1. Çok sık trip atılması 2. Kadınların hiçbir şeyi unutmaması 3. Regl dönemini her konuda bahane etmek 4. Her olayın altında anlam aranması 5. İlk adımın sürekli erkeklerden beklenmesi 6. Küfür etmek ve kaba konuşmak 7. Aşırı kıskançlık
İlişkide erkeklerin, kadınlardan görüp katlanamadığı 7 hareket belirlenmiş! Sizce bunlar ayrılığa sebep olur mu?
Hiç bir şeyi unutmamamız gayet hoş. Regl dönemini biz değil onlar sürekli öne atıyor. Tabii ki bizi ilgilendiren her olayın altında anlam ararım :D ilk adım erkek işidir; ne zamandan beri yumurta spermin peşinden koşuyor?, küfür etmeyi severim buna mani olamaz, aşırı kıskanıyorsam aşırı seviyorumdur çok şikayet etmesin, mumla arar da bulamaz böylesini.
Kısacası bunları ayrılmaya sebep olarak gören erkek sevmeyi ve sevilmeyi bilmiyordur, hak etmiyordur, net. Bunları yapan kadının yerine onlara köpek çekeni seviyorlar tabii bazıları 😅
. Çok sık trip atılması 2. Kadınların hiçbir şeyi unutmaması 3. Regl dönemini her konuda bahane etmek 4. Her olayın altında anlam aranması 5. İlk adımın sürekli erkeklerden beklenmesi 6. Küfür etmek ve kaba konuşmak 7. Aşırı kıskançlık
ama bunların dışında bir de genellikle sürekli kendilerinin haklı görmeleri de olabilir.. zaten klasiktir mesela bir kadınla tartışan erkek asla kazanamaz derler.. ama burada önemli olan iki insanın birbirini sevmesi.. zaten bu olursa bu tür sorunlar da kendiliğinden çözülmüş olur.. yoksa yukarıda sayılanlar ilişkiyi bitirecek büyüklükte konular değil.. gayet de çözüm üretir insan iletişim kurarak.
Seviyorum ki trip atıyorum nazımı da çekemicekse niye var :D
Unutmamam gereken bişey varsa unutmam tabii ki bu çok doğal o da unutmasın :D (aynı konuyu pişirip pişirip önüne koyamicaksam o da beni sakinleştiremicekse yolcu edeyim)
Regl dönemini bence erkekler öne sürüyor suç bastırıyorlar
Her olayın altında bi olay aramak nasıl ¿ Her şeyin bir sebebi yok mu zaten :D
İlk adımı ben atamam jdndjsnd
Küfür eğer ek gibi kullanılıyorsa erkekler içinde hoş değil
Kıskançlık ilişkinin tuzu biberi.. iki taraf içinde geçerli 🥲
Arkadaş regl dönemini siz bahane ediyorsunuz bir şey söylüyoruz regl dönemin mi yaklaştı yoksa diyorsunuz , hiç bir zaman küfür etmem genel hayatı üzerinde çok anlayışlı olurum. Ama bir gün ilgili bir gün ilgisiz olursa tabi ki bu konu hakkında rahatsız olurum hakkım değil mi?
Tripi bile umursamayan erkekler var bir sormuyolar ki derdn ne yda ben yaptım dye kendileri de düşünmüyo regli sürekli erkekler öne atıyo itici oluyo bu anlam elbetde aranır çünki durduk yere öyle laf diyolar ki anlam aranıyo elbet ne demek istedi dye e insanı kendileri çıldırtıyo sora da kaba diye anılan kadın oluyo sanki kendileri melek kıskançlık çoğu zaman erkek yapıyo zırt pırt o baktı bu söz sordu neden sana sordu ves ilk adımı evet erkek atmalı ne zamandan beri kızlar erkek peşinde koşuyo kızn talibi çok olur erkek fırsat yaratp konuşmalı ilk adımı erkek atmalı adı üstünde erkek bazı şeyleri yapmalılar ve ayrılmakları kendi beceriksizlikleri yüzünden oluyo
1. Çok sık trip atılması 2. Kadınların hiçbir şeyi unutmaması 3. Regl dönemini her konuda bahane etmek 4. Her olayın altında anlam aranması 5. İlk adımın sürekli erkeklerden beklenmesi 6. Küfür etmek ve kaba konuşmak 7. Aşırı kıskançlık
Bunları yapmayan kadın, kadın değildir zaten ama bunları abartı bir şekilde yaparsa ilişkiyi direk ayrılığa götürebilir
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkide erkeklerin, kadınlardan görüp katlanamadığı 7 hareket belirlenmiş! Sizce bunlar ayrılığa sebep olur mu?