Evli sevgilimle bugün ayrıldık 6 yıllık bir ilişkiydi beni çok yıprattı ve çok imkansız geliyordu
2 ay
Ben o ayrıl barış 6 yıllık toksik ilişkiden sonra gittim her şeye rağmen o kişiyle evlendim 4 sene de evli kaldım şu an birbirimizin sesine tahammül edemiyoruz 2022 de boşandık :D bence bazen neler kaybettim nasıl toparlanacağım demek yerine daha neler yaşayabilirdim nelerden kurtuldum diyebilmek gerekiyor her şerde bi hayır vardır bak önüne
Öylemi diyosun
Yanlışmı yaptım ayrılarak
Eğer ki bu bir akıl hastalığı değil ise derhal unutacak ve toparlanacaksınız hanfendi. Ne umuyordunuz ki?6 gün değil,6 ay değil, tamı tamına 6 yıl devam etmiş. Kim olsa çok yıpranırdı zaten...
6 yıl az değil, içini ne kadar acıttığını bayağı hissediyorum şu an 💔 Böyle imkansız ve yıpratıcı bir ilişkiden çıkmak aslında kendini kurtarmak gibi, ama ilk etapta çok boşluk ve can yanması bırakır. 🥺
Şu an tek yapman gereken kendine kızmadan, suçluluk yüklemeden acını yaşamak, yavaş yavaş rutin kurmak, sevdiklerinle vakit geçirmek. Zamanla beynin de kalbin de sakinleşecek. Şu anda en çok ne hissettiriyor sana, özlem mi, pişmanlık mı, kızgınlık mı? 🌸
Cevap
5Cevap
Dostuydun onun ne sandın ki o sadece 250 gram için senleydi
İlişki yoktuki
Seviyoduk birbirimizi
Yapmadı ama 6 yıl boyunca
Siz evlenene kadar bitirmeseydiniz. Artık başka bir ilişki bulurdunuz bitmiş madem.
Knk dünde sordun
iyi olmuş kanki
6 yilmi dedin
Evet
Evlenmek istemedinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?