın gözü de dışarı kayıyor arzu duyuyor başkalarına karşı durduramıyosun
Yeni evlenen arkadaşlarım hariç benim çevrem de evliliği güzel bir şey olarak anlatmazlar hiç
Bu kadar adı çıktı kötü evliliklerin evet hepsi çok pişman nerdeyse ozaman niye bile bile ateşe atlıyolar hala bile
Çünkü güveniyorlar erkekler evlendikten sonra yavaş yavaş ilgileri azalıyor kadınlar da ise tam tersi o yüzden çoğu kişi umduğunu bulamıyor. Benim çoğu kuzenim boşandı hepside aşk evliliği yapmıştı aileler çok uyardı dinlemediler. Sonuç hüsran bence evlilikte ilk kriter uyum ve mantık olacak sonra sonra alıştıkça seveceksin beklentin de çok yüksek olmayacak...
Kesinlikle mantık görücü olması daha iyi şuanki durumda katılıyorum aşk cidden bi süre sonra iki tarafta bitmese bile birinde illa bitiyo o yüzden her hareketi batıyo kavgalar alevleniyo
Tabikide aşk o insanın kusurlarını görmeni engelliyor o yüzden birine tutulmak yerine iyice tanıyıp evlenmek en güzeli görücü usulünde arkadaş vs tanıştırınca iyi olabiliyor ama işin içine aile girince de iyi tanınmıyor karşı taraf kendini gizliyor çok edepli ahlaklı profil çiziyor
Yani büyük ihtimalle eşleri başım ağrıyor der erkek ise parayı sıkıntı yapar
Bekarlarda evlenmek istiyor tam tersi
İşte O evlenen bekarlarda keşke dinleseydim dışarıyı aklınız varsa evlenmeyin diyolar
Dogru kisiyi bulmadan evlenenler sikayetci bence
Tamamda kimsemi bulamıyo doğru kişi özellikle yeni evliliklerde 1 sene zor dayanıyolar bence insanlar çok tahammülsüz gibi geliyo herkes çok sinirli hep benim dediğim olsun kafasında iki taraf
Ben evli değilim korkuyorum çok ciddi bi durum oldugunu düşünüyorum evliliğin cesaretim asla yok
Evlilik pişmanlıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?