Aslında o da çırpınmış biraz sen anlamamışsın. Sen seven erkek bırakmazdı demişsin, o da seven kadın gidebilirsin kapı orada demeni beklememiştir. Okuduğum yazı kadarıyla genelde sen haklısın ama bu sebepler ayrılmak için yeterli değil, basit kavgaların sebepleri. Azcık düşüncesizlik yaptığı. Ama düşünsene sen bir erkekle hayatını birleştirmeyi çok istiyorsun ve aşamadığın sorunların var aslında ayrılırım derken bile karşındakinden destek istiyorsun ama o da sana ''kapı orada ayrılabilirsin'' diyor. O da aynı durumdan dolayı soğumustur diye düşünüyorum. Ama her şey olacağına varır bak emin ol böylesi senin için daha hayırlı olmustur.
YUkarıda yazdım ama daha net yazmak gerekirse ben gidiyorum dediğinde sen sahiplenmediğin için hayal kırıklığı yaşamış. Sende bunun sonucu olarak senden ayrılmasına aynı derecede içerliyorsun. Birbirinizi anlamamışsınız ama sorununuz aynı aslında. İkinizde kalpten sevsenizde cümleler ile soğutmuşsunuz birbirinizi gibi duruyor. Geçmiş olsun. Bence hala kurtarılabilir bir ilişki. Umarım her şey gönlünce olur.