Erkek arkadaşımın yüksek lisans grubundaki kızla samimi mesajları ve beğenileri aldatma sayılır mı, ilişkiyi bitirmeli miyim?

Merhabalar. Erkek arkadaşım aylar önce yüksek lisansa başladı ve bir grupları oluşmuş 7 kişilik grup ve o grupta tek kız var. Kadının suratı öyle güzel değil boylu poslu değil hiç alımlılığı yok desem yeridir bunu gömmek için söylemiyorum. Kadınla aylar sonra takipleşmişler ve birbirlerinin en son gönderilerini beğendiğini gördüm o gece kavga baya çıktı ben ayrılma kararı aldım ama caydırdı ve içinde en ufak bir şey olmadığına dair bir sürü yeminler etti. Ben de peki birbirlerinin en son gönderilerini beğenmişler bir daha başka bir şey görürsem bitiririm dedim. Sonra bir baktım ki taa kadının aşağıdaki fotoğraflarından birini de beğenmiş 2 tanesini ve böyle olunca çıldırdım attım ve bitirmek istediğimi söyledim. Beni suçladı haliyle ne var dedi ama apaçık her şey ortadaydı bana göre. Sonra akşam bir araya geldik mesajları okudum ve açıkçası samimi mesajlaşmaydı işte lahmacun yemişler topluca da bir şey olmuş bunlar yiyememiş mi sözüm olsun falan vs yeri gelmiş soğuk konuşulmuş yeri gelmiş samimi. İnkar ediyor ben de ağzıma geleni saydım çıkmak istedim çıkmamı engelledi anahtarı sakladı beni salmadı. Yok o kadın güzel değil görmüyor musun işte şöyle böyle ağız kokusundan yaklaşılmıyor ama bu adam bir şey hissetmiyorsa bile ilgisini çekmeye çalışıyor farkındayım. Arkadaşlar gerçekten kadınla aynı seviyede bile değiliz her anlamda ama karşımdaki neden böyle yapıyor bilmiyorum ayrılmayı kesin düşünüyorum. Hâl böyleyken benim başka erkekle duysun çıldırıyor sırf kudurtmak için eski erkek arkadaşımın ismini bilmediği halde başka erkek ismini söyleyip gelip eşyalarımı ondan alacağımı söylediğinde deliye döndü. Yanımdan erkek sinek geçse triplere giren biriydi kendi niye böyle anlamıyorum.

Erkek arkadaşımın yüksek lisans grubundaki kızla samimi mesajları ve beğenileri aldatma sayılır mı, ilişkiyi bitirmeli miyim?