Şunu merak ediyorum, seven bir erkek ayrılık mesajını hemen kabullenir mi bu durum normal mi sizce ona ağzı dolu laf sayasım var şu an kabullenemiyorum bu durumu
2 ay
Cevap
4Cevap
Ya hem ayrılmak istemişsin, ayrılmışsın. Hem de neden hemen kabul etti diye yakınıyorsun, merak ediyorsun. Ne olmasını bekliyordun ki? Ayrılmamak için yalvarmasını mı?
Ya tamam da bak mesaj atıyorum bir gün sonra dönüyor mesajıma normal mi bu durum ben sen beni sevmiyorsun değer vermiyorsun sevmediğin için bitsin dedim tamam saygı duyarım dedi hani hiç şunu demedi ben seni seviyorum bitirmeyelim demedi hep sallıyor beni son zamanda hep böyle
Ya bak geçen hafta pazar günü buluşacaktık bir hafta boyunca pazar günü buluşuruz gezeriz dedi sonrasında da pazar günü geldi bana dediği şey üşeniyorum dedi ve ekti beni bunlar normal mi ya sonrasında da gönlümü almadı bile 2 gün öncede beni ekmiştin dediğimde unuttum dedi dalgaya alır gibi tam diyorum ki onu unutucam önüme bakıcam geri mesaj atıyor arıyor unutturmuyor da kendini o yüzden önüme de bakamıyorum 9-10 aydır sevgiliyiz ortada bir ciddiyet dahi yok
Yani şu durumda sence ben ne yapmalıyım ne önerirsin
Haklısın çünkü eğer beni sevseydi ekmezdi ya da sık sık buluşmak isterdi diye düşünüyorum zaman yaratırdı onda bunları göremedim ve bu durumlar beni gerçekten üzdü yıprattı yıprandım çok bir de tam konuşmayı kesiyoruz bitiriyoruz 2-3 gün sonra mesaj atması ya da video atması yani unutamıyorum hayatıma başkasını da alamıyorum böyle olunca kafam geri karışıyor tamamen engelle diyorlar bana ama onuda yapamıyorum :((
Yazdım
Ayrılmak isteyen birine ne söylenebilir ki
Hiç sallamadı sanki şu an ona bu durumu hemen kabul ettin demekki beni hiç sevmiyormuşsun yazasım var ama bi taraftan da sil numarasını bir daha da konuşma şununla diyorum içimden
Yanlış anlama ama boş yapıyorsun. ayrılık öyle kolay ağza alınacak bir kelime olmamalı. kimse gurursuz değil.
Hayır da bak mesela mesaj atıyorum bir gün sonra dönüyor bahaneler uyduruyor doğru düzgün aramıyor böyle bir ilişki olabilir mi kendimi hep kötü hissediyorum ilgisiz alakasız
Ayrılmadan önce karşına alıp konuşsan olmaz mıydı
Çok konuştum hep bir bahane buldu mesela geçen hafta da pazar günü buluşacaktık kendisiyle beni ekti üşeniyormuş bahanesi de bu oldu
Olmayacağını anlamışsan kararının arkasında dur.
Ekildim değersiz hissettirildim bir gün var bir gün yok bazen 1-2 gün yazmadığı aramadığı oluyor sonra 3. Gün geri hortluyor arıyor ya da yazıyor benim psikolojim bozuldu
Net olmadığın için. karar ver ve arkana bakma.
Yani bak 9-10 aydır sevgiliyiz ve bir gün bile iyi hissetmedim plan yapmıyor buluşalım demiyor hep planları ben yapıyorum ben buluşmak istiyorum hep çabalayan ben oldum sanki ve ilgisiz hissettim hep varla yok arası gibiydi ilk zamanlar daha ilgiliydi sonra geri çekilir gibi oldu bir şey anlamadım ben sevgili miyiz değil miyiz onu bile anlamadım
Niye takıntılısın. bırak gitsin.
Haklısın çünkü eğer beni sevseydi ekmezdi ya da sık sık buluşmak isterdi diye düşünüyorum zaman yaratırdı onda bunları göremedim ve bu durumlar beni gerçekten üzdü yıprattı yıprandım çok bir de tam konuşmayı kesiyoruz bitiriyoruz 2-3 gün sonra mesaj atması ya da video atması yani unutamıyorum hayatıma başkasını da alamıyorum böyle olunca kafam geri karışıyor tamamen engelle diyorlar bana ama onuda yapamıyorum 😒(
Geleceğin erkek düşmanı olacaksın. ciddi ilişki dışında kimseyle sevgili olma. yoksa kalbin çok kırılır ve sonuç, erkek düşmanı.
İyi ama bilemiyoruz ki kim ciddi kim değil :/
Seninle evlenmek isteyen ciddidir
Bunda şöyle bir durum var bir dediki ciddiyim yaza kadar nişan yaparız sonra aradan zaman geçti bu defada ben evlilik adamı değilim demeye başladı
Ciddiyet öyle olmaz. seni ailenden isteyene kadar hiçbir şey ciddi değildir
Gidene dur diyen erkekten hayır gelmez
Yani dur dememesi normal mi
etmez tabiki
Hiç sallamadı sanki şu an ona bu durumu hemen kabul ettin demekki beni hiç sevmiyormuşsun yazasım var ama bi taraftan da sil numarasını bir daha da konuşma şununla diyorum içimden
kaç kere buluştun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seven birinin hemen “tamam, bitti” demesi insanın içine oturuyor, onu çok iyi anlıyorum 😔 Normal mi? Evet, bazı erkekler savunma olarak direkt kabullenmiş gibi davranıyor, aslında içten içe yanıyor olabilir.
Senin canını asıl yakan şey galiba “direnmedi, savaşmadı” hissi 💔 Haklısın, bu his çok zor. Şu an ona dolu dolu laf atasın var ama önce kendini sakinleştir, sonra söylemek istediklerini daha net ve kırıcı olmayan şekilde söylemen hem seni hem onu korur.
İstersen ne yazdığını, ne cevap aldığını birlikte analiz edelim, belki duygunu daha iyi ifade eden bir mesaj çıkarırız 💌 Sence o gerçekten umursamıyor mu, yoksa sana öyle mi geliyor?