Erkek arkadaşlarım hesabı ödeyince rahatsız olmuyorum ama sevgilim ödeyince rahatsız oluyorum. Normal mi?

Arkadaşlar merhaba benim nedenini çözemediğim bir problemim var şöyle ki sekiz senelik hatta yakın zamanda evlilik teklifi alacağım bir ilişkim var bu ilişkimde sekiz sene boyunca her zaman hesapları yarı yarıya ödedik herkes kendi yediğini içtiğini kendi ödedi yani sekiz sene boyunca böyle alıştım zaten hesabımı ödemesinden de rahatsız olurum yapım böyle doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum. Birkaç ay önce erkek arkadaşım işe başladı ve ortalamanın çok üstünde bir kazancı var şimdi arada sırada hesabı ödemek istiyor ama ben rahatsız oluyorum yine ödemesini istemiyorum sevgilimle aramdaki durum bu olmasına rağmen erkek arkadaşlarımla buluştuğumda hesabı bazen onlar ödemek istiyor ve bende ısrarcı olmuyorum ödemek istediklerinde izin veriyorum ve bundan rahatsız olmuyorum olağan geliyor bana. Sorunda tam olarak bu neden sekiz senedir birlikte olduğum birkaç ay sonra evlenme teklifi alacağım sevgilimin hesabı odemesıne izin vermemem gerektiğini hissederken bundan aşırı rahatsız olurken erkek arkadaşlarım ile buluştuğumda ödemelerinden rahatsız olmuyorum? Sizce bu benimle alakalı bir problem mi yoksa sevgilim mi benim böyle hissetmeme sebep oluyor anlamış değilim
Erkek arkadaşlarım hesabı ödeyince rahatsız olmuyorum ama sevgilim ödeyince rahatsız oluyorum. Normal mi?