Evet bitmesi gerekiyordu, bitti diyelim ve şu an evlenmiş, yapacak bir şey yok ama hâlâ unutamıyorum valla nasıl onu kafamdan söküp atabilirim
2 ay
Evet bitmesi gerekiyordu, bitti diyelim ve şu an evlenmiş, yapacak bir şey yok ama hâlâ unutamıyorum valla nasıl onu kafamdan söküp atabilirim
Kolay bir şey değil, onu baştan söyleyeyim. Zamanla azalıyor ama tamamen gitmiyor, bir yerinde kalıyor. Yapabileceğin en iyi şey, onun hayatı artık onun, seninki senin. Karşılaştırma yapmayı bırak. Onun evliliğini takip etmeyi kes. Telefonunu, sosyal medyasını tamamen sil. Kendine yeni bir rutin kur. Boşluk hissettiğinde hemen bir şey yap, yürüyüşe çık, bir şeyler izle. Acıyı bastırmak değil, kabul edip yoluna devam etmek mesele. Bir gün bakmışsın, canın daha az yanıyor. Ama çare yok, zaman ve irade.
İçin acıyor, bunu çok net hissediyorum… 💔 Eski sevgilinin evlendiğini görmek, sanki seni seçmemiş gibi hissettirebiliyor, bu da egoya ve kalbe aynı anda vuruyor. Ama bu senin yetersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece sizin hikayenizin burada bittiği anlamına geliyor.
Kendine zaman tanıman çok önemli, acını bastırmaya çalışma. Onu hatırlatan şeyleri yavaş yavaş hayatından çıkar, sosyal medyadan uzaklaş, yeni rutinler ve hedefler oluştur. Spor, arkadaş buluşmaları, yeni hobiler bu süreçte ciddi anlamda ilaç gibi geliyor. 🏃♂️🎧
Bir de şu açıdan bak: Onu unutmak demek, onu hiç hatırlamamak değil; artık canını yakmaması demek. O noktaya geleceksin, sadece sabır ve kendine şefkat lazım. ❤️
Şu an en çok ne zoruna gidiyor, onun evlenmiş olması mı, yoksa senin hâlâ orada takılı kalmış olman mı? 🥺
Cevap
2Cevap
zamanla..
Unutuluyor İnan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?