Sevgilim üniversiteye başladı ve değişti, beni aldatıyor mu?

merhaba,

ben almanyadan yazıyorum ve ciddi bi sorunum var :S.5 senedir çıktım bir erkek var kendisi türkiyede yaşıyor ve bu sene universiteye başladı ve değişti... artık eskisi gibi değiliz., ona artık güvenemiyorum nedeni küçük bir olaydan başladı ve büyüdü.. birgün onu aramıştım ve konuşuyorduk o sırada telli köşeye bıraktı 5 dk yemek yemek için.. bende arkadaşlarınla etti muhabbeti dinledim.. okulda bi kız hakkında konuşuyorlardı.. kendisibi kıza sarıldını bahşediyordu felan filan ve işte erkek muhabetti küfür herşey geçti içinden. sonra bana döndünde telde ona herşeyi duydumu söyledim tedirgin oldu ve bana durumu anlatmaya başladı..neymiş bi arkadaşı içiin kızlara yakın olmak için ellini omuzua koymuş.. bende inanmadım sonra arkadaşı aldı telefonu ve bana beni aldatmanı felan dedi bende fazla dinlemek istemedim ve kapattım telefonu. ertesi gün düzgün kafayla konuştuk ve sonuç olarak aynı yerdeyiz o yaptı şeyin normal oldunu söylüyor yani kızlarla arkadaş olması felan filan..yani bilmiyorum ben mi abartıyorum.. bende üniversite okuyorum ama ben hiç bir erkekle ders dışında konuşmam ve ne koluna girerim nede öyle sarılmasına izin veririm.. çünkü sadece okul arkadaşımdı o kadar fazlaşıda olamaz bana ters öyle yakın dostluklar çünkü karşı tarafın ne zaman ne hissetini hiç bir zaman emin olamasınız... günde tek bi 30 dk konuşuyoruz yani eskisi gibi değil birbirimizide göremiyoruz pek.. yani bilmiyom daha dün tanıdı insaları bu kadar yakın olması beni korkutuyor..ve hiç ayrılmayı düşünmeztim ama düşünmeye başladım..
Sevgilim üniversiteye başladı ve değişti, beni aldatıyor mu?