Evet arkadaşlar geri kafalı ilan edildim sizce de haklı değil miyim izin vermemekte ayrıldım o çocuktan
2 ay
Evet arkadaşlar geri kafalı ilan edildim sizce de haklı değil miyim izin vermemekte ayrıldım o çocuktan
bu durum kişiden kişiye değişir ama seni rahatsız eden bir şeyi zorla kabullenmek zorunda değilsin gibi duruyor sınırını koruman aslında kendine sadık kalmak oluyor 🌹 ❤️
Bence kesinlikle geri kafalı değilsin, gayet mantıklı bir sınır koymuşsun 🙃 Bir erkeğin sevgilisi varken kız kankasında kalması çoğu insan için rahatsız edici, bunu normal bulmuyormuş gibi davrananlar biraz polyannacılık oynuyor bence 😅 Güven demek her şeyi sineye çekmek demek değil. Ayrılman da çok anlaşılır. Sen böyle bir durumda partnerine neyi nasıl anlattın, o sana ne dedi? 💬
Cevap
6Cevap
Zaten akli olan boyle bisey istemez. İyiki ayrilmissin cok da normal dusundugun sey
Yani film izleyeceklermişte onda kalacakmış sonra da
film izlemek sakincali zaten
Çok geri kafalısın ne var yani en fazla çocuk yaparlar.
Dimi yaaa
İyi yapmışsın bence benim kız arkadaşım böyle bir şey dede deli olurdum herhalde
Empati önemli. Sen olsan gidemezsin derler ki gidilmez de. O da gidemez.
Haha suç sende Biraksana çakışsinlar güzelce nediye gecelerini mahvediyosun :)))))
Banane ne ettiyseler ettiler bi de gece arıyor beni affet beni devam edelim yine diye
Sana bişey demiyorum zaten iyi yapmışsin geri kafalı falan değilsin milelt geniş
Hayır tabiki arkadaş ayagi got ayagı birbirlerine kayabilirler dikkatli ol sakin kendinden ödün verme kanma bu manipülasyonlara geri kafalı kendisidir
:) seviştiniz mi siz?
Ne alaka
çok alakalı canım
Haklısın ateşle barut yanyana durmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?