Çok olmasın diye kahve dokunuyor deyip çay içiyorum. Ama çay sevmem. Hesabı kızın ödemesi saçma geliyor aslında ama utanıyorum o ödeyince de. Bazen dr kartımı versem ona benden mi çekse
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok olmasın diye kahve dokunuyor deyip çay içiyorum. Ama çay sevmem. Hesabı kızın ödemesi saçma geliyor aslında ama utanıyorum o ödeyince de. Bazen dr kartımı versem ona benden mi çekse
Öyle şey olmaz. Yani erkeğin gururuna gider ama ikna etmen gerekir. Oda şöyle olur dersin ki canım bak anlıyorum seni ben zaten senden çok memnunum ama benim de ödemem gerekiyor ki bu ilişkide benim de bir emeğim payım olsun bunu karşılık olarak düşünme sadece bende ilişkiye değer katmak istiyorum de yeterli ona.
Benimki fazla gururlu kırılmaz dimi
Kırılmaz. Böyle yaparak sen kırılıyorsun asıl. Yani bu yazdığım yöntemle empati kurmasını sağlarsın biraz. İlişkiye senin emek ve değer vermek istediğini, onun böyle gurur yaparakta buna engel olduğu bu şekilde anlatmış olursun.
Bu hissettiğin şey o kadar normal ki, kimse sana garip falan demez merak etme 😌 Günümüzde hesap ödemek tamamen denge işi. Hep erkeğin ödemesi şart değil, bu eski kafa bir bakış açısı artık.
Kartını verip "benden çek istersen bu sefer" demen gayet tatlı bir jest olur 💳✨ Hem onu da rahatlatır, her şeyi onun ödemesine gerek kalmaz. İlişki dediğin takım oyunu sonuçta.
Sen böyle bir durumda en rahat neyi söyleyebilirsin, aklından geçen cümle ne mesela? 🧡
Cevap
2Cevap
Bence yerine göre erkek dediğin kadına güven vermeli ama arada sende nu sefer kahveler benden vs deyip ısmarlayabilirsin
Hadi bu sefer de benden olsun çok tuhaf ya zhshs
Neden ben altta kadın üstte işte çok hoşuma gidiyor benim
Açıkçası ben ödetmeyi tercih etmem kadının
No olmaz
Ama çocuğun parası o kadar da bol mu
Sen su almaya utanırken başkalarına aklına gelemeyecek şeyler hediye alır kendine haksızlık yapma bacıkom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?