Evet arkadaşlar bir ilişki de sadece erkeklere özgü hatalar neler vardır? Yoksa bu her iki cins içinde geçerli midir? Yoksa hep günah keçisi erkekler midir?
Bir ilişkide erkeklerin yapıp da kadınların yapmadığı hatalar nelerdir?
Ömrü boyunca tek bir kişiye sadık kalamamak abi bunda zor olan ne var ya Allah aşkına çıldıracağım artık bu kadar da olamaz ya, kimse bu sinir bozucu şeyi inkar etmesin bu lanet şey su götürmez bir gerçek ve bu cinsiyete indirgenebilecek bi şey değil
Hata olarak nitelendirilebilecek bir olay yok bence. Her iki cins de aynı hataları yapar ve yapıyor da zaten. Ancak sadece bize bu soruyu düşündürten şeyin iki cins arasındaki bakış açısı farkı olduğunu düşünüyorum. Evet istisnaları olsa da erkekler kadınlara oranla daha farklı bakıyor olaylara. Kadınlar daha detaycı belki daha ilgi isteyen taraf olabiliyor. Ancak erkekler olaylara kadınların beklentisine yönelik bakmadıkları için kendi doğaları gereği anlaşmazlıklar doğabiliyor. Ancak buna rağmen orta yolu bulup bu farklılığı da ortadan kaldırabilmek mümkün.
Evet hakliyim, spor salonunda gençlerle konuşuyoruz, g*tüme bakıyor kızlar diyorlar, hatta elleyen taciz eden olmuş erkekleri... Artık herkes her şeyi yapıyor.
Erkeklerin kafasına göre hareket etmesi. Mesela bi seyehat planlar, ya da borç verir, ya da iş değiştirir. Ama bunu partneriyle paylaşmaz, danışmaz. Hatta karısı bile olsa gider birine borç verir, kefil olur vs. Anca icraya düştüğünde haberin olur 😒 Halbuki belki danışsa ya da önceden söylese kadınların 6. hissi çok kuvvetlidir belki zarara uğramayacaklar. Ama onlar bunu hesap verme gibi düşünüyor. Oysa kadınlar hayatındaki erkeğin görüşünü alır. Babası, sevgilisi, abisi, erkek kardeşi farketmez. Bi danışır yani...
Bir ilişkide erkek uyum, kadın ilgi ister onu hepimiz biliyoruz. Fakat bizim temel sorunumuz uyum, ilgi vs. den ziyade iletişimdir. Maaşallah konuşmayı çok iyi biliyoruz ama dinlemeyi bir türlü öğrenemedik. Ben kadın erkek hiç fark etmez sorun insanın özünde diye düşünüyorum. O düzelirse her şey düzelir. Saygılar...
Boşalamıyorum, nolur yardım et gibi cümleleri sadece erkekler söylüyor diye biliyorum. Onlar da boşalamamanın verdiği ekstra bir ağrı oluyor sanırım ama çoğu sadece sapıklıktan söylüyordur o ayrı.
İlişkide ya da evlilikte kız erkeğin ailesiyle anlaşamıyorsa erkek uzlaşmacı davranamıyor sonra da kaynanası tarafından ezilen gelinler görüyoruz. Ama erkek kızın ailesiyle anlaşamazsa erkek görüşmeyiveriyor hatta kadın bile kendi ailesiyle görüşmüyor bazen.
Hepsi, demiyorum ama çoğu sevgili ilişkisini f*ck ilişkisi gibi görüyor. Çoğu, Gi şibir arkadaşın deyimi ile * budalası. Sanki bizde irade var da erkeklerde yok. İkinci sıraya ilgiyi koyuyorum. Erkeklerin çoğu bir kıza kendini sevdirene kadar ilgi gösteriyor. Değer verilmiş olduğunu, sevilmiş olduğunu gördüğünde o ilgiyi azaltıyor. Oysaki kadınlar çiçek gibidir. İlgi ister, alaka ister.
Bence hatanın cinsiyeti olmaz erkek kız diye ayrılmaz yapılan her hata da erkeğinde sucu olabilir kızında. Onemli olan hata yapmamak için çaba sarfedebilmek.