Sevgilim 2 ay sonra Üniversiteye gidecek aldatır ya da bırakır mı beni?

1.5 yıllık bir ilişkim var. Bu ilişkimin öncesi de vardı yani aynı ortamdaydık ve o beni seviyordu uzun bir süre sonra sevgili olduk. Çok kıskanç birisi aslında bende öyleyim biraz. Çok sık hayaller kurar (birlikte olduğumu hayaller) ve evlenmeyi istediğini biliyorum tabi erken daha çok ama ikimizde işimizde ilerleyince olacağını o da söylüyor. Benim soruma benzer bir soruya gelen yanıtlara baktım herkes bırakır falan demiş kıza. Açıkcası üzüldüm. Benim ve onun ailesinde aldatma durumları fazla aslında bende daha fazla bu durum. Bu yüzden güvene çok önem veririm bir tek ona güvenebildim zaten. Eğer aldatırsa kendimide toparlayamam artık. Ve işin kötüsü bende sınava hazırlanıyorum. Kıskanıp onu boğmak ve aldatmasına zemin hazırlamakta istemiyorum. Ama elimde değil işte. Ona bu konuyu söylediğimde kendisininde benden ayrılacağı için üzgün olduğunu ama bir süre sonra ikimizde üniversitede aynı yere gidebilirsek herşeyin çok güzel olacağını söyleyip hayaller kuruyor. Daha iyi anlamanız için olayı uzun anlatmak istedim. Buraya kadar okuduysanız teşekkürler.
Sevgilim 2 ay sonra Üniversiteye gidecek aldatır ya da bırakır mı beni?